באג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!)
-
@תמיד-עוזר כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
אין לי שמע! ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל! אני לא מצליח לעשות עדכונים (גם לא אופליין) ואני לא רואה סמלים של אפליקציות אי אפשר להתקין שוב ווינדוס המחשב נהיה ממש איטי מצו"ב צילו"מ
לא הבנתי. הבעיה זה שאין לך שמע או שווינדוס נהיה איטי? או גם וגם?
-
@יעקב-אליעזר גם וגם
-
@משהקפלן כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
@תמיד-עוזר
כנראה עשית איזו פעולה "לא מוצלחת"
תעשה שחזור לנקודת זמן קודמת.איך עושים?
-
@משה-מזרחי כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
@תמיד-עוזר
מחפשים "שחזור מערכת" בהתחל
ומתקדמיםאיזה מחשב זה?
אפשר "אודות" בהגדרות המחשב
ותצלמו -
@תמיד-עוזר
100% שיש לו SSD
מה שאומר שהוא לא אמור להתקע בכלל
אם אין הרבה חומר - ממליץ להתקין ווינדוס מחדש@תמיד-עוזר כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
אי אפשר להתקין שוב ווינדוס
למה?
-
@משה-מזרחי כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
למה?
אני לא יודע לכן אני שואל
-
@תמיד-עוזר
ניסת להתקין ווינדוס מחדש?
או שדרוג?אכן כן
-
@תמיד-עוזר
מה בדיוק אכן?
שאלתי : " זה או זה"אכן-ניסיתי להתקין מחדש כן-או שידרוג
-
@תמיד-עוזר
כן
יש אופציה לבחור שלא ימחק , אבל לא הייתי סומך על זה בלי גיבוי
ואם גם ככה אתה מגבה אז תתקין נורמליעקרונית אני לא מגבה וגם להתקין נורמלי לא עובד
-
@תמיד-עוזר
אז תגבה
עם כל המאמץ בדבר
ותעשה התקנה נקיה@תמיד-עוזר כתב בבאג | המחשב שלי איטי ממש ולא מצליח לעשות עדכונים והשמע לא עובד ואין סמלים של אפליקציות מה לעשות?! (ממש דחוף!):
וגם להתקין נורמלי לא עובד
נורמלי = התקנה נקיה