הצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת
-
@sivan22 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
זה הקישור אבל לא בטוח שפתוח בנטפרי.
תודה רבה, אבדוק את זה, אבל לפי מה ששלחת, יש עבודה כדי להתאים את זה לSQLITE אבל זה כדאי.
בין כה, אמרתי שאני לא הולך לעשות את זה עכשיו, אני עובד על החסימה שלי כרגע, אוליי אח"כ ב"ה.
אבל מה שאני אומר בלי נדר, אם מישהו יתאים את זה לSQLITE, אני אקח הפסקה של שבוע, ואעשה את כל הממשק למחשבים (ווינדוס, מאק, לינוקס) ולאנדרואיד (אין לי מאק, אני לא יכול לעשות את על IOS), כמובן עם MATERIAL DESIGN 3, משהו יפה ונחמד -
@לא-מתייאש כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
תודה רבה, אבדוק את זה, אבל לפי מה ששלחת, יש עבודה כדי להתאים את זה לSQLITE אבל זה כדאי.
בין כה, אמרתי שאני לא הולך לעשות את זה עכשיו, אני עובד על החסימה שלי כרגע, אוליי אח"כ ב"ה.
אבל מה שאני אומר בלי נדר, אם מישהו יתאים את זה לSQLITE, אני אקח הפסקה של שבוע, ואעשה את כל הממשק למחשבים (ווינדוס, מאק, לינוקס) ולאנדרואיד (אין לי מאק, אני לא יכול לעשות את על IOS), כמובן עם MATERIAL DESIGN 3, משהו יפה ונחמדאני לא בטוח שאתה קולט כמה עבודה זה
אם אתה בהחלט רציני תיצור איתי קשר בפרטי -
אבל מה שאני אומר בלי נדר, אם מישהו יתאים את זה לSQLITE, אני אקח הפסקה של שבוע, ואעשה את כל הממשק למחשבים (ווינדוס, מאק, לינוקס) ולאנדרואיד (אין לי מאק, אני לא יכול לעשות את על IOS), כמובן עם MATERIAL DESIGN 3, משהו יפה ונחמדוואוו,
אני לא יודע לעזור בהמרה אבל אני מצפה ממש לתוכנה כזו.
תבורך! -
אני לא פוסל את הכיוון שלכם וודאי שמבחינת פונקציונליות שעדיף ללכת על db כמו sqlite וכדו'
אני רק ראיתי דבר אחד שמיומרנות לא יוצר דבר.
אז מה - אם באמת יש מישהו שהולך על זה כלומר להתאים את הממסד נתונים של ספריא לsqlite וכיו"ב אכן אין עניין שאטרח סתם.
אז תעדכנו אותי.
מאידך אם מדובר בדיבורים בעלמא תעדכנו אותי כי מה שאני עושה הוא בר השגה ואני לא מספיד הרבה. גם קישוריות בסיסית אפשרי בהחלט בלי מסד נתונים.סליחה על הניסוח אין לי זמן לחשוב על נידסוח כעת -
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
אבל מה שאני אומר בלי נדר, אם מישהו יתאים את זה לSQLITE, אני אקח הפסקה של שבוע, ואעשה את כל הממשק למחשבים (ווינדוס, מאק, לינוקס) ולאנדרואיד (אין לי מאק, אני לא יכול לעשות את על IOS), כמובן עם MATERIAL DESIGN 3, משהו יפה ונחמדאני לא בטוח שאתה קולט כמה עבודה זה
אם אתה בהחלט רציני תיצור איתי קשר בפרטיאתה יודע מה זה FRAMEWORK ?
https://flutterweb-wasm.web.app/
תבדוק את זה למשל, הם נותנים לך את הכל, אח"כ זה כמו לגו, רק צריך לחבר אותם.
רק צריך מה שקוראים SPLITPANE, אבל הם כבר עשו את העבודה, רק צריך להציג את הנתונים. -
אני לא פוסל את הכיוון שלכם וודאי שמבחינת פונקציונליות שעדיף ללכת על db כמו sqlite וכדו'
אני רק ראיתי דבר אחד שמיומרנות לא יוצר דבר.
אז מה - אם באמת יש מישהו שהולך על זה כלומר להתאים את הממסד נתונים של ספריא לsqlite וכיו"ב אכן אין עניין שאטרח סתם.
אז תעדכנו אותי.
מאידך אם מדובר בדיבורים בעלמא תעדכנו אותי כי מה שאני עושה הוא בר השגה ואני לא מספיד הרבה. גם קישוריות בסיסית אפשרי בהחלט בלי מסד נתונים.סליחה על הניסוח אין לי זמן לחשוב על נידסוח כעתאני אמרתי שאני לא הולך להתאים עכשיו את המאגר נתונים כרגע, אבל אם מישהו יעשה את זה, אין לי בעייה לעשות את הממשק, אני עודיין לא קולט מה קשה בזה.
הממשק של המתקין קיידרואיד, זה כמה שעות של עבודה למשל, לא יותר. -
@לא-מתייאש
תעשה שנייה רשימה של כל מה שצריך לעשות בשביל התוכנה:
לא מדובר רק בממשק התקנה זה בדיחה.
תקח רגע להסתכל על בר אילן או תא שמע ודומיו ותגיד לי בכנות אם אתה חושב שזה עבודה פשוטה. (ייתכן שאתה מתכנת ברמה גבוהה הרבה משלי וזה לא קשה לך אבל אני לא משוכנע שבאמת חשבת על מה צריך לעשות חוץ מהצגת קבצים וחיפוש)עריכה:
לא באתי לייאש את לא מתייאש
פשוט אני צריך תשובה סופית לזה
https://mitmachim.top/post/730836 -
@לא-מתייאש
תעשה שנייה רשימה של כל מה שצריך לעשות בשביל התוכנה:
לא מדובר רק בממשק התקנה זה בדיחה.
תקח רגע להסתכל על בר אילן או תא שמע ודומיו ותגיד לי בכנות אם אתה חושב שזה עבודה פשוטה. (ייתכן שאתה מתכנת ברמה גבוהה הרבה משלי וזה לא קשה לך אבל אני לא משוכנע שבאמת חשבת על מה צריך לעשות חוץ מהצגת קבצים וחיפוש)עריכה:
לא באתי לייאש את לא מתייאש
פשוט אני צריך תשובה סופית לזה
https://mitmachim.top/post/730836מה יש לעשות חוץ מלהציג נתונים ? לתת למשתמש להציג מפרשים, ולהגדיל את הפונט ?
אני לא מכיר את בר אילן
-
@לא-מתייאש
בלי לחשוב הרבה
ממשק פתיחת ספרים כולל אילן ספרים וחיפוש.
ממשק חיפוש עם אפשרויות מגוונות.
ניווט יעיל
נתונים אישיים
ועוד ועוד
כמובן שאפשר להתחיל עם ממשק פשוט ולשכלל בהמשך אבל צריך לבנות את הממשק עם ראש פתוח לאפשר הרחבה בלי הסתבכות יתר -
@לא-מתייאש
בלי לחשוב הרבה
ממשק פתיחת ספרים כולל אילן ספרים וחיפוש.
ממשק חיפוש עם אפשרויות מגוונות.
ניווט יעיל
נתונים אישיים
ועוד ועוד
כמובן שאפשר להתחיל עם ממשק פשוט ולשכלל בהמשך אבל צריך לבנות את הממשק עם ראש פתוח לאפשר הרחבה בלי הסתבכות יתרשבוע מספיק בשעתיים ביום, בלי ספק. מה שקשה זה המאגר נתונים
-
@לא-מתייאש
מה עם זה?
https://mitmachim.top/post/730833 -
@לא-מתייאש
מה עם זה?
https://mitmachim.top/post/730833אני עדיין לא בדקתי את המאגר נתונים עצמו, אבל כמעט בטוח שעם משהו אוטומטי זה יהיה בלגן. כשאבדוק אוכל להגיד לכם אבל לא לסמוך על זה
-
@לא-מתייאש
מה עם זה?
https://mitmachim.top/post/730833זה לא משהו אוניברסלי, זה משהו שמישהו עשה לעצמו למאגר ספציפי.
אם כבר, אז זה הרבה יותר מעניין, אבל זה מלפני שמונה שנים ולא נראה לי שזה עובד כרגע. -
@pcinfogmach הרבה עולם מתלוננים שיש מחסור כרוני בסידורים בכל התוכנות למיניהם.
(בר אילן- 0!!!) בכל הנוסחים הקיימים ולפחות המקובלים.
אם תוכל להוסיף זה יהיה דבר גדול, אחרי עיקר הדבר הגדול שאתה עושה!! -
@ישעיהו-כץ
זה תלוי רק בדבר אחד - תקציב....
לבינתיים יש אפס -
@pcinfogmach @ישעיהו-כץ בתורת אמת יש מה סידורים.
-
@לא-מתייאש יש לעשות לדוגמה אפשרות לקיצורי מקשים לחיפוש
יש חיפוש חכם (בבר אילן יש כמה 1 חיפוש מדויק עם החרגות 2 חיפוש טקסט חופשי ועוד -
אתה יודע מה זה FRAMEWORK ?
הכל טוב ויפה אם ההתמזל מזלך ויש לך את כל מה שצריך בframework וזה אם גדול....
אגב להמיר הכל לsqlite ולא להשתמש במונגו כמו שהם עשו?