בקשת מידע | התקנת ווינדוס 11 כולל איקטוב וולא תופעות לוואי
-
-
@יוסי-מחשבים
תודה על המענה אבל לגודל בורותי לא הבנתי האם אני אמור לפתוח את כלי האיקטוב עכשיו או אחר ההתקנה כמו"כ אני רואה שהדיפנדר חוסם את ההורדה ראיתי שירשור ישן על זה אך נראה שם שהסתבכו אשמח אם יש לך פיתרון להציע לי ולהסביר לי קצת בפירוט על האיקטוב ועל עקיפת הדיפנדר -
@מורדוך
לאחר גמר התקנת הווינדוס ו/או האופיס משביתים את הדיפנדר:
להשבית את הדיפנדר די פשוט:
נכנסים לדיפנדר (אפשר לחפש בהתחל אבטחה, או להכנס מהסמל שבשורת המשימות)
נכנסים להגדרות ומשביתים את ההגנה בזמן אמת
פותחים את קובץ האיקטוב ומקישים על 2 -
@יוסי-מחשבים
אוקיי שוב תודה אבל ניסיתי לפעול עפ"י ההוראות והורדתי קובץ ISO מהאתר של מייקרוסופט וצרבתי אותו עם RUFUS אבל כשהתבקשתי לבחור איפה להתקין אותו לא מצאתי שום כונן כנראה שחסר את הדרייבר השאלה מאיפה אני דואג לדרייבער מתאים בתוך מערכת ההפעלה וכמו"כ מאיפה אני דואג לשאר הדרייברים
תודה מראש -
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 11 כולל איקטוב וולא תופעות לוואי:
לאיקטוב: הקלק ימני על הקישור הזה ושמור את הקישור בשם
פתח את הקובץ ששמרת והקש 2 בסיום הפעולה הקש על מקש כלשהו וסגור את החלון (אן הקש 0).למה?
הוא כותב שיש לו רישיון! -
@י-פל כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 11 כולל איקטוב וולא תופעות לוואי:
הוא כותב שיש לו רישיון!
@מורדוך כתב בבקשת מידע | התקנת ווינדוס 11 כולל איקטוב וולא תופעות לוואי:
ובקיצור יש לי ווינדוס 11 PRO כולל הכל (לא ברישיון)
-
@יוסי-מחשבים
היי שלום אני עדיין ממתין עם אותה הבעיה המחשב שלי הוא מעבד דור 12 ומצב הביוס הוא UEFI כך שעפ"י המדריך שלך צרבתי את הISO במצב GPT אך עם כל זאת עדיין אני לא מוצא כונן לצרוב עליו את הווינדוס יש לך קישור בשבילי למנהל התקנים או שהבעיה היא אחרת
זה די דחוף לי תודה -
@מורדוך המדריך לא שלי.
בכ"א מה שם החברה+הדגם של המחשב שלך (מחשב נייד?) -
@יוסי-מחשבים
תודה על המענה המחשב הוא DEL VOSTRO 3520 -
DEL VOSTRO 3520
-
@יוסי-מחשבים
אני מקווה שזו הפעם האחרונה אך מכיון שהקובץ מתורגם אז אני לא ממש מבין
אני יכתוב לך את מה שנראה לי
אני אמור להעלות את הקובץ על אונקי ואז לפתוח בקובץ ההתקנה על עיון ולבחור בו או שאני אמור להפעיל את הקובץ הזה עכשיו? -
@יוסי-מחשבים
ניסיתי לצרוב את זה כך על אונקי ולא פתר לי את הבעיה יש אולי איזה מדריך בעברית? -
-
@יוסי-מחשבים הורדתי את זה והפעלתי אבל זה רק עושה לי עדכון מנהל התקנים עכשיו ולא עוזר לי כמנהל התקנים להתקנת ווינדוס
-
@יוסי-מחשבים הורדתי את זה והפעלתי אבל זה רק עושה לי עדכון מנהל התקנים עכשיו ולא עוזר לי כמנהל התקנים להתקנת ווינדוס
לחצת EXTRACT ? אם לא זה אומר שלא עברת על ההוראות.
אם כן אז מה פתאום שזה יעדכן לך כעת? -
@יוסי-מחשבים אני לא מבין את ההוראות ע"י תרגום גוגל כי הכל מתהפך שם ניסיתי שני אופציות א' להעביר את זה ככה בשלמות ולהעלות ווינדוס ולא עזר ב' ללחוץ על זה וזה עשה לי עדכון דרייבר וזה עשה לי בעיות חמורות -איבדתי את שורת המשימות במחשב ולא עובד לי ההתחל גם דרך המקלדת
-