בקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro
-
@מתושלח-הבבלי תודה אבל מעדיפה אם כבר אז חצי מקשים.
ראיתי את המכשיר הזה באליי אקספרס המוכר אמר שבתכלס זה לא טלפון חכם .
השאלה אם באמת גם פה לא תהיה בעיה בהודעות.
זה אנדרואיד 6, יש לך מושג אם אפשר לחסום אותו לבד לאינטרנט ושלא יהיה דפדפן, אחרי שאני אוריד כמה אפליקציות חשובות?
-
@shanirbd כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@מתושלח-הבבלי תודה אבל מעדיפה אם כבר אז חצי מקשים.
ראיתי את המכשיר הזה באליי אקספרס המוכר אמר שבתכלס זה לא טלפון חכם .
השאלה אם באמת גם פה לא תהיה בעיה בהודעות.
זה אנדרואיד 6, יש לך מושג אם אפשר לחסום אותו לבד לאינטרנט ושלא יהיה דפדפן, אחרי שאני אוריד כמה אפליקציות חשובות?
אני מאמין שאפשר להכשיר עם רוט (צריך מישהו עם ידע)
דרך אגב, זה נראה אנדרואיד מהונדס ברמה גבוהה (או שזה סתם שקר שזה אנדרואיד אבל פחות הגיוני)איזה קטע!
שבוע שעבר ראיתי את הפלאפון הזה בעלי וכמה ימים אחר כך את שואלת עליו
-
@מתושלח-הבבלי מענין איזה קטעים, תכלס זה נראה אחלה מכשיר לצרכים בסייסים.
ראיתי שכבר מישהו שאל עליו בפורום. וניסה חעשות רוט ולא הצליח... תראה
https://mitmachim.top/topic/59359/בקשה-ctyon-ct06אלא אם כן באמת מישהו מומחה יצליח
-
@מתושלח-הבבלי מענין איזה קטעים, תכלס זה נראה אחלה מכשיר לצרכים בסייסים.
ראיתי שכבר מישהו שאל עליו בפורום. וניסה חעשות רוט ולא הצליח... תראה
https://mitmachim.top/topic/59359/בקשה-ctyon-ct06אלא אם כן באמת מישהו מומחה יצליח
המכשיר ההוא לא תומך דור 4
הנה מכשיר דומה שתומך בדור 4 -
@מתושלח-הבבלי זה אותו מכשיר, ראיתי גם בלקוחות שרשמו ובתמונה שהם קיבלו זה גם דור 4, כנראה המוכר אולי חידש את זה, הבקשה בפורום לפני חצי שנה בערך.
-
@מתושלח-הבבלי זה אותו מכשיר, ראיתי גם בלקוחות שרשמו ובתמונה שהם קיבלו זה גם דור 4, כנראה המוכר אולי חידש את זה, הבקשה בפורום לפני חצי שנה בערך.
נכון, אבל בקישור שאת הבאת לא מצויין דור 4 (אלא להפך רשום: שזה אומר דור 2\3)
לעומת הקישור השני שבו כתוב במפורש שיש דור 4 -
@מתושלח-הבבלי כן שמתי לב אבל מה שמוזר זה שבקישור השני הוא לא זמין כבר .
ובקישור ששלחתי לך תראה יש תמונות שלקוחות קנו ורשום על הקופסא 4g.
אשלח הודעה למוכר לוודא שאכן זה יעבוד.
-
-
תראה יש תמונות שלקוחות קנו ורשום על הקופסא 4g.
אני אגלה לך סוד כמוס
לא כל מה שכתוב, באמת נכון (ובעלי אקספרס בכלל) -
@מתושלח-הבבלי בזה אתה צודק אבל פשוט זה נראה לי תמוהה שיש עוד מכשיר כזה, יש מצב שהקישור השני היה מוכר שכן כתב את כל הרשתות ופה הוא לא כתב!? אין לדעת אבל באמת נחכה נראה מה המוכר יגיד אם זה באמת דור 4 כי היה מכשיר רק מקשים פשוט שקניתי ממנו ולא היה רשום דור 4 ובתכלס זה כן תומך דור 4.
-
@shanirbd ובקשר להכשרה של המכשיר מעלי אקספרס: את יכולה לבטל את האינטרנט בסים (ע"י בקשה מהחברה) וכך יהיה לך מכשיר ממש בסדר (אז מה הבעיה? שיוכלו להתחבר לוויפי? בא נאמר שאם את רוצה לשלוח צ'אט דחוף למישהו עדיף לך לשלוח מברק-זה יגיע קודם)
-
@מתושלח-הבבלי אה ואי לא ידעתי שאפשר לבטל את הגלישה דרך הסים תודה!
-
@מתושלח-הבבלי במחשבה שניה אם אני מבטלת את האינטרנט אז בעצם אין לי מייל נכון? צריך לחשוב על גישה למחוק את הדפדפן מהמכשיר אולי באמת יש דרך פשוטה
-
@שניאור-שמח סליחה על החפירה, יצא לך לבדוק במקרה.?
-
@שניאור-שמח תקשיב אין בעיה לבדוק על מספרים כשרים פשוט זה מה שאני עשיתי גם כדי לא לשגע אנשים
-
@שניאור-שמח אהה כאלה אנשים שאין להם הודעות. - מספר כשר, ואז אף אחד לא מקבל את ההודעה, זה מנסה לשלוח אבל רק אתה מקבל הודעה מהחברת סלולר שאי אפשר לשלוח ולא תחויב בגין הניסיון.
וככה רואים עדין אם יש שגיאה כי המכשיר מנסה להוציא הודעה. ואגב שלא תחשוב שהשגיאה באה בגלל ששלחתי לכשרים, ניסיתי גם למספרים רגילים. אין קשר