בקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro
-
@שניאור-שמח סבבה תודה רבה תבורך!
שבת שלום -
@שניאור-שמח היי שבוע טוב!!
סליחה שאני משגעת אותך אבל פשוט לפני שאקנה סתם את המכשיר רציתי לוודא באמת שאין הודעת שגיאה כזו כמו בf21.
אם לא אכפת לך לשלוח הודעה על סך 10 הודעות רצופות ל8 אנשים כי ככה בדיוק זה עושה שגיאה בf21, ולבדוק אם באמת זה שולח בסדר או שחלילה יש הודעת שגיאה גם.ממש חסד עצום אם תוכל !
-
@שניאור-שמח לא
-
@שניאור-שמח אחלה תודה!
-
@shanirbd ואגב זה מענין כי המערכת אנדרואיד וגם ההודעות שלך נראה אחרת ממה שמפרסמים באלי אקספרס.
מאיפה קנית את המכשיר ואיזה גרסה יש לך?
כי לפי הצילום מסך שעשית לי זה נראה כמו סמארטפון רגיל ובשאר המכשירים שאני רואה ביוטיוב זה מערכת שונה.
שלחתי למוכר שם והוא כתב שזה בדיוק כמו f21 וגם שם יש מגבלת תווים , ויש לפעמים אנשים שמחליפים גרסאות למכשיר וקשוחה. בגלל זה מענין מה הגרסא שלך אולי פשוט אם הכל טוב אצלך אקנה כמו שלך.
ותראה עשית לך צילום מסך איך נראה המסך הודעות באלי אקספרס. -
@שניאור-שמח הצילום מסך שעשית לי זה מאפליקציה של גוגל? כי בגוגל אין שום הגבלה כל הבעיה זה בהודעות של מערכת המכשיר. אם יש הגבלה במערכת המכשיר אז סביר להניח שגם דרך גוגל זה יעשה שגיאה ובכל מקרה יעזור לי שתבדוק.
תוכל לבדוק במערכת של ההודעות של המכשיר אם יש לך הגבלת תווים ? -
@שניאור-שמח מה הכוונה רק ב mms?
וסבבה יש מצב שאתה צודק שזה לא מקשר בין האפליקציות
שיהיה לך זמן תבדוק לי אם זה עושה לך הודעת שגיאה שאתה שולח הודעה טקסט של 10 הודעות בערך ל8 אנשים -
@שניאור-שמח אחלה תודה
-
@shanirbd כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@שניאור-שמח היי שבוע טוב!!
סליחה שאני משגעת אותך אבל פשוט לפני שאקנה סתם את המכשיר רציתי לוודא באמת שאין הודעת שגיאה כזו כמו בf21.
אם לא אכפת לך לשלוח הודעה על סך 10 הודעות רצופות ל8 אנשים כי ככה בדיוק זה עושה שגיאה בf21, ולבדוק אם באמת זה שולח בסדר או שחלילה יש הודעת שגיאה גם.ממש חסד עצום אם תוכל !
אני עם שיאומי F21 פרו,
לי יש קבוצה של 5 נמענים, וכשאני שולח הודעה שהיא באורך של 7 הודעות - כפול (בערך) 60 תווים, מופיעה לי הודעת שגיאה - ״שולח מספר גדול של הודעות, האם ברצונך להמשיך?״אני לוחץ על 'מנע', ומנסה לאחר מס' דקות אחדות לשלוח שוב.
באופן רגיל זה עוזר! -
@חברים אהלן, אתה עושה מנע פעם אחת? כי זה קופץ כמה פעמים, ולא הבנתי אחרכך אתה שולח שוב וזה לא הודעת שגיאה?
אני צריך ללחוץ בערך 5 פעמים 'מנע' עד שההודעה (שגיאה) נעלמת.
אצלי זה קריטי כי יש לי 83 אנשים שאני שולחת הודעות חיזוק.
וואוו!
אינני יודע לומר לכם, כי זה כמות די גדול.איזה אורך ההודעה שאתם שולחים לקבוצה?
-
@חברים משתנה, בדכ זה 8, 9, 10 הודעות.
כן אני כרגע שולחת דרך סמארטפון גלקסי ששם אין את הבעיות האלה.
זה נותן קבוצה 30 אנשים בגלקסי.
פשוט אני רוצה לעבור לכשר משהו עם מקשים ולא מוצאת בנתיים מכשיר שיעשה את זה חוץ מהנוקיה c5 שקניתי באלי אקספרס אבל הוא על הפנים בקליטה וגם שרציתי כבר דור 4 -
פשוט אני רוצה לעבור לכשר משהו עם מקשים ולא מוצאת בנתיים מכשיר שיעשה את זה חוץ מהנוקיה c5 שקניתי באלי אקספרס אבל הוא על הפנים בקליטה
אני יודע שאפשר עם נוקיה C2 לשלוח לקבוצה של 20 אנשים, ולא מופיע הודעת שגיאה הנ"ל.
וגם שרציתי כבר דור 4
אינני יודע לומר לך...