בקשת מידע | מטען קיר עם 2 יציאות - איזה מתח חשמל יש בכל יציאה
-
רכשתי את המוצר הבא

מהכיתוב בגב האריזה אני מבין שאחת היציאות אמורה לספק כוח של 1 אמפר, והשניה של 2 אמפר. אבל לא כתוב כלום על המטען עצמו, איזו יציאה היא של 1 ואיזו של 2 אמפר.
מישהו יודע איך אפשר לדעת כמה מתח מספקת כל יציאה? -
רכשתי את המוצר הבא

מהכיתוב בגב האריזה אני מבין שאחת היציאות אמורה לספק כוח של 1 אמפר, והשניה של 2 אמפר. אבל לא כתוב כלום על המטען עצמו, איזו יציאה היא של 1 ואיזו של 2 אמפר.
מישהו יודע איך אפשר לדעת כמה מתח מספקת כל יציאה?@אברך-מייבין תטעין בה סמארטפון ותבדוק בהתראות למעלה כמה זמן יקח להטעין את הטלפון ביציאה הראשונה, וכמה ביציאה השניה, ומה שיהיה יותר מהר הוא ה2 אמפר
-
@אברך-מייבין תטעין בה סמארטפון ותבדוק בהתראות למעלה כמה זמן יקח להטעין את הטלפון ביציאה הראשונה, וכמה ביציאה השניה, ומה שיהיה יותר מהר הוא ה2 אמפר
-
רכשתי את המוצר הבא

מישהו יודע איך אפשר לדעת כמה מתח מספקת כל יציאה?@אברך-מייבין תסתכל אולי יש שינויי צבע בניהם
אם אחד שחור ואחד כחול הכחול זה 2.1 אמפר -
רכשתי את המוצר הבא

מישהו יודע איך אפשר לדעת כמה מתח מספקת כל יציאה?@אברך-מייבין
ממש מעניין כי באתר שלהם לא כתוב כלום על המפרט הנ"ל,
רק כתוב מטען מטען מהיר 2 אמפר.
טעינת שני מכשירים בו זמנית.
כלול באריזה כבל טעינה מיקרו. -
רכשתי את המוצר הבא

מישהו יודע איך אפשר לדעת כמה מתח מספקת כל יציאה?@אברך-מייבין

מהציור הזה נראה שכאשר הכיתוב Cycle שעל התקע נמצא למעלה - הימני זה 1 והשמאלי זה 2.1 (רק במאונך ולא במאוזן).אחרת לא מובן למה הם כתבו בהסבר את זה

-
@אברך-מייבין

מהציור הזה נראה שכאשר הכיתוב Cycle שעל התקע נמצא למעלה - הימני זה 1 והשמאלי זה 2.1 (רק במאונך ולא במאוזן).אחרת לא מובן למה הם כתבו בהסבר את זה

@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | מטען קיר עם 2 יציאות - איזה מתח חשמל יש בכל יציאה:
@אברך-מייבין

גמאני מצטרף להנ"ל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות