שאלה | אפפלוק & MDM
-
@הדוד-מאמריקה יש צורך גדול לעשות כזו אפליקציה למערכות מולטימדיה ברכב
-
@אזולאי כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
@הדוד-מאמריקה כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
שלום,
רציתי לדעת האם יש צורך באפליקציה שתעבוד כמו אפפלוק כלומר, שאתה בוחר איזה אפליקציות לחסום אבל חזקה (לא כמו אפפלוק הרגיל שמעיפים ברגע) ברמת MDMלא ברור השאלה.
האם התכוונת לשאול אם יש אפליקציה לחסימה שעובדת על MDM?
אז התשובה היא כן!
יש את נטספארק כמובן (וכל הדומים לו), בסה''כ 15 ש''ח לחודש ומעלה...
ויש חדש עכשיו של @ לא מתיאש, תעשה חיפוש
אם רצית לשאול משהו אחר, פשוט תגידהתכוונתי לשאול האם יש צורך באפליקציה כמו אפפלוק שאתה בוחר איזה אפליקציות להשאיר פתוחות ואיזה אפליקציות נחסמות
כלומר, האפליקציה ש-@לא מתייאש בנה היא לא פחות ממטורפת החסרון שלה זה שרק מה שנבדק ואושר ע"י @לא מתייאש (בלי לזלזל כמלוא נימה בקיידרואיד וביוצר שלה שעושה עבודת קודש) יוכל להתווסף לחנות שלו, השאלה שלי היא האם יש צורך באפליקציה כמו אפפלוק שאתה בוחר מה אתה רוצה (ולא רק מתוך מה שנבדק)
כמובן שמדובר על אפליקציה חינמית -
@יוסי-לוי כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
אפליקציות שעובדות על MDM מצריכות פקודה ב-ADB מה שלא יקרה לעולם במערכות מולטימדיה לרכבים
@מיישה אני טועה? -
האם יש צורך באפליקציה שתעבוד כמו אפפלוק
אתה רוצה לבנות משהו כזה?
זה נשמע מדהים!!!
מוצר מאד מאד מבוקש
או שיש לך להעלות לכאן משהו שעובד בצורה כזו? -
אפליקציות שעובדות על MDM מצריכות פקודה ב-ADB מה שלא יקרה לעולם במערכות מולטימדיה לרכבים
@מיישה אני טועה?אין אפשרות לעשות MDM ברכבים, כיון שאין דרך חיבור למחשב.
-
@מיישה אני טועה?אפשר גם עם סריקת ברקוד
-
@מישהו12 כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
כלומר?
-
@מיישה כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
@מישהו12 כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
כלומר?
אפשר גם (במקום פקודה ב-ADB) לסרוק קוד QR במסך הראשון אחרי איפוס המכשיר\בהפעלת המכשיר לראשונה
-
@הדוד-מאמריקה וזה כן שייך במולטימדיה?
-
@מיישה כתב בשאלה | אפפלוק & MDM:
כלומר?
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ב) על ידי איפוס של המכשיר וסריקת QR קוד במסך הראשון.
יש דרך יותר פשוטה להתקין את החסימה, זה על ידי איפוס של המכשיר. אני אסביר את עצמי, קיידרואיד הינו מבוסס MDM וגוגל נתנו את האפשרות להתקין MDM על ידי סריקת QR קוד ישר אחרי איפוס של המכשיר, בשביל זה, תלחצו 6 פעמים על המילה "Welcome" ותסריקו את הקוד. ישנה לשיטה הזאת הרבה יתרונות : לא צריך להוריד את התוכנה על המחשב שהיא כבדה, ולא צריך לעשות שום פעילות נוספות, רק לסרוק את הקוד ולהמשיך, המכשיר יוריד את החסימה מהשרת ויתקין אותה אוטמטי, אך ישנה גם חסרונות : צריך כמובן לאפס את המכשיר וגם צריך להיות מחובר לוויפי פרוץ, זה לא עובד דרך הסלולר, לכן קחו את זה בחשבון.אפשר לנסות לסרוק אם המצלמת רוורס או מצלמת רשת