הצעת ייעול | לסכם בסוף נושא את הפיתרון
-
@הקדוש52 כתב בהצעת ייעול | לסכם בסוף נושא את הפיתרון:
הי , יש הרבה נושאים כאן בפורום שבאים על פיתרונם אבל אף אחד לא יודע איך ומה הפיתרון שהתקבל בסוף, אני מציע שמפרסם הנושא, יפרסם בסוף שירשור של הפיתרון שהתקבל זה יעזור לכולנו
יש אופצייה להגדיר את הנושא כשאלה ואז לבחור בתשובה הנכונה ככזאת
-
@aiib התכוונתי לכל נושא שעולה למשל נניח והיתפתח דיון על בעיית קליטת אינטרנט ובסוף נימצא פיתרון אז אם מפרסם הבעיה כותב בסוף שירשור אחרון על איך ניפתרה או איך פתר את הבעיה שהעלה , https://mitmachim.top/post/725310 למשל כמו פה או שלא הבנתי את כוונתך .
-
הי , יש הרבה נושאים כאן בפורום שבאים על פיתרונם אבל אף אחד לא יודע איך ומה הפיתרון שהתקבל בסוף, אני מציע שמפרסם הנושא, יפרסם בסוף שירשור של הפיתרון שהתקבל זה יעזור לכולנו
זה נראה לי פתרון שהופך לגלובאלי עם הזמן, ואני מאמין שהוא יתפשט יותר ויותר.
אבל לא באמצעות הגורם האנושי אלא באמצעות AI גנרטבי שיבצע סיכום אוטומטי של המידעזה פתרונות שכבר קיימים, רק צריך לדעת איך לחבר אותם בפועל למוצר הרצוי
-
@aiib כתב בהצעת ייעול | לסכם בסוף נושא את הפיתרון:
או שלא הבנתי את כוונתך .
נכון,
ישנה אופציה להגדיר תשובה שהיא הייתה התשובה הנכונה והמועילה. זה רק עניין של שתומת לב של פותח השרשור להגדיר את זה.איך אפשר ? אשמח אם תלמד אותי איך להגדיר .
-
@aiib כתב בהצעת ייעול | לסכם בסוף נושא את הפיתרון:
או שלא הבנתי את כוונתך .
נכון,
ישנה אופציה להגדיר תשובה שהיא הייתה התשובה הנכונה והמועילה. זה רק עניין של שתומת לב של פותח השרשור להגדיר את זה.איך אפשר ? אשמח אם תלמד אותי איך להגדיר .
יש שלוש נקודות על הפוסט שלך תעשה הגדר השאלה רק על הפוסט הראשון של השרשור..
ואז אתה בוחר פוסט אחר לוחץ בשלוש נקודות ובוחר כפיתרון -
-
-
-
-
-