שיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר
-
@לילות-כימים צריך שהתצוגה תהיה במצב מחשב ולא מובייל כי ברגע שהוא מזהה שאתה במכשיר נייד הוא שולח אותך להוריד את האפליקציה
@צדיק-תמים יש דרך לעשות את זה באפליקציה? -
@קינג-קומפיוטר זה דורש שינוי בקוד. אולי יום אחד
-
@נוכחות זה לא הקישור הסופי אלא קיצור שמפנה לכתובת ארוכה יותר
לצערי אין אפשרות טכנית לזהות קישורים כאלה בצורה שונה מקישורים רגילים ולפתוח/לחסום לפי היעד הסופי, תשים קישור ישירות לכתובת שנפתחת בלחיצה על הקישור ותתיר את api.whatsapp.com -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
@נוכחות זה לא הקישור הסופי אלא קיצור שמפנה לכתובת ארוכה יותר
לצערי אין אפשרות טכנית לזהות קישורים כאלה בצורה שונה מקישורים רגילים ולפתוח/לחסום לפי היעד הסופי, תשים קישור ישירות לכתובת שנפתחת בלחיצה על הקישור ותתיר את api.whatsapp.comהכתובת מיוצרת על ידי פלאגין
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
הקישור שאמור להיפתח הוא קישור פרטי של אתר פרטי, ולכן אין אפשרות להכניס שם את הקישור wa.me .
הבעיה היא שיש כפתור וואטסאפ שהקישור שלו הוא wa.me והוא לא לחיץ, למרות שהוספתי את wa.me בשורה "אתר נוסף שיהיה פתוח" .
השגיאה היא על הכתובת הסופית api.whatsapp.com
ניסיתי במקום זה להוסיף את api.whatsapp.com ולייצא את זה מחדש, ואז הוא שולח שגיאה על api.whatsapp.com
השאלה היא אם יש אפשרות להגדיר שני כתובות מותרות או יותר. -
@א-ר כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
אם יש לי באפליקציה קישור לקובץ בגוגל דוקס ומותקן לי בטלפון האפליקציה הוא ידע להציע לי לפתוח עם האפליקציה?
לא, הוא ירשום לך שאין את הדומיין של זה..
אולי תוסיף ואז זה יתן.. -
@א-ר כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
@צדיק-תמים אם יש לי באפליקציה קישור לקובץ בגוגל דוקס ומותקן לי בטלפון האפליקציה הוא ידע להציע לי לפתוח עם האפליקציה? כמו שגימייל יודע לפתוח?
משנה לי בעיקר לאפליקציה של הפורוםלא.
צריך להגדיר לו שהדומיין של גוגל דוקס יפתח בדפדפן חיצוני. -
@שניאור-שמח
אני רוצה שזה יפתח לי את הקבצים בחשבון גוגל שלי ולא בדפדפן עלום ששם אין לי את הקבצים
האמת שעשיתי לי פעם אפליקציה בשירות אחר (אבל הוא לא זמין לי כרגע בגלל החסימה) והיא כן פותחת ביישום חיצוני אבל אין בה את השרת של ההורדות ולכן הפסקתי להשתמש בה -
@שניאור-שמח איפה רושמים שרתי קבצים?