עזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד
-
תגובה ל -
https://mitmachim.top/post/744900@gogo כתב בלהורדה | תוסף לוורד - תוסף עיצוב תורני:
@pcinfogmach היי... התוסף מתאים לכל וורד גל על Mac?
אין לי מושג
@gogo נא למחוק את ההודעה שלכם בפוסט הנ"ל היא נמצאת בשרשור הלא נכון כאן זה המקום לשאלות אלו -
איך עושים שזה ידגיש רק את המילה הראשונה בכל קטע? כשאני לוחץ על הדגשת מילה ראשונה ובוחר את כל המסמך הוא מדגיש לי את כל המסמך...
-
@ברי-קלמנוביץ
???
באיזה לחצן אתה משתמש בתוסף? -
@pcinfogmach מילה ראשונה בצד ימין
-
@ברי-קלמנוביץ
תוכל לכתוב לי באיזה סגנון אתה בוחר? -
אני בעמדת מחשבים. תוכל להעלות תמונה של החלונית הנ"ל פתוחה ואני אגיד לך במה אני בוחר.
-
-
@pcinfogmach אני לוחץ על שינוי בוחר בכתב שבו אני מעוניין מודגש וגודל וזה מדגיש לי את כל המסמך במקום רק מילה ראשונה
-
@ברי-קלמנוביץ ודרך אגב אתה יכול לעלות קישור לתורת אמת שנמצא על הוורד להורדה?...
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach אני לוחץ על שינוי בוחר בכתב שבו אני מעוניין מודגש וגודל וזה מדגיש לי את כל המסמך במקום רק מילה ראשונה
אתה צריך לשהתמש בסגנון תיו לא בסגנון פיסקה
@ברי-קלמנוביץ ודרך אגב אתה יכול לעלות קישור לתורת אמת שנמצא על הוורד להורדה?...
-
@pcinfogmach
הוא לא נותן לי לעשות הערות ברצף הוא כותב ליניסיתי לבדוק עם הבעיה במרווח בין טורים או בכניסות פיסקה וכדומה, וזה לא הסתדר, והוא עדיין מציג לי את הנ"ל.
-
@יונתן-2 כתב בעזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד:
@pcinfogmach
הוא לא נותן לי לעשות הערות ברצף הוא כותב ליניסיתי לבדוק עם הבעיה במרווח בין טורים או בכניסות פיסקה וכדומה, וזה לא הסתדר, והוא עדיין מציג לי את הנ"ל.
מישהו יכול לבדוק את זה אם זה קורה גם אצלו בבקשה?
-
דרוש מתנדב שמבין קצת vba לנסות להתאים את התוסף בכדי לפתור את הבעיה שלא עובד בחלק מהמחשבים.
נא ליצור קשר במייל. -
@pcinfogmach אשמח האם יהיה אפשר לעשות את הפקודה של עיצוב מילת פתיח , חלון , שיהיה אפשר להריץ על כל הטקסט בסגנון מסוים
-
@ezerphone
התוסף איננו בפיתוח אקטיבי איתכ הסליחה -
@סקרן-להבין כתב בעזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד:
משום מה לא עובד לי להתקין.. מה קרה?
גם לי כותב כך ולא נותן להתקין מה יכול להיות הבעיה
המחשב על עיברית אישרתי פקודות מאקרו ואין הקובץ חסום במאפנים -
@הריב-ש כתב בעזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד:
גם לי כותב כך ולא נותן להתקין מה יכול להיות הבעיה
המחשב על עיברית אישרתי פקודות מאקרו ואין הקובץ חסום במאפניםגם לי זה ככך זה קרה נראה לי בעדכון האחרון לאופיס אולי יש ל @pcinfogmach ראיון מה יכול להיות
האמת היא שאני ראיתי את הבעייה כשפתחתי את וורד מתוך Publisher וחשבתי שקשור עשיתי תיקון אופיס מכוון ולא עזר -
@דוד-משה-1
אוקיי אני משער שכבר עברתם על הפוסט שלי שמסביר מה לעשות אם יש בעיות עם התתקנה.אם אני צודק בהשערה הזו למעשה מה שמצאתי שצריך לעשות במקרים שלכם זה לשנות אתת ההגדרות איזור דרך לוח הבקרה שייראה כמו שמופיע בתמונה
-
@pcinfogmach כתב בעזרה | פוסט תגובות עבור התוסף עיצוב תורני לוורד:
כשאני מגדיל את המילה הראשונה השורה תחתיה מתרחקת וזה לא כמו שמקובל בספרי קודש שהמילה הראשונה יורדת אל תוך החלון של השורה השניה האם יש אפשרות לעשות זאת בוורד? תודה רבה.