בקשה | תמלול שיעורי תורה עבור AI
-
אמ;לק: אני מחפש מתנדבים לתמלול שיעורי תורה.
שלום לכולם.
אני רוצה ליצור פרוייקט של תמלול שיעורי תורה, עבור מודל AI. המודל הזה יוכל בהמשך לתמלל שיעורי תורה באופן אוטומטי.
עבור זה, אני צריך מתנדבים שיסכימו לתמלל את השיעורים, אפילו רק 5 דקות של עבודה מדי פעם.
התמלול יהיה כך שבכל פעם מתמללים קטע קצר של כמה שניות.
לכן אני כעת בודק האם בכלל יש היתכנות לפרויקט כזה.האם יש פה אנשים שמוכנים להתנדב למען כך שבעתיד תהיה לנו אפשרות לתמלל שיעורי תורה בלחיצת כפתור?
אשמח גם שאנשים יכתבו כאן כמה זמן הם יכולים להקדיש לפרוייקט.כמו כן, אני צריך אנשים שייגשו לרבנים שיש להם שיעורי תורה ביוטיוב ובקול הלשון, ויבקשו את רשותם להשתמש בחומר שלהם לפרוייקט.
רבנים שיסכימו, יחתמו על טופס הרשאה (מסיבות משפטיות הטופס כתוב באנגלית).
רווח צדדי יהיה שהשיעורים יהיו כתובים בטקסט, ויהיו נגישים יותר.
אשמח שמי שיכול לסייע בעניין הזה יכתוב כאן בשרשור.הרווח מפרוייקט כזה יכול להיות עצום לעולם התורה.
מיליוני שעות של שיעורי תורה מוקלטים בכל הלשון יוכלו להיות פתאום הרבה יותר זמינים.
יהיה אפשר לחפש שם תשובות לשאלות, או פשוט לקרוא את תוכן השיעור ברצף.
יהיה ניתן לקחת את השיעור של ראש הישיבה שלכם, ולתמלל אותו עבור הסיכום של השיעור הכללי בלחיצת כפתור.האם יש פה אנשים המוכנים להתנדב?
-
@MusiCode השאלה היא למה לעבוד קשה כל כך. הרי ישנם מן הסתם שיעורים מוקלטים רבים שכבר תומללו בעבר. כעת רק צריך לאסוף את החומרים שכבר קיימים. בקשה ב"רשות הרבים" יכולה להיות מאוד יעילה בעניין
אין כוונתי לרפות את ידיך, רק באמת לייעל את העבודה שלך -
@צדיק-וטוב-לו-0 אפשר קישור?
-