המלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]
-
שלום לכולם!
בפוסט הקודם דיברנו על אפליקציות שניתן על ידן להסתיר קבצים באמצעות סיסמה, בפוסט הזה נדבר על דרך אחרת להתיר אפליקציות, והיא על ידי ניווט. דהיינו שלא יוכלו לנווט לאפליקציה על ידי פתיחת מסך הבית, אלא רק על ידי ניווט הידוע לבעל המכשיר.
יש להדגיש שהסתרה זו מועילה גם ליישומי מערכת, אך אינה מועילה אלא לאפליקציות ולא לשאר הקבצים
אסביר את הרעיון של הסתרה זו:
אנו נבנה מסך בית חדש, שבו יוצגו רק האפליקציות שברצוננו להציג. וכדי לנווט למסך הבית הישן [שבו נמצאות כול האפליקציות], נגדיר ניווט מיוחד הידוע לנו.נ.ב. אעלה את המדריך גם בPDF, למי שיהיה לו יותר נוח A.pdf
יש לציין שהאפליקציה מדהימה לא רק בהסתרת קבצים, אלא גם בעריכה יפה של תצוגת מסך הבית. כך שאנו מרווחים כפליים, גם מסך יותר יפה, וגם שלטה מלאה על מה שיוצג בו.דבר ראשון נתקין את מסך הבית הזה, קובץ: אפקס לאונצ'ר - לאונצ'ר (מסך בית) מתקדם.apk .
קרדיט ל@שמואלעכשיו אנו צריכים להסיר את כול הדרכים להגיע אל האפליקציות דרך מסך הבית, נכנס להגדרות של האפליקציה, ונלחץ על האופציה הבאה:
כשנלחץ על הגדרות המגירה נראה אפשרות להסתיר את האפליקציות שברצוננו להסתירם, כך:
זה מועיל גם ליישומי מערכת!עכשיו נחזור להגדות מערכת וניכנס להגדות התנהגות:
שם נגדיר את האפשרויות הבאות:
עכשיו אי אפשר לפתוח את מגירת היישומים, רק על ידי החלקה למעלה בשתי אצבעות, כך שרק אנו נדע את הניווט הזה.
עתה נחזור להגדרות ונכנס לאפשרות הגדרות מתקדמות:
ושם נגדיר את האפשרויות הבאות:
ולסיום נחזור למסך הבית ונלחץ על האייקונים של המערכת לחיצה ארוכה ונסיר אותם, כך:
עכשיו כדי לנווט למסך הבית הקודם שבו נמצאות האפליקציות, נחליק בשתי אצבעות כלפי מעלה ותפתח מגירת היישומים, ונלחץ על האפליקציה של מסך הבית [-הקודם], כך:
וזהו סיימנו את המדריך, רק אל תשכחו להגדיר בהגדרות [-נמצא בהגדות המתקדמות] שמסך בית זה [-אפקס לאונצ'ר] יהיה ברירת המחדל של המכשיר.
נ.ב. כדי להגיע להגדות של אפקס לאונצ'ר, נכנס להגדרות של המכשיר, שם נבחר באפליקציה זו ונראה כך:
יש לציין שישנה אפשרות להיכנס להגדות דרך שורת המצב [שנפתחת מהראש של המכשיר על ידי החלקה לכיוון מטה, אני אישית נעלתי את ההגדרות על ידי האפליקציות המובאות בפוסט הקודם].
-
@beny כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
[אולי מישהו יסכים לתרגם].
תרגמתי שימו בעת השימוש הראשוני על מנת שהאפליקציה תפעל בעברית יש צורך בבחירת השפה האנגלית ואז זה יהיה בעברית
להורדה לחץ כאן
קרדיט לתרגום תורגם ע"י גוגל טרנסלייט בשיתוף פעולה עם apktool
מפעיל התרגום @נחמן-פלח
עריכה לאחר שבדקתי זה לא מסתרי קבצים אבל כן אפליקציות
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
הגרסה הלא מתורגמת מסתירה גם קבצים
רק בגלל שהחתימה שונה אז יש בעיות...
-
- שעון.
קובץ: שעון מסתיר קבצים.apk
קישור לאתר הבית
Spoiler
יתרונות
*האפליקציה בעברית.
*יש לה יכולת לאחסן אודיו, וגם לסדר אותו בתיקיות שונות ולא כרשימת השמעה ארוכה [שאת זה אין להרבה אפליקציות הסתרה אחרות].
*האודיו יישמע עד שהמסך ינעל, וזאת מעלה לשמירת הבטיחות של האודיו.
*וכן יש לה יכולת להסתיר פתקים.
*סרטונים המופעלים בה, יכולים לפעול על ידי יישומים אחרים כמו גלריה, וזאת לחוויית צפיה נהדרת.
*יש אפשרות לכספת מזויפת, דהיינו אפשרות להפעיל את הכספת על ידי סיסמה שניה. ולכן גם אם מישהו יגלה שהאפליקציה הזו היא כספת ולא רק שעון תמים, תוכלו להציג לו את הכספת המזויפת שבה אין את הקבצים שבאמת חשובים לכם.
*יש אפשרות לנעול יישומים ולהסתיר את הנעילה כדיווח על אפליקציה מקולקלת, כך שאנשים לא יחשבו שבאמת נעלת את האפליקציה. ופונקציה זו מביאה מענה גם ליישומי מערכת.
*יש אפשרות להתאים אישית את רקע מסך הנעילה של האפליקציות כפי רצונכם, כך שתוכלו להעלות תמונות אזהרה או לוגו אישי.
*היישום שנועל את הקבצים לא מופיע במסך הבית והוא גם לא השעון עצמו, כך שיתקשו מאוד למחוק את הנעילה [אם מסירים את התקנת השעון, איני יודע אם זה יסיר את יישום נועל האפליקציות, לא ניסתי].
*דפדפן מאובטח.וואוו זה מטורף חיפשתי מסתיר כמו השעון הרבה זמן
אני צריך לאנדרואיד 4.4. יש כזה???? דדדדחחחוווף לי מאוד
פליז - שעון.
-
@פישל-יהודי-טוב התכוונתי אם תוכל להעלות כאן מקישור שהובא כאן שיתאים לאנדרואיד 4.4.
כי אני לא יכול להיכנס
תודה ענקיתתתתת -
@פישל-יהודי-טוב
זה מתאים לאנדרואיד 4.2שעון לאנדרואיד 4.2.apk -
@פישל-יהודי-טוב כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
@beny תודה אחי
זה בעברית?? (כנזכר למעלה)כן
-
@פישל-יהודי-טוב כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
@beny תוכל בבקשה לעלות לי גם את הפסנתר לאנדרואיד 4.4.???
מצטער, חיפשתי אבל לא מצאתי גרסאות נוספות.
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
[אולי מישהו יסכים לתרגם].
תרגמתי שימו בעת השימוש הראשוני על מנת שהאפליקציה תפעל בעברית יש צורך בבחירת השפה האנגלית ואז זה יהיה בעברית
להורדה לחץ כאן
קרדיט לתרגום תורגם ע"י גוגל טרנסלייט בשיתוף פעולה עם apktool
מפעיל התרגום @נחמן-פלח
אשמח להסבר איך ואם מה תירגמתה
תודה רבה -
@פישל-יהודי-טוב
לי עבד מצוין עם וידיאו
הפוך כתבתי שאני מחפש בלי וידיאו
(באיזה מכשיר אתה משתמש?) -
-
-
@shalomaa כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
סליחה בכל אופן
אין על מה
@shalomaa כתב בהמלצה | אפליקציות מומלצות להסתרת קבצים [כולל הסבר מפורט]:
@נחמן-פלח היה נראה לי שאתה העלית אותה
רק תרגמתי
-
- פסנתר.
קובץ: פסנתר מסתיר קבצים.apk
קישור לאתר הבית
האפליקציה נראית כמו פסנתר רגיל ורק אתם שיודעים שזה כספת ואת הקוד, תקלידו את הקלידים הנכונים ותיפתח האפליקציה
@beny אולי אתה יודע?
- פסנתר.