בקשת מידע | סים עם חבילת אינטרנט לחול
-
@Technologist כתב בבקשת מידע | סים עם חבילת אינטרנט לחול:
טוב חברים, אשתף גם אני מנסיוני (כבר בתחום כמה שנים):
מי שמכיר את השפה המקומית ויודע להסתדר מצוין במקום היעד, עדיף שיקנה סים מקומי במדינה אליה הוא מגיע, מכמה סיבות:- זה בטוח יעבוד...
- הכי זול (לדוגמא בפולין אפשר לקנות סים עם שיחות ללא הגבלה + 15GB גלישה ב-5 זלוטי, שהם 5 ₪...)
- ברוב המדינות - אם לא בכולן - ניתן לקנות את הסים כבר בשדה התעופה, כך שלא תצטרכו לשהות מידי הרבה זמן ללא אמצעי תקשורת
מאידך יש גם חסרונות:
- אין מספר ישראלי
- ברוב המקרים גם אין שיחות בינלאומיות (לישראל לדוגמא)
אז מה שאני תמיד ממליץ ללקוחותיי זה שמי שצריך סים לגלישה בלבד שיקנה במקום, חבל על הכסף
אבל אם אתם צריכים את הסים גם לשיחות/SMS, ובפרט שיחות לישראל ומישראל, כדאי לקחת מסוכן ישראלי [אמין!!], כך שתהיו בטוחים שיש לכם בדיוק מה שאתם צריכים, וכן שיש לכם אל מי לפנות לתמיכה טכנית.לגבי קניית חבילת נדידה מחברת הסלולר שלכם:
יש לזה אולי מעלות רבות, אתם נשארים עם המספר והנייד שלכם, כל האנשי קשר, ועוד,
אך בד"כ זה מוגבל (לדוגמא 100 דק' שיחה), זה יקר, וגם מגיעים אלי ה-מ-ו-ן תלונות מאנשים שמתקשרים אלי מחו"ל ומספרים לי שקנו חבילה אצל החברה שלהם "והטלפון לא עובד", ושואלים אותי אם אני יכול לעשות משהו בנידון...בהצלחה לכולם וטיסה נעימה!
נ.ב. יש גם אפשרות לקנות סים מקומי ולאחמ"כ ליצור קשר בדרך כלשהי עם סוכן מהארץ שישייך מספר ישראלי וכן מספר גישה לשיחות לישראל, זה אמנם זול פתרון זול יחסית, אבל הכל תלוי כמה זמן ואנרגיות אתה מוכן להשקיע בחו"ל בנושא זה.
וגם לא בכל המדינות יוכל הסוכן לעזור לכם.@Technologist איך ניתן לייצור איתך קשר המייל שלך לא פעיל\נמחק ואין לך אפשרות צ'ט
-
@BNKM יש חברה בשם GIFFGAFF אתה מזמין את הסים בחינם בארץ
מפעיל אותו ע"י כניסה לאתר שלהם ובוחר תוכנית מועדפת, ואם נגמר אתה יכול להטעין שוב
רשמי זה עובד רק באנגליה בפועל זה עובד בכל אירופה אבל אחרי שבועיים זה יכול לעשות בעיות
(כשהייתי במטוס עברתי מעל טורקיה וקיבלתי הודעת SMS מהמערכת שלהם כי היו רגעים עם קליטה)
https://www.giffgaff.com/
-
@BNKM לא עברתי על כל השרשור אבל אני באופן אישי ממליץ על סים TLV לחבילות גלישה (לא בדקתי לגבי מחיר של חבילות דקות שיחה...) אומנם השירות רק בוואטספ אבל שירות מצויין כמו כן מי שהביא מחירים יותר זולים כדאי לשים לב שזה E SIM דהיינו סים וירטואלי (בערך) וזה יותר זול אך לא מתאים לכל המכשירים... וכמובן שתמיד המחיר של חברה מקומית יותר זול אך לא תמיד זה מומלץ ורבו הפלפולים בעניין...
-
@Technologist כתב בבקשת מידע | סים עם חבילת אינטרנט לחול:
נ.ב. יש גם אפשרות לקנות סים מקומי ולאחמ"כ ליצור קשר בדרך כלשהי עם סוכן מהארץ שישייך מספר ישראלי וכן מספר גישה לשיחות לישראל, זה אמנם זול פתרון זול יחסית, אבל הכל תלוי כמה זמן ואנרגיות אתה מוכן להשקיע בחו"ל בנושא זה.
וגם לא בכל המדינות יוכל הסוכן לעזור לכם.נראה שאתה בקי בתחום, ותודה על השיתוף והמידע.
ישנם כמה שירותים שנותנים את זה, ולא תמיד חייבים סוכן מהארץ שיעשה
- יש את local03 שירות ישראלי ובעברית, גם דרך האתר. מחירים טובים.
- יש כמה אפליקציות שנותנות שיחות לחול. בעבר השתמשתי בזדארמה
יש גם אחרות לא זוכר כעת - בארה"ב לשיחות בתוך ארה"ב יש כמובן את גוגל וויס מומלץ מאוד, ושם גם יש גם אפשרות להתקשר לארץ, לא כ"כ זול.
אם אתה בתחום בטח תדע להחכים אותנו מה יותר ומה פחות מומלץ
-
@MAKRO
ראשית אם אתה מתחיל עם אפליקציות אז יש לך את 015, אני בעיקר מדבר לרובנו שמשתמשים עם טלפון כשר
לגבי local03 הם ממש מצויינים שלהם, הדגשתי מקודם שמי שיש לו כח להתעסק עם כל זה בארץ/בחו"ל יכול למצוא אלטרנטיבות ממש זולות, השאלה כמה תמיכה תצטרך כשיש בעיה ולמי תוכל לפנות, האם אתה פונה לחברה או לסוכן פרטי שיותר מחוייב אליך, ועוד -
-
@Technologist תודה!
015 עובד בסדר? אישית אפילו לא ניסיתי כי שמעתי ממישהו שזה עשה לו צרות, לא עבד חלק וכו', יש רשמים אחרים?בקשר לסוכן, אתה צודק מאוד
רוב האנשים ישמחו שיש מי שיסדר אותם,
נראה לי שאלה ששואלים כאן בפורום מנסים להסתדר לבד... אבל לא בטוח שהם צודקים בזה -
היי,
עברתי על השרשור. אשמח לעזור עם הידע שיש לי בנושא.
דבר ראשון לא כל המכשירים תומכים ב-eSIM, ראו רשימה מלאה של מכשירים התומכים ב-eSIM
יש המון אלטרנטיבות לרכישה חבילת גלישה לחו"ל, בהתאם לצרכים של כל אחד וחשוב מאוד לבדוק זאת לפני הטיסה. במאמר הבאה ישמידע עדכני על מה זה eSIM
מהניסיון שלי חבילת גלישה של 10 גיגה יכולה להספיק לשיחות וידאו בוואטספ וויז אבל חשוב להקפיד על התחברות ל-WIFI כדי לחסוך בשימוש הנתונים. חברת AIRALO ו-MAYA מציעות חבילות גלישה במחירים נוחים וזה עובד גם במעבר גבולות הונגריה, אוסטריה, צ'כיה וגרמניה. למי שיצטרך לטיול בבודשפט תוכלו להשוואת מחירים ולבחור את הבילה שהכי מתאימה לכם. חבילות גלישה להונגריה