בקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?
-
@שמעיה כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
מאחר שזה לא קבוע - פעמים שמצריכים אימות טלפוני ופעמים שאינם מצריכים, פירוש הדבר שיש אופן כנראה לפתוח בלי אימות טלפוני [אין לי אופציה כזו בטלפון הכשר].
מחכה לסיוע עצה ועזרה, בתודה מראש.
אאל"ט, זה לא נראה לי משהו קבוע, אלא איך תקופה פעם צריך ופעם לא, תנסה מידי תקופה...
-
@שמואל כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
@שמעיה זה תלוי בהחלטה של גוגל.
זה בדרך כלל משתנה על ידי תנועה מכתובת דומות/זהות וכו',כלומר, אם תקח מחשב ותפתח ממנו חשבון, וזה יתן לך בלי אימות, אחרי 2-3 חשבונות שתפתח זה כן יבקש אימות, וכן על זה הדרך.
דומה למה שחשבתי...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
אאל"ט, זה לא נראה לי משהו קבוע, אלא איך תקופה פעם צריך ופעם לא, תנסה מידי תקופה...
משונה ... חברה בסדר גודל כזה ... לא עקביים ... קשה להאמין ...
-
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
ועם אתה מסתבך להסיג מחשב אחר אפ' לעלות לינוקס מהבוט ולנסות משם
אתה יכול לנסות בחלון אנונימי/ אורח
הרבה פעמים זה עובד עליו יופי יופי!! -
@שמואל אה ... זה הכיוון שהתחלתי לחשוב עליו.
לא מזמן הכנסתי כמה כתובות במחשב חדש, ובאמת הצלחתי עד שלב מסויים.
ברוך שכיוונתי.כמה שאלות:
1 אם אני אוריד מהמחשב את הסנכרון של כל המיילים שיש עליו. אז אוכל להירשם ללא אימות טלפוני?
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?3 למה הם מתנהלים כך? דהיינו - מה עומד מאחורי החלטה זו? למה משתנה אחרי כמה כתובות?
בהערכה עצומה למנהל היקר, למנהל היקר, @שמואל, על כל הסיוע בעבר, וגם בפעם הזו. יהי רצון שיהיה לפתרון טוב וסופי לעניין המעיק הנ"ל.
-
@קינג-קומפיוטר יש ענין לספאמר לפתוח כמה כתובות מיותרות?
ובכל אופן, מה לגבי שאר השאלות ששאלתי לעיל?
אם אני אוריד את כל הכתובות מהמחשב זה יעזור? -
כנראה, אין ברירה, אלא לנסות ...
ומה לגבי השאלה לעיל:
@שמעיה כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?
-
כוונתך לומר - שאם הכל מסונכרן - לפני שאני מסיר [לגמרי] את כל הכתובות מהמחשב - אז אין בעיה?
והסיבה לכך היא - כי אם יש סנכרון, אז גם אם אני אמחק מהמחשב את כל הכתובות, כשאכנס שוב לאותן הכתובות, הכל יחזור כשהיה לפני ההסרה? [כתובות, סרגל סימניות, קודים וכו']?
הבנתי נכון?
-
אנסה בעזרהי"ת. יהי רצון שאצליח.