בירור | קניית מצלמה קומפקטית
-
אני צריך לשימוש יומיומי מצלמה קומפקטית, שצריך לפעמים אפי' כמה פעמים ביום להכניס את התמונות למחשב, ולכן עדיף כרטיס חיצוני או סנכרון בענן, וכמובן סוללה נורמלית, ושאפשר להטעין אותה ישירות ע"י כבל,
עד כאן הפלוסים שאני יעדיף שיהיו במצלמה
מה שחובה שיהיה, המצלמה הכי קטנה ושיהיה קל לסחוב אותה, עם תמונות איכותיות שיהיו ברורות במחשב ושיהיה אפשר להשתמש איתה לצרכי צילום המשפחה (מתי שנצטרך),
פתחתי כאן נושא על טאבלט כי חשבתי שזה יהיה טוב בשונה מהמגיבים שם, ולכן אני פותח כאן על מצלמה
אשמח לעזרה, ושיסבירו לי איך לבחור את המצלמה
ואולי עדיף בכלל מצלמת אקסטרים שפעם מישהו כאן כתב עליה או שמצלמה דיגיטלית היא הרבה יותר טובה -
-
@ישראל-142 פעם מישהו המליץ על כזו מצלמת אקסטרים או אולי זאת
עדיין באלו התמונות פחות טובות? ואיך היית מדרג את המצלמות הללו מבחינת מצלמות מוכרות כקנון (יש לי קנון SX700)
ומה זה נקרא פחות טובות, אני מסכים לשלם מחיר בשביל שזה יהיה קומפקטי, רק שהתמונות יצאו ברורות ובעיקר שהתמונה לא תיראה במחשב/סמארטפון כמפוקסלת,
באקסטרים זה גרוע?
עריכה: עדכנתי את הקישורים לKSP ששם יש את המפרט -
@asz לפי התיאור שלך אתה צריך משהו מהסגנון הזה
Sony ZV1F
Canon PowerShot V10
יש עוד כל מיני אבל אני חושב שזה הכיוון זה נותן לך יכולת לעבוד עם טעינה היא קטנה מאוד איכותית מאוד בעיקר בוידאו אבל גם לא חסר בסטילס יש לה כמובן כרטיס חיצוני עד 128 ג'יגה
החסרון הבולט זה המחיר שלהם
אבל בשביל נוחות ואיכות משלמים -
@emusic802 כבר נהייתי וולוגר
אבל אני צריך מצלמה בעיקר לתמונות, אבל גם מידי פעם גם לוידאו, הדבר בעיקר מדובר על פרסום וכדו', שאני צריך שכשצופים בתמונות הם יצאו ברורות, ולא מדובר בטלוויזיה אלא במחשבים וסמארטפונים בעיקר
וחוץ מזה אם כבר משקיעים במצלמה אז כתבתי למעלה שכבר עדיף מצלמה שתהיה טובה לצילומים משפחתיים בחוץ/פנים, אבל אם עדיף שיהיה 2 מצלמות, זה מה שנעשה כי.......@emusic802 כתב בבירור | קניית מצלמה קומפקטית:
בשביל נוחות ואיכות משלמים