איזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?
-
@אלי-TZA אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
@1divid אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
נניח ושניהם באותו מצב מה הייתה קונה?
- איך זה רלוונטי לבנאדם שמשקיע פי כמה בקורולה?
- אם נשים את עניין הכסף בצד ובמידה ומדובר בשנתונים אחרי ה-VVT עם הבוצה יש מגוון שיקולים אינבידואלים לכאן ולכאן: הקורולה יותר מרווחת וחזקה, האימפרזה יותר נוחה לנהיגה עם זווית ראיה יותר טובה ועם שלדה יותר טובה ומנוע בוקסר למי שמחפש "התנהגות כביש". וכו וכו
אני אישית נהנה מאוד מהאימפרזה ומעדיף אותה על הקורולה אבל יבין מי שיעדיף אחרת
אני מבין כול אחד אבל אומר מה אני אישית יותר התחברתי ולא פוסל שום רכב גם סוזוקי בלנו שנת 2000 טובה מאוד
-
@1divid אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
@1divid נתתי, אימפרזה 2006 ב6000₪ עי"ל.
תראה עברתי מלמעלה ככה ביד 2 קודם כול יש לאימפרזה כמה דגמים ונעשה ככה הדגם הכי יקר בקורולה והכי יקר באימפרזה של שנת 2005 זה הבדל של 2000 3000 עכשיו סתם תעבור על הקילומטראזים שלהם ותראה איזה גבוהים לעומת קורולה של שנת 2005 אתה תוכל למצוא גם פחות מ 140 [את הקורולה שיש לנו 2005 קנינו ב 12 ופחות מ 140]
אני לא מתווכח כי לא בדקתי כרגע ולא הלכתי לראות במה מדובר בסופו של דבר אתה לא תיסע לקצה הארץ כדי לגלות שאולי מוכרים לך לוקשים.. כל הדוגמאות שהבאתי הם מהשטח אני וחברים שחרשנו את יד 2 וקנינו רכבים לפי מה שהיה במצב טוב באיזור שלנו. משום מה הקורולות תמיד עלו פי כמה מהיפניות האחרות.
-
אני לא מתווכח כי לא בדקתי כרגע
@1divid טוב אז החלטתי לבדוק וגיליתי שצדקתי..
החיפוש המסונן לפניך: רכב אוטו' שנת 2005 בין 140 ל- 180 אלףק"מ טויוטה קורולה בין 15 ל- 20 אלף שקל וסובארו אימפרזה בין 6.5 ל- 7 אלף שקל.. -
@קטונתי אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
@איש-יהודי אני לא בדקתי ספציפית את מה שאתה אומר אבל מנוע יכול ללכת תוך יום וזה יכול להיות אשמתך!
הבעיות שיש ברכבים שהזכרת זה לא מנוע.אז כנראה שאתה באמת לא מבין כלום ברכבים.....
חיפוש קטן בגוגל יתן לך טיפה מידע .
לפיגו 5008 יש מנוע של BMW והוא הצרה הגדולה של הרכב הזה.....
חוץ מזה יש בעיות נלוות של הטורבו גיר ועוד -
@איש-יהודי אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
אז כנראה שאתה באמת לא מבין כלום ברכבים.....
לא ארד לרמה הזאת!
חיפוש קטן בגוגל יתן לך טיפה מידע .
לפיגו 5008 יש מנוע של BMW והוא הצרה הגדולה של הרכב הזה.....
חוץ מזה יש בעיות נלוות של הטורבו גיר ועודאולי ספציפית עם 5008 אתה צודק, למרות שאני מאוד מסופק כיוון שבאופן עקרוני מנוע לא הולך סתם.
בכל מקרה על הפיג'ו וסיטרואן אני פחות ממליץ כי הם יותר צעצועים אבל עדיין יש להם רכבים ששווים למי שמבין.
אלטרנטור יכול להיות שהגיע זמנו או שחיבלו לך בו.
והבעיה של הרכבים הצרפתיים זה חשמל וחיישנים.
מה שאומר שהחיישן יכול להיות בעיה מולדת של הרכב שזה דבר מוסכם.הייתי מצפה ממך (כמבין ברכבים) שתביא רכב שהוא יחסית אמין אצלם שהוא בעייתי.
זה כמו שאני יגיד לך שהיה לי קורולה 2002/2003 שהמחשב עשה לי בעיות זאת בעיה ידועה.
והשאלה היא אחרת למה קנית?
כנ"ל הפיג'ו שהזכרת אם ע"י גוגל אתה יודע שזה רכב... אז למה קנית?? -
@33men אמר באיזה רכב (יד 2) מומלץ לקנות? ואלו פרטים לחפש?:
נכון שקורולה נמכרת במחיר גבוה משוויה האמיתי בגלל 'שם' הטוב שלה
אבל יש לטויוטה עוד רכבים כמו ההוריס שהם אמינים לא פחות המקורולה אבל לא יקרים כי אין שלהם את שם קורולההסטיגמה היא על טויוטה ולא רק על הקורולה, ואגב האוריס זה קורולה סטישן שבארץ היבואן החליט לקרוא לה כך.
השוואה ביד 2: אוריס 2008 עם הרובוטי הידוע לשמצה עם סינון ק"מ בין 140 ל-180 המחירים מתחילים מ 15 אלף שקל ואימפרזה - B3 המחירים מתחילים מ 8 אלף שקל.. וזה עוד כשהאוריס עם גיר שמצריך החלפת קלאצ' ורובוט וכו' שעולים יותר מהאוטו! ולכן גם היא יותר זולה מהקורולהאתם לא רציניים.. תלמדו להשתמש בסינון של יד2 ותפסיקו לזרוק מהבטן..
-
@אלי-TZA אין לי זמן לזה כרגע, אם אני יצתרך לקרוא אני יקרא, בכל אופן כאחד שיש לו הבנה מכנית אני מדבר על הרוב יכול להיות למתפשל וזה קורא בכל החברות.
ואני יוסיף טיפ קטן אפשר לעקוב אחרי רכבים מוצלחים לפי הדורות שהם יוצאים רכב לא מוצלח מוציאים אותו שנה שנתיים והוא נעלם.
ועוד נקודה קטנה יש רכבים מצויינים שלא מתאימים לאקלים הישראלי ולכבישים פה, ועל זה גם צריך לתת את הדעת כשבודקים סדרות.
לכן אני ככלל בודק את התגובות מלמעלה על הרכב ואם יש תלונות על בעיות אני מחפש בפורומים כמו cars forum ורואה על מה התלונות ולפי זה מחליט האם זה שווה את ההשקעה או לא.
אבל אני מוסיף שאני את רוב התיקונים של הרכב יכול לעשות לבד או עושה לבד אלא א"כ אני צריך מכשור שאין לי.... -
דוגמא לפני חודשיים רכשתי פיגו 5008 והתלהבתי כלום כסף רכב 2011 יפה חסכוני ...
אבל מיד הלך לי המנוע ..
ובחברה רוצים 12 אלף..
אצל הערבים 5000 .
החלפתי מנוע ואז היה בעיה עם האלטנטור ואז חיישן בלם וכו וכוהעברת אותו בדיקה לפני הרכישה?