בקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro
-
היי לכולם , יש לחברה שלי את המכשיר הזה ואני התעניינתי לקנות אותו וחשוב לי מאוד דור 4 ולשלוח הודעות טקסט קבוצתיות בתפוצה ובלי מגבלת ככ קצרה ואגב ראיתי שאין אפשרות לעשות קבוצה אלא אפשר לשלוח בהודעה לכמה אנשים אך לא שמתי לב אם אחרי שליחת ההודעה בהודעות זה מפריד כל איש קשר או שזה נוצר כשירשור אחד? .
באנדדוראיד יש מגבלה של 10 הודעות ביחד ורק אחכ זה עובר למולטימידה.
פה ראיתי שאחרי 3 הודעות רצופות זה עובר למולטימידה וזה ממש קצר.
אני שולחת הודעות חיזוק (דבר תורה) לחברות וחייבת שתהיה לי אפשרות לשלוח לתפוצה של אנשים ושלא תהיה כזו מגבלה קטנה.
אז אשמח לשמוע חוות דעת אם זה באג אצלה במכשיר אולי כי הוא כשר ועדיף להזמין מאלי אקספרס וזה לא יהיה ככה.
תודה!!!
ואגב אם מישהי יודע אפילו על מכשיר אחר שיש את האפשרויות האלה יעזור לי -
@שניאור-שמח
@shanirbd כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:הוא כשר
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@shanirbd את יכולה להוריד אפליקציה של הודעות אחרת.. נגיד של גוגל..
זה עושה קבוצה וכשזה נשלח זה כאילו שולח לכל אחד באישי ..
יוכל להיות שאפשר לבטל את ההודעות MMS.. -
@פראירי כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@שניאור-שמח
@shanirbd כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:הוא כשר
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@shanirbd את יכולה להוריד אפליקציה של הודעות אחרת.. נגיד של גוגל..
זה עושה קבוצה וכשזה נשלח זה כאילו שולח לכל אחד באישי ..
יוכל להיות שאפשר לבטל את ההודעות MMS..אז אשמח לשמוע חוות דעת אם זה באג אצלה במכשיר אולי כי הוא כשר ועדיף להזמין מאלי אקספרס וזה לא יהיה ככה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@שניאור-שמח אתה מתכוון להזמין מאליי אקספרס פרוץ או מהארץ פרוץ ולהוריד מהגוגל את האפליקצייה הזו.? ! Google maaseges Screenshot_20240103_001954_Google Play Store.jpg
-
@שניאור-שמח וואלה מענין מה שאתה אומר אנסה קודם לבדוק אולי אצל חברה אחרת אם יש לה פרוץ, לנסות להוריד ולבדוק אם אכן עובד שלא אקנה לחינם...
תודה -
@שניאור-שמח רק לאינטרנט, לא לשיחות.
-
@שניאור-שמח אם אני זוכר נכון גם לשיחות
-
@שניאור-שמח בדקתי ואכן עובד תודה על הטיפ המעולה!!
אגב יש אפשרות להתקין אפליקציה כזו או אחרת למערכת החדשה של נוקיה? Kaios יש מכשירים דור 4 גם של נוקיה ששם גם יש בעיה במגבלת תווים היתי שמחה לקנות מכשיר רק עם מקשים אבל לא מצליחה למצוא משהו בל מגבלה שיהיה גם עם דור 4