בקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים
-
@אני-אני-אני אין לי שום קובץ, רק פתחתי את שורת הפקודה של ADB והקלדתי את כל מה שאתה רואה
תוכל להעלות לי קובץ כזה מוכן בבקשה?
תודה רבה!
אגב, עדיין לא עלתה במכשיר בקשת גישה -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
המכשיר עם רוט?
כן
ואישרת במגיסק?
לא ביקש
-
@EBA
אני אנסה לראות בערב מה הבעיה
המכשיר שלך לא "מכיר" א הפקודה suמצאתי את הבעיה...
פשוט בגלל שכתבתי SU באותיות גדולות. עכשיו עשיתי בקטנות וביקש הרשאה, ונתתי, והפלט:klte:/ $ su klte:/ # mount -o remount,rw / klte:/ #
-
@אני-אני-אני @מישהו12
בשעה טובה! בזכותכם עכשיו זה עובד:D:\תוכנות\אנדרואיד\מחיקת יישומים\adb> adb shell klte:/ $ su klte:/ # mount -o remount,rw / 1|klte:/ # rm system/app/Stk/Stk.apk
זה מחק את הקובץ בהצלחה, נהדר!
זה כבר יחסוך לי הרבה עבודה, עכשיו נשארה השאלה האם אפשר לעשות קובץ באט שיעשה את הכל יחד.
ואגב, הייתי מעדיף למחוק את כל התיקייה ולא רק את הקובץ [התיקייה STK למשל] מה הפקודה במקום RM? -
@EBA
תיצור קובץ בסיומת sh.
התוכן שלו צריך להיות#! /system/bin/sh su -c mount -o remount,rw / su -c rm -rf system/app/Stk/
כמובן, תוסיף גם את שאר האפליקציות שאתה רוצה למחוק באותו מבנה (עשיתי שזה יהיה מחיקת תיקיה).
את הקובץ הזה, תמקם בתיקיית הורדות של המכשיר.
ועכשיו לפקודות בadbadb shell su chmod +x /sdcard/Download/script.sh ./script.sh
כמובן, בהנחה שזה שם הקובץ.
לא לוקח אחריות.
אחרי שהסקריפט רץreboot
כדי שיופעל מחדש.
-
@מישהו12 לא עבד...
חשבתי שהשם של המיקום אולי אצלי הוא שונה, עשיתי כמה ניסיונות במיקומים שונים, ולא עבד...klte:/ $ su chmod +x /0/Download/script.sh klte:/ # ./script.sh /system/bin/sh: ./script.sh: inaccessible or not found 127|klte:/ # 127|klte:/ # su chmod +x /storage/29F2-0AE7/script.sh klte:/ # ./script.sh /system/bin/sh: ./script.sh: inaccessible or not found 127|klte:/ # su chmod +x /29F2-0AE7/script.sh klte:/ # ./script.sh /system/bin/sh: ./script.sh: inaccessible or not found 127|klte:/ #
בכל מקרה, אם זה בלתי אפשרי דרך המחשב בלעדית, זה כבר מסורבל יותר, ואולי עדיף לי כבר לכתוב את הפקודות במסוף במחשב וזהו, שבעזרתך האדיבה ב"ה זה עובד.
@אני-אני-אני אולי אתה-אתה-אתה בערב כן תצליח לעשות לי את זה בקובץ באט?
אני מנסה עכשיו בעצמי ליצור משהו מכל מה שלמדתי מכם, תיכף אעלה את התוצאות...
תודה רבה רבה!! -
@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אני מנסה עכשיו בעצמי ליצור משהו מכל מה שלמדתי מכם, תיכף אעלה את התוצאות...
אז ככה, יצרתי קובץ כזה:
@echo off echo .................. echo. adb shell su -c mount -o remount,rw /
כשהפעלתי אותו, קיבלתי שורת פקודה כשאני כבר בתוך הSHELL עם הרשאות כתיבה, ככה:
.................. klte:/ $
איך אני יודע? כי אז כתבתי לו את פקודת המחיקה, והיא עבדה!
.................. klte:/ $ su -c rm -rf system/priv-app/DocumentsUI/ su -c rm -rf system/priv-app/DocumentsUI/ klte:/ $
עכשיו השאלה היא, אם הקובץ באט נכנס לSHELL, קיבל הרשאות שורש, העלה את זה לכתיבה, ובעצם הצליח הכל, מדוע אני לא מצליח להוסיף לו גם את פקודת המחיקה והיא תעבוד? מה חסר לי?
כלומר, שבקובץ באט יהיה כתוב ככה:@echo off echo ........................... echo. adb shell su -c mount -o remount,rw / su -c rm -rf system/priv-app/DocumentsUI/
שוב תודה רבה!!
-
הצלחתי!
בזכות @אני-אני-אני @מישהו12 וקצת מדודה בינה [בין כל מה שהיא טמטמה את השכל]
זו הפקודה:@echo off echo ........................... echo. adb shell su -c "mount -o remount,rw /" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Contacts/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Eleven/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Dialer/" echo .......................
מפעילים את הקובץ באט, ובום, הכל נמחק...
תודה רבה רבה!! -
@מישהו12 כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
./script.sh
אהבתי את הראש אבל באנדרואיד אין את האפשרות
-
adb shell su -c
יפה בעצם אתה מפעיל את הפקודה מ CMD ישירות ל SHELL במקום להיכנס ואז לתת את הפקודה
-
@אני-אני-אני רק ככה זה עבד...
זה מה שהצלחתי ללמוד מכל הבלבולי מוח שבינה השפיעה עלייאגב, הכנסתי בפקודה הזו את כל מה שאני צריך בשביל להכשיר את המכשיר הזה, אפילו את שינוי הטפט...@echo off echo ........................... echo. adb shell su -c "mount -o remount,rw /" adb shell su -c "rm -rf /system/app/Stk/" adb shell su -c "rm -rf /system/priv-app/AudioFX/" adb shell su -c "rm -rf /system/priv-app/DocumentsUI/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/Etar/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/Jelly/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/DeskClock/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/Recorder/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/messanging/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/app/ExactCalculator/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Contacts/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Eleven/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Dialer/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Gallery2/" adb shell su -c "rm -rf /system/product/priv-app/Snap/" adb install root.apk adb install auroraupdater-4.3.5.apk adb install waze.apk adb install gps.apk adb push wallpaper.jpg /sdcard/ adb shell su -c "cp /sdcard/wallpaper.jpg /data/system/users/0/wallpaper" echo .......................
-
@מישהו12 כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
./script.sh
אהבתי את הראש אבל באנדרואיד אין את האפשרות
בודאי שיש, גם השתמשתי בזה לא מעט פעמים.
-
@נחמן-פלח כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
זה מה שהצלחתי ללמוד מכל הבלבולי מוח שבינה השפיעה עליי
אז מגיעה לה קרדיט קטן או גדול?
לא יודע להגדיר.
מה שבטוח הוא שליצור משהו מאפס היא לא ממש יודעת, אבל לשפר או לתקן משהו שבנאדם כתב היא איכשהו עוזרת.
אבל לך מגיע קרדיט, כן. -
@מישהו12 הפקודה שהוספתי בסוף לשינוי הטפט משום מה לא עבדה, גם אחרי הפעלה מחדש
adb push wallpaper.jpg /sdcard/ adb shell su -c "cp /sdcard/wallpaper.jpg /data/system/users/0/wallpaper"
איך שאני מבין יש כאן פקודה לדחוף לזיכרון את התמונה [שזה עבד] ולאחר מכן להעתיק אותה לסיסטם איפה שאמור להיות הטפט, שזה משום מה לא עבד.
האם זו הפקודה הנכונה להעתקה [ודריסה]?
מדברי הבינה שנתנה לי את זה נראה שגם אם הייתי קורא לתמונה שלי בשם אחר, הפקודה היתה עובדת וקוראת לזה לאחר הדחיפה בשם הנדרש [wallpaper], רק לרווחא דמילא קראתי לזה מראש בשם הזה.
זה כבר ממש לא קריטי, אבל יהיה נחמד אם יעבוד... -
האם זו הפקודה הנכונה להעתקה [ודריסה]?
לא.
בהנחה שזה הנתיב הנכון (אגב, זה ימחק באיפוס כי זה בdata)
אז הפקודה היא@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
adb shell su -c "cp -r /sdcard/wallpaper.jpg /data/system/users/0/wallpaper"
(הוספתי -r)