בקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים
-
@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אגב, למה זה משנה?
למבנה הפקודות.
אכין לך בהמשך בלנ"ד.@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
ש הבדל אם הרוט הוא סופר יוזר או מג'יסק?
סופר יוזר על 11?
מה, phh super su? -
@מישהו12 כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אכין לך בהמשך בלנ"ד.
תודה רבה!! מצפה.
[קובץ באט, כן? כי אני לא בטוח שאני יודע לקחת את הקוד ולעשות ממנו באט, אני מתכוון כמו שיש לי את זה התקנת כלבו רוט.bat להתקנת אפליקציות, זה עובד לי היטב על אנדרואיד 4 וגם על 7]סופר יוזר על 11?
מה, phh super su?לא, באנדרואיד 11 יש לי מג'יסק רגיל.
התכוונתי לשאול האם היית צריך לדעת איזה אנדרואיד כדי לדעת איזה סוג רוט זה, כלומר שעל האנדרואיד הישן יש סופר יוזר ועל החדש מג'יסק. אבל לא משנה.[אני צריך את זה בעיקר עבור האנדרואיד 11, ממנו יהיו לי בהמשך כמה וכמה מכשירים. אמנם יש לי גם מכשיר אחד עם אנדרואיד 7, אבל בו מקסימום אני אמחק ידנית אחד אחד.
-
אכין לך בהמשך בלנ"ד.
הכנתי בינתיים את הנתיבים של הקבצים שאני רוצה למחוק:
system/app/Stk/Stk.apk system/priv-app/AudioFX/AudioFX.apk system/priv-app/DocumentsUI/DocumentsUI.apk system/product/app/Etar/Etar.apk system/product/app/Jelly/Jelly.apk system/product/app/DeskClock/DeskClock.apk system/product/app/Recorder/Recorder.apk system/product/app/messanging/messanging.apk system/product/app/ExactCalculator/ExactCalculator.apk system/product/priv-app/Contacts/Contacts.apk system/product/priv-app/Eleven/Eleven.apk system/product/priv-app/Dialer/Dialer.apk system/system_ext/priv-app/Gallery2/Gallery2.apk system/system_ext/priv-app/Snap/Snap.apk
אם יש אפשרות למחוק את כל התיקייה עצמה ולא רק את הAPK זה עדיף [כלומר, למחוק לדוגמא את התיקייה STK].
אני פשוט לא יודע אם מחיקת תיקייה היא פקודה שונה ממחיקת קובץ או שזה אותו דבר.
תודה רבה!! ממתין עם [קצת] סבלנות...אגב, @מישהו12
ניסיתי גם לעשות את הפקדה בעצמי ישר מהCMD של ADB ככה:klte:/ $ su klte:/ # rm /system/app/stk/stk.apk
וזה עושה לי שהמערכת לקריאה בלבד, אז צריך להוסיף בקובץ באט גם העלאה של המערכת לקריאה וכתיבה
שוב תודה! -
בקשר לזה:
!system/bin/sh su -c rm /path/to/file su -c rm /path/to/file2
אני לא בטוח לגבי השורה הראשונה בסקריפט, צריך לבדוק.
לא לוקח אחריות.GPT טוען שזה אמור להיות
./system/bin/sh
אם זה יעזור לך לעזור לי...
-
תכניס לshell
su mount -orw,remount /
מה הפלט?
בשעה טובה הגיעו המכשירים!
הפלט הוא: לא יודע אם עשיתי את זה נכון, המג'יסק לא ביקש לתת לו הרשאת רוט בכלל]D:\תוכנות\אנדרואיד\ADB\adb>adb shell klte:/ $ su mount -orw,remount / su: invalid option -- o MagiskSU Usage: su [options] [-] [user [argument...]] Options: -c, --command COMMAND Pass COMMAND to the invoked shell -g, --group GROUP Specify the primary group -G, --supp-group GROUP Specify a supplementary group. The first specified supplementary group is also used as a primary group if the option -g is not specified. -Z, --context CONTEXT Change SELinux context -t, --target PID PID to take mount namespace from -h, --help Display this help message and exit -, -l, --login Pretend the shell to be a login shell -m, -p, --preserve-environment Preserve the entire environment -s, --shell SHELL Use SHELL instead of the default /system/bin/sh -v, --version Display version number and exit -V Display version code and exit -mm, -M, --mount-master Force run in the global mount namespace
-
אז ככה דבר ראשון אתה צריך להפעיל את קובץ הבאט מספריית ה ADB (או להוסיף למשתני המערכת)
יש פקודה cd שמעבירה לנתיב שהקובץ נמצא
cd /d "%~dp0"
דבר שני אתה צריך adb devices כדי שיתן לך חלון אישור
אח"כ צריך לעבור ל adb shell ואח"כ su אח"כmount -o remount,rw /
כדי לקבל קריאה כתיבה
ואז פקודות מחיקת הקבצים והתיקיות שאתה רוצה ע"י rm -rf והנתיב
השאלה היא האם אפשר ליצור קובץ באט בתוך מעטפת shell -
@אני-אני-אני תודה!
זה מה יצא בינתיים, זה בסדר? אפשר להתחיל עם המחיקה?D:\תוכנות אנסבכר\אנדרואיד\מחיקת יישומים\adb>adb devices List of devices attached 6094b9ae device D:\תוכנות\אנדרואיד\adb> adb shell klte:/ $ SU /system/bin/sh: SU: inaccessible or not found 127|klte:/ $ mount -o remount,rw / mount: '/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system' not user mountable in fstab 1|klte:/ $
-
@אני-אני-אני אין לי שום קובץ, רק פתחתי את שורת הפקודה של ADB והקלדתי את כל מה שאתה רואה
תוכל להעלות לי קובץ כזה מוכן בבקשה?
תודה רבה!
אגב, עדיין לא עלתה במכשיר בקשת גישה -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
המכשיר עם רוט?
כן
ואישרת במגיסק?
לא ביקש