המלצה | נגן מוזיקה MUSICOLET
-
@לאצי כתב בהמלצה | נגן מוזיקה MUSICOLET:
וכאן יש לו עוד איזשהו תוסף. (אין לי מושג מה זה כי הוא לא נפתח אצלי. אשמח אם מישהו יפתח אותו).
זה לא תוסף, זה קובץ apk
cast-plug-in-for-musicolet-1-6.apk -
(לא מומלץ להוריד אותו מהנ"ל כי ההורדה לוקחת מאוד הרבה זמן)
לקח לי 2 שניות בדיוק
@THMHE כתב בהמלצה | נגן מוזיקה MUSICOLET:
זה לא תוסף, זה קובץ apk
קובץ apk שהוא תוסף
-
@סאיז-לעבדיג כן
-
@סאיז-לעבדיג לא יודע, זה מה ש @לאצי שאל
-
אני ממש שרוף על הנגן הזה, מה שקצת חסר לי בו זו תכונת replayGain
שהייתה נפוצה בעבר בכל נגן מתקדם (Pulsar, winamp,ואף נגני סאנדיסק), מישהו מכיר תוסף שפותר את הבעיה? -
@דוד-טרייטל פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר
-
@דוד-טרייטל Господин זה מחשב
ואני מאזין המון למוזיקה לדוגמה בשעת כתיבת שורות אלה אמנם רק מוזיקה קצבית אבל בסדר -
@נחמן-פלח רוצה לראות דווקא בפלאפון? הבאתי דוגמא בלבד, בכל נגן סאנדיסק זה בדיוק ככה,
הנה בPulsar בהגדרות:
והנה בנגן סאנדיסק (עם רוקבוקס במקרה הזה אבל גם בלי זה אפשר למצוא במידע על השיר-עם הערך קיים)
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | נגן מוזיקה MUSICOLET:
ואני מאזין המון למוזיקה לדוגמה בשעת כתיבת שורות אלה אמנם רק מוזיקה קצבית אבל בסדר
אם תקשיב להרבה תקופות של מוסיקה, תבין על מה אני מדבר, חפש בגוגל ReplayGain ותראה שיש מידע על הטכנולוגיה הזאת
-
בדיוק עלה לחנות של הטלפון שלי עדכון, ואני רואה שבגרסה המלאה יש את זה כבר, כעת אני צריך להשיג אותה...
תודה מראש
-
@דוד-טרייטל זה צריך פרו אני מעלה גרסה פרוצה
-
@דוד-טרייטל מצאתי רק באנגלית להעלות?
-
הנגן הזה באמת מאוד טוב ואיכותי על כל הפונקציות שלו אפשר לקרוא כאן (לא מומלץ להוריד אותו מהנ"ל כי ההורדה לוקחת מאוד הרבה זמן)
להורדה מכאן
וכאן יש לו עוד איזשהו תוסף. (אין לי מושג מה זה כי הוא לא נפתח אצלי. אשמח אם מישהו יפתח אותו).מכור לנגן הזה!
-
פוסט זה נמחק!
-
לא הגבתי לך!
ציטטתי את @לאצי על דבריו בתחילת הנושא
לא סטיתי משום נושא! -
מצאתי רק באנגלית להעלות?
גירסה מתקדמת? פשוט גם ככה לא מאמין שיסכימו להכניס לחנות שאני משתמש, אז אם בעתיד תהיה גירסה חדשה פרוצה בעברית זה יעזור, לא דחוף כרגע
-
@דוד-טרייטל הגרסה האחרונה