הצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת
-
@לא-מתייאש כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@מישהו12 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
כך נוכל להנות יותר מאתרים כמו hebrewbooks.
אם תמצאו דרך להוריד את כל המאגר של היברובוקס לתוכנה מראש, או למצער לעשות חיפוש מובנה בתוך התוכנה בהיברובוקס עם לחצן הורדה זה בכלל יהיה מטורף...
כבר בדקתי ומצאתי endpoint של הapi שלהם, כך שטכני אין שום בעייה, רק שזה הגד הכללים של האתר, צריך לבקש מהם אישור
לכאורה זה מותר
Subject to applicable law, you may distribute print or electronic copies of any Publication to any third party free of charge for personal use only and for use in accordance with the terms of this license. If you distribute copies of the Publications to any third party, you must retain any attribution notices that appear in such copies, and you must provide the third party with a complete copy of the limited license set out in this Paragraph 1 of these Terms of Use, including the restrictions on further distribution. -
כך נוכל להנות יותר מאתרים כמו hebrewbooks.
אם תמצאו דרך להוריד את כל המאגר של היברובוקס לתוכנה מראש, או למצער לעשות חיפוש מובנה בתוך התוכנה בהיברובוקס עם לחצן הורדה זה בכלל יהיה מטורף...
כבר בדקתי ומצאתי endpoint של הapi שלהם, כך שטכני אין שום בעייה, רק שזה הגד הכללים של האתר, צריך לבקש מהם אישור
לכאורה זה מותר
Subject to applicable law, you may distribute print or electronic copies of any Publication to any third party free of charge for personal use only and for use in accordance with the terms of this license. If you distribute copies of the Publications to any third party, you must retain any attribution notices that appear in such copies, and you must provide the third party with a complete copy of the limited license set out in this Paragraph 1 of these Terms of Use, including the restrictions on further distribution.- Limitations on Use of the Site: You shall not use or introduce into the Site any device, software
-
@לא-מתייאש הספונסר של האתר הוא צביקה רייזמן מלוס אנג'לס.
סביר מאוד להניח שלו יפנו אליו, הוא ידאג לאפשר. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@לא-מתייאש הספונסר של האתר הוא צביקה רייזמן מלוס אנג'לס.
סביר מאוד להניח שלו יפנו אליו, הוא ידאג לאפשר.אני יותר בעד שקודם כל יהיה משהו, ואח"כ נפנה אליו
-
יש לי פייתון שמוריד בהצלחה (מובנה עם האטות כו' למניעת חסימת ip) את הספרים משם, יחד עם המטא נתונים ותמונת התצוגה, - נמחק -, אם מישהו מעוניין להפעיל את זה, שידבר איתי בפרטי.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 @מישהו12 לדוג':
-
@מישהו12 @pcinfogmach @האדם-החושב צריך מתנדבים לסנן את הספרייה של ספריא, וצריך גם להחליט מהו הקו שלפיו מכניסים או לא מכניסים ספר. [בגדול, הקו התורני המקובל. אני חושב בתור התחלה - מה שיש באוצר החכמה, יהיה אצלנו, מה שלא -לא.] אז זה בעצם סוג של ועדה רוחנית.
הנה קובץ אקסל (לא סופי) עם שמות הספרים שיש בספריה הכללית של ספריא וקצת מידע על כל ספר.books.csv.
בהמשך אני מקווה שייצא קובץ סופי מסודר ומפורט והמתנדבים יסמנו את הספרים לפי הכללים שייקבעו. זה יועיל גם לתוספים שכבר התפרסמו כאן בפורום שמכילים את הספריה כולה בלי סינון. -
@sivan22 כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@מישהו12 @pcinfogmach @האדם-החושב צריך מתנדבים לסנן את הספרייה של ספריא, וצריך גם להחליט מהו הקו שלפיו מכניסים או לא מכניסים ספר. [בגדול, הקו התורני המקובל. אני חושב בתור התחלה - מה שיש באוצר החכמה, יהיה אצלנו, מה שלא -לא.] אז זה בעצם סוג של ועדה רוחנית.
הנה קובץ אקסל (לא סופי) עם שמות הספרים שיש בספריה הכללית של ספריא וקצת מידע על כל ספר.books.csv.
בהמשך אני מקווה שייצא קובץ סופי מסודר ומפורט והמתנדבים יסמנו את הספרים לפי הכללים שייקבעו. זה יועיל גם לתוספים שכבר התפרסמו כאן בפורום שמכילים את הספריה כולה בלי סינון.נחסם ע"י רובוט נטפרי
כדאי שתעלה מקווץ. -
בהמשך אני מקווה שייצא קובץ סופי מסודר ומפורט והמתנדבים יסמנו את הספרים לפי הכללים שייקבעו. זה יועיל גם לתוספים שכבר התפרסמו כאן בפורום שמכילים את הספריה כולה בלי סינון.בגדול, הספרים הבעייתיים שם הם אלו שבתוך תיקיות "מודרן" - יעני מודרני...
-
גם אם לא יהיה חיפוש בתוך הספרים אלא רק בשמות זה כבר יעיל.
עקרונית אפשר להשתמש בשביל זה בקובץ האקסל שהבאתי כאן, אם כי אני לא יודע לאיזו שנה זה מעודכן
@sivan22 אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אם זה אפשרי אולי תשים את הספרים הבעייתיים ברשימה שחורה כך שהמאגר יוכל להתעדכן מפעם לפעם, ולא פשוט למחוק אותם וכך כל פעם מחדש יצטרכו למחוק את הבעייתיים
נ.ב. אולי כדאי שתעלה את קובץ האקסל לגוגל שיטס ותיתן הרשאות עריכה או תגובה למי שיתנדב -
@יוסי-מחשבים כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@לא-מתייאש חשבתם על לפתוח התרמה כמו שעשה @הפצת-אנקי ?
כל הצדדים ירוויחו@pcinfogmach כבר פתח משהו.
בינתיים אף צד לא הרוויח.. -
@י-פל כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
בגדול, הספרים הבעייתיים שם הם אלו שבתוך תיקיות "מודרן" - יעני מודרני...
לא כדאי להשתמש בכלל זה כי זה קטגטריה שכוללת את כל מחברי זמננו כולל גדולי הדור וכו'
-
אני חושב שכדאי מאוד שמישהו ייפתח פוסט חדש זה נהיה מוגזם מה שקורה פה.
-
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
או כמו שהוצע ע"י למעלה:
@NH-LOCAL
@pcinfogmach @NH-LOCAL @sivan22 @דנבו אולי תפתחו ביניכם צאט, ותעשו מעין צוות?
לפי צורת ההתנהגות שלכם בפורום, אתם יכולים להקים תוכנה שתכבוש את השוק.
חבורת כשרונות, עם לב רחב לכל בקשה.אני מוכן להצטרף בתור אחד שאוהב לתת 'עצות' איזה פיצ'רים כדאי להוסיף...
גם @לא-מתייאש ?
-
או כמו שהוצע ע"י למעלה:
@NH-LOCAL
חבורת כשרונות, עם לב רחב לכל בקשה.אני מוכן להצטרף בתור אחד שאוהב לתת 'עצות' איזה פיצ'רים כדאי להוסיף...
גם @לא-מתייאש ?
עדיף שיהיה פתוח, בכדי שיצטרפו עוד מבקרים להצעות.
אם היית סוגר את זה, @אביי לא היה רואה את הפוסטים.
זה טוב שזה ציבורי, יש רעיונות ויש התפתחות. -
@צדיק-וטוב-לו-0
צודק עד גבול מסויים
דבר ששותף עם הרבים מחייב את האומרו..... -
צריך מתנדבים לסנן את הספרייה של ספריא
בקטע של מתנדבים אם זה לא הרבה זמן לכל ספר וכו, (כי לא הבנתי בדיוק מה הכוונה..) ולא מסובך (שאפשר לעשות עם מחשב וכרום ואקסל..) אני יכול לנסות
-
@פלורידה כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
או כמו שהוצע ע"י למעלה:
@NH-LOCAL
גם @לא-מתייאש ?
עדיף שיהיה פתוח, בכדי שיצטרפו עוד מבקרים להצעות.
אם היית סוגר את זה, @אביי לא היה רואה את הפוסטים.
זה טוב שזה ציבורי, יש רעיונות ויש התפתחות.@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | קונספט חדש לפרוייקט השו״ת:
@צדיק-וטוב-לו-0
צודק עד גבול מסויים
דבר ששותף עם הרבים מחייב את האומרו.....אשר להשאיר פה פתוח, להעלות רעינות ע"י הציבור, או עדכונים איפה אוחז, או בקשת עזרה של חוכמת המונים וכד'.
אבל בשביל עבודה משולבת מהירה ומוצלחת, לדעתי הרעיון שהבאתי נצרך ביותר.