דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. בקשת מידע | המלצה בקניית רחפן DJI

בקשת מידע | המלצה בקניית רחפן DJI

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
47 פוסטים 4 כותבים 628 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • B מנותק
    B מנותק
    BNKM
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם מתלבט מאוד בן המיני 4 פרו לאייר 3 קומבו מישהו יכול לעזור בשורה אחת מה ההבדלים בניהם אציין שאני פרפקציוניסט ואוהב רמה גבוה למרות שאני מתחיל? חשוב לי חווית טיסה ארוכה איכות צילום כמות סוללות תקציב עד 7000 שקל לערך

א י 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • B BNKM

שלום לכולם מתלבט מאוד בן המיני 4 פרו לאייר 3 קומבו מישהו יכול לעזור בשורה אחת מה ההבדלים בניהם אציין שאני פרפקציוניסט ואוהב רמה גבוה למרות שאני מתחיל? חשוב לי חווית טיסה ארוכה איכות צילום כמות סוללות תקציב עד 7000 שקל לערך

א מנותק
      א מנותק
      אברהם א

@BNKM כתב בבקשת מידע | המלצה בקניית רחפן DJI:

אולי תעבור על תגובות באמזון ואןלי גם תקנה שם בזול,
      תכתוב בגוגל באנגלית את שני הדגמים כשבאמצע האותיות VS

B י 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • א אברהם א

אולי תעבור על תגובות באמזון ואןלי גם תקנה שם בזול,
        תכתוב בגוגל באנגלית את שני הדגמים כשבאמצע האותיות VS

B מנותק
        B מנותק
        BNKM

@אברהם-א אבל הבנתי שיש בעיה עם התדר של חול כמו כן משלמים מס גבוה

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • B BNKM

א מנותק
          א מנותק
          אברהם א

התכוונתי שחבר יביא לך

B 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • B BNKM

י מנותק
            י מנותק
            יחצ
            כתב ב נערך לאחרונה על ידי יחצ

@BNKM
            תסתכל באתר שלהם פה מה ההבדל

B 2 תגובות תגובה אחרונה
            0
            • א אברהם א

התכוונתי שחבר יביא לך

B מנותק
              B מנותק
              BNKM

@אברהם-א ואין על זה מיסוי בכניסה לארץ? אין לי חבר בחול

א תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • B BNKM

א מנותק
                א מנותק
                אברהם א

אם אין לך חבר מחול אז זה לא יעזור לך,
                נראה לי שאם החבר יביא את זה באריזה קצת פתוחה ויגיד שזה אישי לא יעשו שום בעיות,

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • י יחצ

@BNKM

B מנותק
                  B מנותק
                  BNKM

@יחצ תודה נראה טוב אך הבנתי שמחמת המשקל הוא פחות יציב ברוחות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • י יחצ

@BNKM

B מנותק
                    B מנותק
                    BNKM

@יחצ הבנתי שיש סוללה חכמה איך אני מזהה את ההבדל בינהם?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • B BNKM

@יחצ הבנתי שיש סוללה חכמה איך אני מזהה את ההבדל בינהם?

י מנותק
                      י מנותק
                      יחצ

@BNKM
                      ככול הנראה הפירוש בזה שמחזיקה יותר זמן האייר 2 לדוגמא מחזיקה עד 30 דקות
                      האייר 3 עד 46 דקות שגם בדגם אחרי האייר 2 יצא אייר 2 S שגם מחזיק עד 30 דקות ורק הוסיפו לא עוד חישנים
                      מאחורה לגבי המיני אני מכיר את המיני 2 יציבות מטורפת חברה לדעתי הכי טובה שיש זה לא עוד צעצוע זה רחפן מיקצועי

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • א מנותק
                        א מנותק
                        אברהם א

אייר 3 קומבו

עשיתי לך תעבודה,
                        יש כאן הרבה סקירות תתרגם אותם לעברית,
                        https://www.google.com/search?q=MINI+4+PRO+VS+DJI+AIR+3+COMBO&safe=active&sca_esv=594933686&sxsrf=AM9HkKkmJE7Ka3xIqMw2uIBaPqpSpHZRSQ%3A1704130502274&ei=xveSZd-bEJKLkdUPzuWa0AM&ved=0ahUKEwjflvTp3LyDAxWSRaQEHc6yBjoQ4dUDCBA&uact=5&oq=MINI+4+PRO+VS+DJI+AIR+3+COMBO&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiHU1JTkkgNCBQUk8gVlMgREpJIEFJUiAzIENPTUJPMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHSJU7UK8LWN8rcAB4ApABAJgBAKABAKoBALgBA8gBAPgBAfgBAuIDBBgAIEGIBgGQBgg&sclient=gws-wiz-serp

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • י יחצ

@BNKM
                          ככול הנראה הפירוש בזה שמחזיקה יותר זמן האייר 2 לדוגמא מחזיקה עד 30 דקות
                          האייר 3 עד 46 דקות שגם בדגם אחרי האייר 2 יצא אייר 2 S שגם מחזיק עד 30 דקות ורק הוסיפו לא עוד חישנים
                          מאחורה לגבי המיני אני מכיר את המיני 2 יציבות מטורפת חברה לדעתי הכי טובה שיש זה לא עוד צעצוע זה רחפן מיקצועי

י מנותק
                          י מנותק
                          יחצ

@יחצ
                          קומבו הפירוש ערכה שמגיע אם 3 בטריות לא קומבו ערכה אם בטרייה אחת כדאי לקנות ערכת קומבו
                          צילום אכותי בכול הרחפנים שלהם מה יותר מה פחות
                          ההבדל בין האייר 3 שהוא מגיע אם שלט רגיל לא אם מסך מובנה ובסמרטפון אפשר להטיס רק אם האפליקציה וגם בסמרטפון לא רואים כזה מיקצועי
                          המיני 4 מגיע אם שלט ומסך מובנה שזה הכי טוב וגם לא צריך אינטרנט בשביל להטיס רק אם רוצים מפות גוגל צריך אינטרנט
                          ואם תיקח את האייר 3 ולא תירצה סמרטפון תיצתרך לקנות שלט אם מסך מובנה שזה עוד 3000 אלף שקל פחות או יותר

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • י יחצ

@יחצ
                            קומבו הפירוש ערכה שמגיע אם 3 בטריות לא קומבו ערכה אם בטרייה אחת כדאי לקנות ערכת קומבו
                            צילום אכותי בכול הרחפנים שלהם מה יותר מה פחות
                            ההבדל בין האייר 3 שהוא מגיע אם שלט רגיל לא אם מסך מובנה ובסמרטפון אפשר להטיס רק אם האפליקציה וגם בסמרטפון לא רואים כזה מיקצועי
                            המיני 4 מגיע אם שלט ומסך מובנה שזה הכי טוב וגם לא צריך אינטרנט בשביל להטיס רק אם רוצים מפות גוגל צריך אינטרנט
                            ואם תיקח את האייר 3 ולא תירצה סמרטפון תיצתרך לקנות שלט אם מסך מובנה שזה עוד 3000 אלף שקל פחות או יותר

B מנותק
                            B מנותק
                            BNKM
                            כתב ב נערך לאחרונה על ידי BNKM

@יחצ לא מדוייק אני מדבר על אייר 3 עם שלט זה https://www.payngo.co.il/computers-pcs/computing-gaming/rhpnim-vabzvr/311799.html ולכן אני תוהה אם שווה ההשקעה של עוד 1200/1300 שקל ברמת היציבות וכמובן חיישנים חכמים יותר לכאורה ואיכות צילום
                            דבר נוסף שאני תוהה אף אחד לא עשה סקירה על אייר 3 לפחות מה שניסתי לחפש בנטפרי האם זה אומר דרשני?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • א אברהם א

אייר 3 קומבו

עשיתי לך תעבודה,
                              יש כאן הרבה סקירות תתרגם אותם לעברית,
                              https://www.google.com/search?q=MINI+4+PRO+VS+DJI+AIR+3+COMBO&safe=active&sca_esv=594933686&sxsrf=AM9HkKkmJE7Ka3xIqMw2uIBaPqpSpHZRSQ%3A1704130502274&ei=xveSZd-bEJKLkdUPzuWa0AM&ved=0ahUKEwjflvTp3LyDAxWSRaQEHc6yBjoQ4dUDCBA&uact=5&oq=MINI+4+PRO+VS+DJI+AIR+3+COMBO&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiHU1JTkkgNCBQUk8gVlMgREpJIEFJUiAzIENPTUJPMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHMgQQABhHSJU7UK8LWN8rcAB4ApABAJgBAKABAKoBALgBA8gBAPgBAfgBAuIDBBgAIEGIBgGQBgg&sclient=gws-wiz-serp

B מנותק
                              B מנותק
                              BNKM

@אברהם-א תודה רבה רבה מקווה שאמצא מענה להבדל בין הפרו מיני ל אייר 3

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • B BNKM

@יחצ לא מדוייק אני מדבר על אייר 3 עם שלט זה https://www.payngo.co.il/computers-pcs/computing-gaming/rhpnim-vabzvr/311799.html ולכן אני תוהה אם שווה ההשקעה של עוד 1200/1300 שקל ברמת היציבות וכמובן חיישנים חכמים יותר לכאורה ואיכות צילום
                                דבר נוסף שאני תוהה אף אחד לא עשה סקירה על אייר 3 לפחות מה שניסתי לחפש בנטפרי האם זה אומר דרשני?

י מנותק
                                י מנותק
                                יחצ

@BNKM
                                אוקי אתה רוצה לקנות כולל שלט לגבי רמת היציבות את תקבל אותה רמה פחות או יותר
                                לא משהו משמעותי חישנים גם פחות או יותר אותה רמה לא משהו משמעותי ההבדל המשמעותי זה בזמן
                                ההטסה שהמיני 4 סוללה רגילה ללא רוחות עד 30 דקות. סוללה חכמה [בטרייה יותר חזקה] עד 40 דקות ללא רוחות
                                האייר 3 רכזת הטעינה שלו חכמה גם שאפשר לילחוץ ולעביר את כול הבטרייה בסוללות האחרות לסוללה אם הכי הרבה בטרייה
                                לגבי הבטריות באייר 3 אין בהם ככול הנראה בטריות חכמות. אבל גם בלי בטריות חכמות הבטריה מחזיקה עד 46 דקות ללא רוחות
                                שיפור של 48 אחוז מהדור הקודם. אני מעריך שהדגם הבאה של האייר 3 זה היה בטריות חכמות אם יותר זמן טיסה בכול דגם משדרגים קצת בשביל שאנשים
                                יקנו תמיד את הדגם המשופר
                                תיסתכל פה לעוד הבדלים זה קישור לאייר 3 https://www.dji.com/air-3
                                וזה קישור למיני 4 https://www.djistore.benda.co.il/product/mini-4-pro/

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • י יחצ

@BNKM
                                  אוקי אתה רוצה לקנות כולל שלט לגבי רמת היציבות את תקבל אותה רמה פחות או יותר
                                  לא משהו משמעותי חישנים גם פחות או יותר אותה רמה לא משהו משמעותי ההבדל המשמעותי זה בזמן
                                  ההטסה שהמיני 4 סוללה רגילה ללא רוחות עד 30 דקות. סוללה חכמה [בטרייה יותר חזקה] עד 40 דקות ללא רוחות
                                  האייר 3 רכזת הטעינה שלו חכמה גם שאפשר לילחוץ ולעביר את כול הבטרייה בסוללות האחרות לסוללה אם הכי הרבה בטרייה
                                  לגבי הבטריות באייר 3 אין בהם ככול הנראה בטריות חכמות. אבל גם בלי בטריות חכמות הבטריה מחזיקה עד 46 דקות ללא רוחות
                                  שיפור של 48 אחוז מהדור הקודם. אני מעריך שהדגם הבאה של האייר 3 זה היה בטריות חכמות אם יותר זמן טיסה בכול דגם משדרגים קצת בשביל שאנשים
                                  יקנו תמיד את הדגם המשופר
                                  תיסתכל פה לעוד הבדלים זה קישור לאייר 3 https://www.dji.com/air-3
                                  וזה קישור למיני 4 https://www.djistore.benda.co.il/product/mini-4-pro/

B מנותק
                                  B מנותק
                                  BNKM

@יחצ אכן באייר 3 כן יש סוללות חכמות עיין בקישור ששלחתי ממחסני חשמל ולפי הסקירות מחול הבנתי שהיציבות טובה בהרבה בעיקר בחופי ים ובמקומות פתוחים כמו כן אני מאמין שכל טיסה וצילום בגובה יש רוחות השאלה אם אתה מכיר את המיני פרו מקרוב?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • B BNKM

@יחצ אכן באייר 3 כן יש סוללות חכמות עיין בקישור ששלחתי ממחסני חשמל ולפי הסקירות מחול הבנתי שהיציבות טובה בהרבה בעיקר בחופי ים ובמקומות פתוחים כמו כן אני מאמין שכל טיסה וצילום בגובה יש רוחות השאלה אם אתה מכיר את המיני פרו מקרוב?

י מנותק
                                    י מנותק
                                    יחצ

@BNKM
                                    טוס בטוח יותר מאי פעם!
                                    טיסה ממושכת, טעינה חדשנית**[גם פה טעינה חדשנית לא הסוללות]**
                                    Air 3 מציע עד 46 דקות של זמן טיסה, עלייה של 48% בהשוואה לדור הקודם.
                                    זמן מרשים זה מספק לכם יותר גמישות כדי לחקור, להתאים קומפוזיציות ולקבל את התמונות הרצויות, והכל במהלך טיסה בודדת.
                                    רכזת טעינת הסוללות החדשה תומכת בפונקציית העברת כוח חדשנית.[הרכזת טעינה חכמה לא הסוללות]
                                    כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הפונקציה כדי להעביר את הכוח הנותר ממספר סוללות לסוללה עם הכוח הנותר הגבוה ביותר ובכך תעניקו לעצמכם סוללה טעונה נוספת במצבים שבהם אפשרויות הטעינה מוגבלות.
                                    לא מצאתי אולי תאיר את עיני

ולפי הסקירות מחול הבנתי שהיציבות טובה בהרבה בעיקר בחופי ים ובמקומות פתוחים

לא צריך ללכת לחו"ל בשביל סקירה הכול מניסיוני האישי גם מיני וגם לא [לא מגאווה חס ושלום]
                                    היציבות אכן טובה תמיד גם לא בחוף ושטחים פתוחים ההבדל שבחוף ושטחים פתוחים לרוב יש יותר רוחות והבטרייה נגמרת יותר מהר
                                    מה שכן בחוף ובשטחים פתוחים יש יותר קליטה טובה. למרחק יותר גדול

כמו כן אני מאמין שכל טיסה וצילום בגובה יש רוחות השאלה אם אתה מכיר את המיני פרו מקרוב?

מכיר כמו שאמרתי את המיני 2 יציבות מטורפת ברור לי שגם ה3 שזה דגם יותר מיתקדם ודרך אגב גם ההכי פשוטים שלהם יש יציבות מטורפת
                                    ודרך אגב גם נפלתי פעם על רחפן מעלי אקספרס אם יציבות מאוד טובה אבל ברור שלא כמו החברה המטורפת DJI

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • י יחצ

@BNKM
                                      טוס בטוח יותר מאי פעם!
                                      טיסה ממושכת, טעינה חדשנית**[גם פה טעינה חדשנית לא הסוללות]**
                                      Air 3 מציע עד 46 דקות של זמן טיסה, עלייה של 48% בהשוואה לדור הקודם.
                                      זמן מרשים זה מספק לכם יותר גמישות כדי לחקור, להתאים קומפוזיציות ולקבל את התמונות הרצויות, והכל במהלך טיסה בודדת.
                                      רכזת טעינת הסוללות החדשה תומכת בפונקציית העברת כוח חדשנית.[הרכזת טעינה חכמה לא הסוללות]
                                      כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הפונקציה כדי להעביר את הכוח הנותר ממספר סוללות לסוללה עם הכוח הנותר הגבוה ביותר ובכך תעניקו לעצמכם סוללה טעונה נוספת במצבים שבהם אפשרויות הטעינה מוגבלות.
                                      לא מצאתי אולי תאיר את עיני

ולפי הסקירות מחול הבנתי שהיציבות טובה בהרבה בעיקר בחופי ים ובמקומות פתוחים

לא צריך ללכת לחו"ל בשביל סקירה הכול מניסיוני האישי גם מיני וגם לא [לא מגאווה חס ושלום]
                                      היציבות אכן טובה תמיד גם לא בחוף ושטחים פתוחים ההבדל שבחוף ושטחים פתוחים לרוב יש יותר רוחות והבטרייה נגמרת יותר מהר
                                      מה שכן בחוף ובשטחים פתוחים יש יותר קליטה טובה. למרחק יותר גדול

כמו כן אני מאמין שכל טיסה וצילום בגובה יש רוחות השאלה אם אתה מכיר את המיני פרו מקרוב?

מכיר כמו שאמרתי את המיני 2 יציבות מטורפת ברור לי שגם ה3 שזה דגם יותר מיתקדם ודרך אגב גם ההכי פשוטים שלהם יש יציבות מטורפת
                                      ודרך אגב גם נפלתי פעם על רחפן מעלי אקספרס אם יציבות מאוד טובה אבל ברור שלא כמו החברה המטורפת DJI

B מנותק
                                      B מנותק
                                      BNKM
                                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי BNKM

@יחצ ab5f7aaf-dd4b-42b0-90d4-7397decf795c-image.png

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • B BNKM

@יחצ ab5f7aaf-dd4b-42b0-90d4-7397decf795c-image.png

י מנותק
                                        י מנותק
                                        יחצ

@BNKM
                                        מה אתה רוצה להגיד בזה?

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • י יחצ

@BNKM
                                          מה אתה רוצה להגיד בזה?

B מנותק