בקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!
-
@avramk100 כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
@David-m אתה יכול בבקשה לשלוף מהיסטורית הדפדפן את הקישור ולשלוח לי? A02700700@gmail.com
מה לשלוף?
-
מפה הורדתי את הפוטושופ https://mitmachim.top/topic/56450/להורדה-פוטושופ-2023-עם-בינה-מלאכותית-מובנה
-
@David-m
אני עכשיו חושב אולי יש לך חשבון אחר מקושר אולי דרכו יהיה אפשרי להשתלט חזרה?
אגב אותו אחד עשה את זה בשביל כסף או סתם לרוע?כמו שאמרו פה לפרוץ סיסמת מייל בלתי אפשרי (לא נראה לי שייך גם הרצת סיסמאות מכיוון שזה נעשה בפלטפורמה חיצונית)
הדבר היחידי שאפשר זה "לגנוב" או לנחש את הסיסמא
או דרך שליחת מייל עם בקשת אימות שבעצם האתר הוא מזויף והנתונים נשלחים לתוקף ועל זה הדרך (או בחיבור ברשת ציבורית ומישהו "לכד" את חבילות הנתונים והצליח לפענח אותם) -
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
@David-m
אני עכשיו חושב אולי יש לך חשבון אחר מקושר אולי דרכו יהיה אפשרי להשתלט חזרה?
אגב אותו אחד עשה את זה בשביל כסף או סתם לרוע?כמו שאמרו פה לפרוץ סיסמת מייל בלתי אפשרי (לא נראה לי שייך גם הרצת סיסמאות מכיוון שזה נעשה בפלטפורמה חיצונית)
הדבר היחידי שאפשר זה "לגנוב" או לנחש את הסיסמא
או דרך שליחת מייל עם בקשת אימות שבעצם האתר הוא מזויף והנתונים נשלחים לתוקף ועל זה הדרך (או בחיבור ברשת ציבורית ומישהו "לכד" את חבילות הנתונים והצליח לפענח אותם)מה הכוונה חשבון מקושר?
הוא עשה את זה סתם לרוע הוא לא כתב לשום חבר שלי בצ'אט שהוא רוצה כסף או משהו.... -
@נחמן-פלח כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
עוד מכשיר שדרכו אתה מחובר לחשבון הזה
@David-m
יכול להיות ג"כ שהיה עוזר אבל אני התכוונתי שיש אפשרות לשים כתובת מייל נוספת לביצוע שחזור החשבון יש לך? -
@David-m כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
מפה הורדתי את הפוטושופ https://mitmachim.top/topic/56450/להורדה-פוטושופ-2023-עם-בינה-מלאכותית-מובנה
-
אתה בטוח שזו הבעיה?
יש פה, אני מאמין, עשרות שהורידו את התוכנה הזו מפה, ואף אחד לא התלונן...
-
@מבין-במחשבים כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
נכנסת לאחרונה לקישורים כלשהם שדרשו 'אימות סיסמה'?
תודה על המידע.
תוכל בבקשה להרחיב קצת למה אתה מתכוין
ובאיזו צורה ניתן לדוג את הסיסמה שלי ע''י אימות.
האם אתה מתכוין לאתרים שמאפשרים כניסה עם חיבור חשבון גוגל? -
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
@MAKRO כן אבל אז הוא אומר לך שאתה צריך לאמת שוב את הסיסמה של המייל ואז אתה מכניס את הסיסמה....
אתה בעצם אומר שכשאנו נרשמים לאתר כלשהו והוא נותן אפשרות להתחבר דרך גוגל, זה טוב ובטוח.
אבל אם האתר מבקש אימות שוב של הסיסמה, זה כבר פישינג!!!
או שיש גם אתרים בטוחים שיבקשו אימות חוזר של הסיסמה? -
@יוסף-אלחנן גם ההרשמה הרגילה דרך גוגל אתה צריך לבדוק איזה הרשאות אתה נותן לו
אבל גם אם אתה לא נותן לו את ההרשאות אלא הוא מפנה אותך לדף אחר שכאילו הוא של גוגל שמבקש שוב את הסיסמה אתה צריך לבדוק שאתה נמצא באמת על גוגל ולא על אתר שמתחזה לגוגל@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
או שיש גם אתרים בטוחים שיבקשו אימות חוזר של הסיסמה?
זה לא כ"כ יהיה באתרים זה יותר יהיה בתוספים שחודרים לך למייל (כמו כל מיני סקריפטים למיניהם)
אבל מה שבטוח שכאשר יש לך מה להפסיד אז כאשר יש ספק אין ספק -
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
@יוסף-אלחנן גם ההרשמה הרגילה דרך גוגל אתה צריך לבדוק איזה הרשאות אתה נותן לו
אבל גם אם אתה לא נותן לו את ההרשאות אלא הוא מפנה אותך לדף אחר שכאילו הוא של גוגל שמבקש שוב את הסיסמה אתה צריך לבדוק שאתה נמצא באמת על גוגל ולא על אתר שמתחזה לגוגל@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
או שיש גם אתרים בטוחים שיבקשו אימות חוזר של הסיסמה?
זה לא כ"כ יהיה באתרים זה יותר יהיה בתוספים שחודרים לך למייל (כמו כל מיני סקריפטים למיניהם)
אבל מה שבטוח שכאשר יש לך מה להפסיד אז כאשר יש ספק אין ספקוואו, אולי צריך ליידע אנשים לזה...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | פרצו לי למייל....עזרתכם!!!:
אתה בטוח שזו הבעיה?
יש פה, אני מאמין, עשרות שהורידו את התוכנה הזו מפה, ואף אחד לא התלונן...
אני בכלל לא בטוח...
אני יותר בטוח שזו לא הבעיה.!