בקשת מידע | מחשב לקול הלשון
-
אנו מעוניינים להקים עמדה של קול הלשון בקהילה שלנו
קול הלשון מציעים כמין מחשב המחובר לקיר
דור 9 i3
כונן ssd 256gb
וזיכרון 8gb
במחיר של קצת יותר מ6,000 ש"ח
אפשרי מבחינתם שנביא מחשב שעומד בדרישות הנ"להמחשב שלהם מומלץ?
ניתן יהיה להשיג מחשב בדרישות הנ"ל באיכות טובה ובמחיר טוב יותר?כמו כן אני לא יודע אם כאן זה מקומו, אך אם מישהו יודע על תרומה אם אפשרות להנצחה, נשמח לשמוע. מדובר בקהילה וותיקה של מאות משפחות שמשום מה עד היום זה לא יצא אל הפועל -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | מחשב לקול הלשון:
@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחשב לקול הלשון:
דור 3 i9
i9 דור 3? נשמע מוזר.
אולי i3 דור 9?צודק, תיקנתי
-
@ישראל-142 @כהן-צדק ישראל-142 צודק לגמרי, אלא שקול הלשון לוקחים את הכסף בגלל שהם מביאים גם מסך מגע, ודואגים להתקנה וכו'...
לדעתי מומלץ ללכת על עצמאי, כי כך גם ניתן להשיג את המפרט הנ"ל בכ- 1800 ש"ח בלבד (מלבד המסך והציוד ההיקפי), וגם בגלל שראיתי בכמה מקומות שהמסך כבר התנפץ, ומשום מה מסכי טאצ' רגילים (לא כמו בבנקים וכו') במקומות ציבוריים - נוטים להישבר לעיתים קרובות מאוד...
כמובן שאם אתה הולך עצמאי, אתה הולך על מסך רגיל ולא טאצ', כדי להימנע מהנ"ל, וזה המחיר שתשלם על בחירה זו - פחות מגניבות, אך גם פחות כסף הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך.
(שים לב - זו עצה פרטית שלי, ממה שראיתי במציאות בשטח, קח אותה בעירבון מוגבל).
בהצלחה!!!
-
@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | מחשב לקול הלשון:
אנו מעוניינים להקים עמדה של קול הלשון בקהילה שלנו
קול הלשון מציעים כמין מחשב המחובר לקיר
דור 9 i3
כונן ssd 256gb
וזיכרון 8gb
במחיר של קצת יותר מ6,000 ש"ח
אפשרי מבחינתם שנביא מחשב שעומד בדרישות הנ"להמחשב שלהם מומלץ?
ניתן יהיה להשיג מחשב בדרישות הנ"ל באיכות טובה ובמחיר טוב יותר?כמו כן אני לא יודע אם כאן זה מקומו, אך אם מישהו יודע על תרומה אם אפשרות להנצחה, נשמח לשמוע. מדובר בקהילה וותיקה של מאות משפחות שמשום מה עד היום זה לא יצא אל הפועלסליחה שאני משנה ממין העניין אבל גם אצלנו רוצים לעשות קול הלשון ומבירור קצר הבנתי שהם מחייבים לקחת את המחשב שלהם ממך אני מבין שזה לא נכון אבל האם הם גובים סכום על התוכנה או שהם מביאים לך קובץ התקנה?
-
@nte כתב בבקשת מידע | מחשב לקול הלשון:
@ישראל-142 אין מארז
לא שמתי לב, אבל תיקנתי
ולמה שמישהו ישלם על המעבד הזה 600 שקל? אז מה אם זה TMS? זה לא אומר שזה זול
לא אמרתי שיש עניין לקנות דווקא את המעבד הזה, אבל בגלל שזה מה שרשמו למעלה אז הבאתי דוגמה
וגם באתי להשוות את זה רק למה שאמרו כאן שזה 1800 לא כולל ציוד היקפי
ובדוגמה הזאת אם תוריד את המסך והמקלדת והעכבר זה יוצא רק 1,474אבל באמת אדרבה עדיף לקנות מעבד מדורות יותר חדשים וזה אפילו יותר זול,
ואם עקבת אחרי השרשור תוכל לראות שרשמתי שאפשר גם החל מ-1000₪ ללא ציוד היקיפי