בקשת מידע | עזרה בבר אילן פרוץ
-
@ממש-מתחיל
למרות הזמן הרב שחלף, כשמסתמא כבר נעזרתם, אני משיב, אולי יהיה תועלת לאחרים.
לאחר עבודה של שנים עם התוכנה כולל הפצה לעשרות אנשים אומר כך:- מי שנהנה מזה באופן עקבי מומלץ מאוד לקנות לעצמו (אפשר להמתין למבצע), המהדורות החדשות יותר משדרגות בהרבה את התועלת, וכן ראוי מבחינת ההלכה והמוסר (כלומר לשיטת המתירים מעיקר הדין).
- התוכנה הפרוצה תמיד טובה כגיבוי למקרה של פגם בדיסק עד שיוחלף, אובדן, שכחה וכדו'.
- התוכנה אינה עושה בעיות כמעט בשום מקרה. דבר אחד יש לזכור, הדיפנדר מוחק בשעת ההעתקה קבצים מהתוכנה כרצונו בלא כל הודעה מוקדמת, כמדומני גם מדיסק המקור החיצוני (אולי תלוי בגירסאות הדיפנדר, אבל המקרה חזר פעמים רבות). לכן יש להעתיק רק לאחר השבתתו המוחלטת, דבר הידוע למבינים, לדידי הקטן אני מתקין אנטיוירוס אחר נוח יותר שאינו מוחק פריצות, אשר מחליף את הדיפנדר ומנטרל אותו, ורק אז מתעסק עם תוכנות פרוצות.
לכן יש לשער שמה שקרה שנמחק איזה קובץ מהתיקיה, כדאי להסיר את התוכנה, להעתיק מחדש לאחר השבתת הדיפנדר ולהתקין מחדש. - המלצה נוספת שאולי לא מובנת מאליה, בשעת ההתקנה יש לבחור בהתקנה מצומצת ולא בהתקנה מלאה, שכיון שהתיקיה כולה בתוך המחשב אין שום תוספת מהירות העתקתה שנית לתיקיית המערכת.
-
@גיבור
עכ"פ עם אנטיוירוס איסט יש לי נסיון גרוע ביותר עם תוכנות פרוצות, שהוא פועל באופן עצמאי בחסימה ומחיקה (כנראה שאפשר לווסת זאת בהגדרות אבל אין לי סבלנות להתעסק עם זה). כמדומני שגם במצב שהוא מושבת הוא עדיין פועל ברמה מסויימת. הייתי מנסה להסיר אותו לגמרי ואז לבדוק איך התוכנה פועלת (או לפנות למי שמבין באנטיוירוס הזה).