בירור | בירור אודות הנגן המנגן קאמרה פרו
-
@tehilab כתב בבירור | בירור אודות הנגן המנגן קאמרה פרו:
אני מעוניינת לדעת מהמוכרים של ענק הסלולר או ממי שמשתמש בנגן הזה אודותיו איך האיכות שלו כמה זמן מחזיק הבטריה, וכו'
ומה יותר מומלץ המנגן + ואילו עוד דגמים מוכרים בענק הסלולר של המנגן?
מאוד חשוב לי לדעת!!! תודה רבה!
וגם חשוב לי לדעת כמה הוא עולה בדיוק!יש לי את הנגן הזה 9 חודשים וגם לאחי יש חצי שנה אי מאוד נהנה ממנו יש לו אנדרואיד 8.1 שהרבה מאוד אפליקציות נפוצות אפשר להתקין עליו יש לו סוללה בסדר אם משחקים איתו רצוף ב50% הוא נכבה ומדליקים הוא על 30% אם יודעים שמראש הוא ככה הסלולה אז זה יחסית יש לו טווח סלולה בסדר יש לו מצלמה בקיצור אני ממליץ לגבי המחיר זה עולה 600 ש"ח בלי מגנים עם מגינים נראה לי 20 ש"ח
-
וגם מי שיודע האם יש בו הסרטה כי אם יש מצלמה וגם וידיאו אולי גם אמור להיות הסרטה?! תודה לכל העונים וכן אם יש עוד מישהו שיודע איפה יש אותו ביותר זול חוץ מעלי אני יודעת לבד כוונתי היא לקנות בירושלים. תודה רבה
נ.ב האם יש בו אותם דברים כמו במנגן פלוס או שונה וכן אם יש דברים נוספים, פיצ'רים וכמה זמן מחזיק מינימום?
תודה רבה
-
@tehilab כתב בבירור | בירור אודות הנגן המנגן קאמרה פרו:
וגם מי שיודע האם יש בו הסרטה כי אם יש מצלמה וגם וידיאו אולי גם אמור להיות הסרטה?! תודה לכל העונים וכן אם יש עוד מישהו שיודע איפה יש אותו ביותר זול חוץ מעלי אני יודעת לבד כוונתי היא לקנות בירושלים. תודה רבה
נ.ב האם יש בו אותם דברים כמו במנגן פלוס או שונה וכן אם יש דברים נוספים, פיצ'רים וכמה זמן מחזיק מינימום?
תודה רבה
יש לו גם וידאו תלוי איזה גירסה בוחרים ואין אותו ביותר זול אני חיפשתי ולא מצאתי בכלל והוא שונה מהמנגן פלוס לגמרי צורת הנגן הגרסת אנדרואיד הרבה יותר מתקדמת וכו'
-
@e-systems כתב בבירור | בירור אודות הנגן המנגן קאמרה פרו:
@tehilab זה אותו נגן בשם אחר והרבה יותר זול
https://pulsar-mp3.com/
המחיר 420זה בלי התקנות