בקשת מידע | המלצה בקניית רחפן DJI
-
@יחצ אני מחפש מישהו שמגיע לאילת בזמן הקרוב
לגבי האחריות גם בשקם אלקטריק דיוטפרי זה אחריות רשמית של בנדא ישראל היבואן
לגבי יד שניה אני אישית קניתי בעבר רחפן ראשון מאביק 2 פרו וניסיתי להטיס בחצר היה שם את הבסיס לסכך של הסוכה הרחפן השתשבש ונתקע בו ונפל לאחר שבוע מכרתי אותו עם הערכת קומבו ב5000 שקניתי אותו בזמנו ב9000 היה בו רק סדק קטן ולא משמעותי אבל זה הספיק לי בשביל להתייאש ממנו
אגב חיפשתי ביד 2 לא מצאתי משהו ברמה -
@BNKM כתב בבקשת מידע | המלצה בקניית רחפן DJI:
לגבי האחריות גם בשקם אלקטריק דיוטפרי זה אחריות רשמית של בנדא ישראל היבואן
אוקי
לגבי יד שניה
תמיד אפשר למצוא שם דברים טובים אם אחריות בחצי מחיר ואפילו בפחות צריך תמיד לחפש
אני אישית קניתי בעבר רחפן ראשון מאביק 2 פרו וניסיתי להטיס בחצר היה שם את הבסיס לסכך של הסוכה הרחפן השתשבש ונתקע בו ונפל לאחר שבוע מכרתי אותו עם הערכת קומבו ב5000 שקניתי אותו בזמנו ב9000 היה בו רק סדק קטן ולא משמעותי אבל זה הספיק לי בשביל להתייאש ממנו
יכול להיות שהטסתה בלי שלט אם מסך מובנה או בלי האפליקציה וגם הם הטסתה אם שלט נורמלי מבנים סגורים הוא מישתבש
-
@א-מ ראיתי סקירה של אחד שם ד'ר נתן מולכו שטוען שהמיני 4 ו3 אין להם מאוורר פנימי לקירור המנוע מה שאומר שהרחפן צריך להיות בתנועה האם ידוע לכם ?
לא שמעתי על זה בשום מקום (למרות שאכן אין אוורור פנימי), יכול לקרות שהרחפן מעט מתחמם (בפרט בקיץ), תמיד ניתן לראות את הטמפרטורה של הבטרייה, ממליצים להנחית את הרחפן כשהיא מגיעה ל-55 -60 מעלות ולי זה לא קרה.
אגב, לא שמעתי על שום רחפן ובפרט לא של DJI שיש לו אוורור פנימי, פתחי האוורור של הרחפן אמורים להספיק (גם לשלט יש פתחי אוורור). -
-
-