עזרה | בוט בווטצאפ לתתי"ם בישיבות
-
אשמח לקבל מידע אם יש מישהו שמוכן לעזור, לפתח בוט קליל, לצורך הנחות בחנויות לבחורי ישיבות, תודה רבה
-
@שרגא-תכנות לפני שאנחנו מתחילים לעבוד קשה, למה בדיוק נצרך כזה בוט לתתי"ם בישיבות, ומה השייכות בין בחורי ישיבות לווטסאפ?
-
@שרגא-תכנות זה כבר קיים בחלק מהחנויות עם חלק מהישיבות לדוג' בחברון זה קיים עם חנויות רקרוד מנטור ועוד כמה חנויות
בישיבת וולפסון גם עובדים על העניין ואני יודע שיש עוד אז לפני שאתה עובד קשה תראה שזה לא לחינם -
@אביי כתב בעזרה | בוט בווטצאפ לתתי"ם בישיבות:
@שרגא-תכנות לפני שאנחנו מתחילים לעבוד קשה, למה בדיוק נצרך כזה בוט לתתי"ם בישיבות, ומה השייכות בין בחורי ישיבות לווטסאפ?
בסה"כ הוא רוצה תוכנה [מילה של פעם], שהמוכר בחנות [שיש לו וואצאפ] יוכל לשלוח לשם את הת.ז. של הבחור ולקבל תשובה לפי החנות והבחור האם מאושר לו הנחה/חינם, והאם בכלל הוא לומד בישיבה וכדו']
-
נכון
השאלה האם יש איזה דרך לעשות משהו גם לישיבות האחרות
יש לי קשר עם הישיבות האלו
אני מדבר על סדר גודל של בחורים גדול משניהם
זה זיכוי הרבים שאין כמוהו, כל הת"ת זה רק לחסד, ואין לי שום רווח מהעניין, ומסיבה זו אין תקציב לפתח דבר כזה.ודרך אגב בגלל ישיבת חברון המעטירה, הרבה חנויות כבר עושים בעיות עם שוברים.
ולא לאשכול זה, הלוואי ופעם יקום איש שיכול לאגד כח קנייה אדיר, וכך יוכלו לחסוך את כל העניין המורכב, של שוברים, וכו', שכל בחור ישיבה אוטומט יהיה לו הנחה. (אני מדבר על סגנון כמו מיר, לכל בחורי ישיבות)
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שרגא-תכנות יש לי בוט כמו שאתה רוצה שפעיל כבר בת"ת שאני אחראי עליו והוא עובד כבר עם כמות גדולה של כוללים וכו'
אם אתה רוצה פרטים דבר איתי באישי