בקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים
-
@נחמן-פלח לייק נתתי, על העזרה, אבל את הכיפה אני אוריד כשזה יעבוד...
זה עדיין לא מספיק לי, מה הפקודה השלמה שאני מכין בקובץ באט?
ככה? לא אמור להיות כתוב שם SU איפשהו?@echo off adb root adb remount adb shell rm -rf /path/to/file1 /path/to/file2
-
@נחמן-פלח שמעתי לעצתך ושאלתי את GPT
וזה מה שהוא נתן לי:@echo off adb wait-for-device rem Replace 'file1', 'file2', etc. with actual file paths set FILES_TO_DELETE="/system/path/to/file1" "/system/path/to/file2" "/system/path/to/file3" rem Iterate through each file and delete it for %%i in (%FILES_TO_DELETE%) do ( adb shell su -c "rm -f '%%i'" ) echo Done
לא ברור לי בכלל מה הולך כאן.... נראה שהוא נתן הת הרשאות הרוט רק אחרי המחיקה בכלל, ולא יודע מה עוד הוא כתב שם.
-
@מישהו12 לא הבנתי כלום.....
וזה שונה לגמרי ממה ששני המלאכותיות אמרו.
אני מעז ומבקש שאתה ושאר המומחים תעלו לכאן קובץ באט מוכן, שאותו אני שם בתיקייה של הADB ופשוט מפעיל...
תעשו לשם הדוגמא שאני מוחק את הקובץ SYSTEM/APP/CONECTS, ואחריו את SYSTEM/APP/CONECTS2 ואחריו SYSTEM/APP/CONECTS3 -
-
@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אגב, למה זה משנה?
למבנה הפקודות.
אכין לך בהמשך בלנ"ד.@EBA כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
ש הבדל אם הרוט הוא סופר יוזר או מג'יסק?
סופר יוזר על 11?
מה, phh super su? -
@מישהו12 כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אכין לך בהמשך בלנ"ד.
תודה רבה!! מצפה.
[קובץ באט, כן? כי אני לא בטוח שאני יודע לקחת את הקוד ולעשות ממנו באט, אני מתכוון כמו שיש לי את זה התקנת כלבו רוט.bat להתקנת אפליקציות, זה עובד לי היטב על אנדרואיד 4 וגם על 7]סופר יוזר על 11?
מה, phh super su?לא, באנדרואיד 11 יש לי מג'יסק רגיל.
התכוונתי לשאול האם היית צריך לדעת איזה אנדרואיד כדי לדעת איזה סוג רוט זה, כלומר שעל האנדרואיד הישן יש סופר יוזר ועל החדש מג'יסק. אבל לא משנה.[אני צריך את זה בעיקר עבור האנדרואיד 11, ממנו יהיו לי בהמשך כמה וכמה מכשירים. אמנם יש לי גם מכשיר אחד עם אנדרואיד 7, אבל בו מקסימום אני אמחק ידנית אחד אחד.
-
@מישהו12 כתב בבקשה | עזרה בהכנת פקודת ADB למחיקת קבצים רבים:
אכין לך בהמשך בלנ"ד.
הכנתי בינתיים את הנתיבים של הקבצים שאני רוצה למחוק:
system/app/Stk/Stk.apk system/priv-app/AudioFX/AudioFX.apk system/priv-app/DocumentsUI/DocumentsUI.apk system/product/app/Etar/Etar.apk system/product/app/Jelly/Jelly.apk system/product/app/DeskClock/DeskClock.apk system/product/app/Recorder/Recorder.apk system/product/app/messanging/messanging.apk system/product/app/ExactCalculator/ExactCalculator.apk system/product/priv-app/Contacts/Contacts.apk system/product/priv-app/Eleven/Eleven.apk system/product/priv-app/Dialer/Dialer.apk system/system_ext/priv-app/Gallery2/Gallery2.apk system/system_ext/priv-app/Snap/Snap.apk
אם יש אפשרות למחוק את כל התיקייה עצמה ולא רק את הAPK זה עדיף [כלומר, למחוק לדוגמא את התיקייה STK].
אני פשוט לא יודע אם מחיקת תיקייה היא פקודה שונה ממחיקת קובץ או שזה אותו דבר.
תודה רבה!! ממתין עם [קצת] סבלנות...אגב, @מישהו12
ניסיתי גם לעשות את הפקדה בעצמי ישר מהCMD של ADB ככה:klte:/ $ su klte:/ # rm /system/app/stk/stk.apk
וזה עושה לי שהמערכת לקריאה בלבד, אז צריך להוסיף בקובץ באט גם העלאה של המערכת לקריאה וכתיבה
שוב תודה!