מערכת הפעלה אנדרואיד
-
דווקה כן אני הוצאתי כל מיני ישומים בקובצי APK עם ישום סייר מסוים. ונגיד יצא לי זיהוי פנים וממשק הפעלה וכל ישומי המערכת שרואים שיש בהגדרות>ישומים>הכל
-
@זונדל-גרנד אמר במערכת הפעלה אנדרואיד:
דווקה כן אני הוצאתי כל מיני ישומים בקובצי APK עם ישום סייר מסוים. ונגיד יצא לי זיהוי פנים וממשק הפעלה וכל ישומי המערכת שרואים שיש בהגדרות>ישומים>הכל
אני לא יודע מה הוצאת, ומה אתה מדבר, אבל אני לא מבין, אתה רוצה להתווכח על העובדה האם אנדרואיד הוא אונברסלי?? כי הוא לא...
יש לכל אנדראיד APKים..האמת, אולי תסביר מה בדיוק אתה צריך?
-
לי היה מכשיר שהיה עושה בעיות במערכת החלפתי ממשק (שאותו השגתי ממכשיר אחר כמובן) והכל הסתדר
-
@זונדל-גרנד אמר במערכת הפעלה אנדרואיד:
לי היה מכשיר שהיה עושה בעיות במערכת החלפתי ממשק (שאותו השגתי ממכשיר אחר כמובן) והכל הסתדר
ממשק? מה זה?
כמו שכתבו מערכת ההפעלה של אנדרואיד הקרויה רום אינה ניתנת להעברה ממכשיר למכשיר (מדגם לדגם), אך ניתן להוריד מהרשת (sammobile) קבצי רום ולצרוב אותם ב"מצב הורדה" עם תוכנת אודין (למכשירי סמסונג). -
אכן, כפי שציין יוסי, כל דגם יש לו ROM ייעודי משלו. התקנת ROM שלא מתאים יגרום למכשיר לא לעבוד תקין או לא לעבוד כלל.
למה אתה פשוט לא עושה עדכון מערכת (אם יש לך גרסה מקורית עדכון מערכת ייתן לך את מערכת ההפעלה הכי עדכנית ורלוונטית באופן רשמי)
-
זיהוי פנים וכו' לא יעבדו???
-
מערכת ממשק זה האפשרות שמשנה את התצוגה ובשביל שיעבוד במכשיר צריך לדעת שבמכשיר ללא מקש בחירה באמצא לא יעבוד על מכשיר שיש משום שאז זה נותן אפשרות של חזור וזה כמובן תלוי במכשיר וכן זה נותן אפשרות של הצגת ההודעות למסך למעלה!!!
-
צריך ואפשר להוציא זאת באמצעות סייר מסוים
-
אוקי, בא נעשה סדר;
@זונדל-גרנד אמר במערכת הפעלה אנדרואיד:צריך לדעת שבמכשיר ללא מקש בחירה באמצא לא יעבוד
למה ככה? הדבר הזה של הלחצנים הוירטוליים זה שורה ב
build prop
שאחראית על זה.
בגלל זה את אומר שמערכת אנדרואיד ניתנת להעברה???@זונדל-גרנד אמר במערכת הפעלה אנדרואיד:
צריך ואפשר להוציא זאת באמצעות סייר מסוים
יכול להיות מאד נחמד, תקח מכשיר תעביר ממנו
systemUI.apk
של אנדרואיד 9 ותכניס למכשיר אחר ותראה מה יקרה.וזה עוד הבעיה הקטנה, לא רוצה לחשוב את תעתיק את ההגדרות, את החייגן.
בקיצור - אנדרואיד צריך לעשות לכל מכשיר port עבורו.
לא מספיק האפליקציה של זיהוי פנים, צריך שיהיה קבצים שידריכו אותו במערכת.
(אלא אם כן זה שתי מכשירים דומים מבחינה חומרתית וגירסאת האנדרואיד אז אפשר לפי שיקול דעת לנסות להעתיק דברים מאד לשני בלי התאמה מיוחדת)