בקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro
-
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@shanirbd צריך לחפש כאלה שיש להם מספר כשר..
תשלח ל: 05041XXXXX
וכן לכל קידומת כשרה ואת השש ספרות האחרונות תבחר אקראית -
@שניאור-שמח אכן בדיוק כמו שהוא כתב לך אפשר סתם לנסות למספרים כשרים שאתה בעצם ממציא בין כה אף אחד לא מקבל את זה כי זה כשר זה רק לצורך מספר שיהיה לשליחה
-
@שניאור-שמח ומה התוצאה?
שלחת הודעה של 10 הודעות רצופות ל8 אנשים ועלתה לך ההודעת שגיאה הזו או לא? -
@שניאור-שמח לחלק נשלח..
אני מקווה שזה לא שולח באמת..🥴 -
@שניאור-שמח קודם כל תודה על העזרה שלך!
ועזוב 9000 תווים זה מדי הרבה זה לוקח זמן יעני השליחה ואז אי אפשר בוודאןת לדעת אם השגיאה תקפןץ מהר..
תעשה פשוט שזה יהיה 600 תווים שים לב למס' הודעות לא לתווים זה יותר מבלבל נראה לי.
מתי שזה הופך ל10 הודעות תשלח.
וסליחה שוב על הישגעון.
ואם אתה בלחץ אם זה שולח לא נראה לי כי אתה אמור לקבל הודעה מהחברת סלולר שזה בעצם לא נשלח, לא קיבלת?
ואם אתה חושש לשלוח שוב אני יכולה להביא לך מספרים כשרים זה לא בעיה. -
@מתושלח-הבבלי שים לב שבנתיים לא עלתה לו שגיאה.. מענין.
-
@שניאור-שמח אה כן ואולי עדיף שתוסיף מספר אחד אמיתי כדי לראות שזה אכן נשלח
-
@shanirbd כתב בבקשת מידע | מגבלת תווים f21 pro:
@שניאור-שמח קודם כל תודה על העזרה שלך!
בשמחה
ועזוב 9000 תווים זה מדי הרבה זה לוקח זמן יעני השליחה ואז אי אפשר בוודאןת לדעת אם השגיאה תקפןץ מהר..
תעשה פשוט שזה יהיה 600 תווים שים לב למס' הודעות לא לתווים זה יותר מבלבל נראה לי.
מתי שזה הופך ל10 הודעות תשלח.
וסליחה שוב על הישגעון.אני ינסה
ואם אתה בלחץ אם זה שולח לא נראה לי כי אתה אמור לקבל הודעה מהחברת סלולר שזה בעצם לא נשלח, לא קיבלת?
זהו שלא..
ואם אתה חושש לשלוח שוב אני יכולה להביא לך מספרים כשרים זה לא בעיה.
-
@שניאור-שמח אחלה
מענין שלא קיבלת הודעה איזה חברת סלולר אתה? אולי לא כל החברות שולחות, בפלאפון ופרטנר שולחים ישר הודעה כזו
-
@שניאור-שמח מענין אולי בגלל שזה בעצם מספרים שסתם המצאת, בכל אופן תעשה קבוצה חדשה עם המספרים שהבאתי לך כולל המספר הראשון שהוא מספר שני שלי ככה אני רואה אם ההודעה תתקבל ואז נדע.
-
@שניאור-שמח כן כן אל תדאג זה אנשי קשר שלי שכבר שבוע אני שולחת בדיקות של הודעות אף אחד לא מקבל.
כן יש מספרים כשרים חדשים עם קידומת אחרת.. -
@שניאור-שמח כן הכל טוב..
אבל מה שהזוי שבכלל עוד לא קיבלתי שום הודעה
ממש נושא שצריך לפצח