בירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל)
-
@דוד-2421 וכל השאר בואו ניצמד
@דוד-2421 כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
זרובבל השותלחי
מי זה?
-
@מתושלח-הבבלי אח של שותלח הבבלי בצחוק
-
@דוד-2421 כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
@מתושלח-הבבלי אח של שותלח הבבלי בצחוק
-
עכשיו עולה לי בראש עוד משהו. יש אפליקצייה שקוראים לזה 'המלאך השומר'. (יש את זה בגוגל פליי - עם תמונה של כנפיים כחולות) זה חוסם את הנ"ל. כמובן צריך לעשות נעילת הסרה (דרך האפליקצייה) עם סיסמא שמישהו אחר יידע. נראה לי זה פיתרון טוה כי אם אני זוכר נכון ייתכן שזה אפילו לא עולה כסף.
תנסה את זה ותעדכן פה אם זה טוב @FSHLOMO -
בנטספרק יש אפשרות לסינון ממש מינימלי אם אפוציה לרשתות חברתיות חופשי
זה מסנן רק את הדברים הכי בעייתים.
אם הוא תומך בדגם צריך לבדוק מולם
בהצלחה. -
כמי שמתעניין בתחום קצת,
א תתקשר לחברת התקשורת שלו ותבקש חסימת אתרים למבוגרים בלבד.
זה תמיד טוב, שהסים עצמו לא יוכל לגלוש גם אם הוא יעשה נקודה חמה וכו׳ב תנסה לברר על חברת סינון שכן תסכים את הנ״ל, למשל מגן של כשר פליי יכולים בהחלט לפתוח אינסטגרם, (לא כשר פליי, אלא מגן) ועדיין זה יגן משאר מרעין בישין.
כמובן שלפלאפון כזה תצטרך לצרוב גירסא נורמלית שעמידה בפני איפוסים, (אני לא מדבר על צריבת גירסא חדשה)ג (אני יודע מה אני הולך להגיד... ובכל זאת אני אומר.) תנסה לדבר איתו על מעבר לפלאפון יותר טוב, אבל שיעבוד בו ההגנה כמו שצריך. ושהוא לא יוכל להסיר אותה בנקל.(סמסוגנ עם knox),
ד (נראה לי הכי חשוב) תלמד איתו, תחבר אותו ללימוד, תדאג שיהיה לו סיפוק ממה שהוא עושה ביום יום.
-
@MGM-IVR כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
ג (אני יודע מה אני הולך להגיד... ובכל זאת אני אומר.) תנסה לדבר איתו על מעבר לפלאפון יותר טוב, אבל שיעבוד בו ההגנה כמו שצריך. ושהוא לא יוכל להסיר אותה בנקל.(סמסוגנ עם knox),
תשמע, אין הרבה שהיו מסוגלים לומר את האמת כמו שהיא
זה נשמע מלחיץ אבל זה האמת!!! -
@איפה-הבירות כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
עכשיו עולה לי בראש עוד משהו. יש אפליקצייה שקוראים לזה 'המלאך השומר'. (יש את זה בגוגל פליי - עם תמונה של כנפיים כחולות) זה חוסם את הנ"ל. כמובן צריך לעשות נעילת הסרה (דרך האפליקצייה) עם סיסמא שמישהו אחר יידע. נראה לי זה פיתרון טוה כי אם אני זוכר נכון ייתכן שזה אפילו לא עולה כסף.
תנסה את זה ותעדכן פה אם זה טוב @FSHLOMOכמעט כל האפליקציות חסימה שיש בגוגל פליי אפשר להעיף ברגע
-
@מתושלח-הבבלי את האפליקציה שאני הבאתי דיברתי פעם עם אחד מאוטנט והוא טען לי שאת זה אי אפשר להסיר
והוא בעצמו מתקין לאנשים את זה במקרים שאין אפשרות אחרת -
@נחום-גמזו כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
@Tיו_ כתב בבירור | סינון לבַחוּר(הצלת נפש אחת מישראל):
אני לא מבין אותם בקטע הזה בגלל הצהרה אנחנו לא תומכים באנדרואיד הם מוכנים לתת לאנשים ככה ליפול אני התחננתי אליהם שיעשו וויפרי למערכת רכב הרי זה הדלת האחורית של הציבור והם בעקשנותם מסרבים כנ"ל להכשיר סמארטפון מה הבעיה לשחרר את הוויפרי הרי זה ודאי יותר טוב מלהשאיר אתו פתוח לכל ורק בשביל הצהרה אנחנו לא מעודדים סמארטפון.
הוא מותיב לה והוא מפרק לה....
אתה בעצמך הסברת בטוב טעם לפני רגע למה עדיף בלי חסימה מאשר חסימה חלשה. אז מאותה סיבה בדיוק נטפרי בהשקפתם אוחזים שסמארטפון זה דבר שאסור להחזיק בשום מחיר ולכן הם לא נותנים לו תמיכה!!! אגב בטאבלטים הם כן תומכיםזה לא שהם סוברים וכו' הם מסבירים לך ברחל בתך איך לעשות רוט והתאים את הסמרטפון לנטפרי אבל לא נותנים לך יכולת לנעול אותו רק איתם
-
פוסט זה נמחק!