שיתוף | מחשב במחיר מיוחד
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
@aiib כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
אתה בוודאות לא אבדת! השאלה היא אחרת, האם המוכר יכבד את הקניה שלך. צר לי לומר לך ש99 אחוז שזה לא יקרה! אשמח מאד בשמחתך אם זה כן יקרה.
צודק. המוכר ביטל את העסקה בטענה ש"הכתובת לא תקינה" או משהו...
מצטער בשבילך!
תירוץ ידוע באיביי...
-
@Whenever כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
@NH-LOCAL האם היה מכתב התנצלות? כי המוכרים ממליצים להתנצל בבכיות שלא תשאיר להם דירוג רע
הדירוג שלך וודאי שלא יפריע לו (לא שווה 1,700 דולר) דירוג של לקוח בודד זה משהו שכמעט לא משפיע (למוכר שמכר שתי מיליון פריטים)
-
ניתן אם כן לסכם את הדיון בהמלצה שאם מוצאים מבצע כזה פעם הבאה, כדאי בהחלט לקחת את הסיכון. מקסימום תקבל החזר...
חוץ ממה שבנתיים אתה מבקש טובות מאנשים, ולא כ"כ נעים לך ובסוף לא משתמש בהם...
מה שקרה לי (ולך) הרגע... -
@aiib לפי הבנתי איביי לא מגבים את המוכרים.
הפורום של המוכרים מלא בבכיותתלוי באיזה מקרים. במקרה כזה אני מאמין שאיביי אפילו ימחקו כל פידבק שלילי שיינתן. במקרים אחרים אין להם באמת מה לעשות וחוץ מלתת לך מילים חמות הם לא יעשו כלום...
וכמו שכבר ציינו כאן מוכר עם אלפי או מאות אלפי מכירות פה ושם יכול לספוג פידבקים שליליים.
-
ניתן אם כן לסכם את הדיון בהמלצה שאם מוצאים מבצע כזה פעם הבאה, כדאי בהחלט לקחת את הסיכון. מקסימום תקבל החזר...
לפעמים אפילו מרוויחים מהחחזר הזה בגלל שינוי בשער הדולר.. [ולפעמים מפסידים כמה שקלים...]
יצא לי כבר כמה פעמים שהרווחתי יפה ממחירים נמוכים כאלו שהייתי בטוח שזה עוקץ והכל הגיע בשלום...
מותר לקחת סיכונים אבל צריך שיהיו מחושבים, כי אם אתה מביא לארץ את המוצר והוא פגום ואז אתה צריך להחזיר אותו זה קצת הרבה כאב ראש -
@MAKRO כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
חוץ ממה שבנתיים אתה מבקש טובות מאנשים, ולא כ"כ נעים לך ובסוף לא משתמש בהם...
מה שקרה לי (ולך) הרגע...זה נכון. אם המכירה היא לישראל, אז באמת אין פה שום דבר. אולי כמה שקלים עמלה של הכרטיס אשראי
-
-
כרגע זה המחיר
@web_master כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
תצטרך למצוא מישהו בארה"ב לשלוח אליו
לא חייבים יש חברות שעושים את השירות הזה,
הם נותנים לך כתובת באירופה או בארצות הברית שלשם אתה מגדיר את המשלוח והם מביאים את זה לישראל לכתובת שלך
לדוגמה https://www.shipito.com/he/ -
@Yanky כתב בשיתוף | מחשב במחיר מיוחד:
@web_master
כנראה התפספס לו הנקודה
במקום 689.99 הוא רשם 68.99כמה המחיר המקורי היה?
69 דולר??!! ואוו -
@NH-LOCAL מעניין למה
יתכן שהוא ניסה למצוא תואנה לבטל למי שאפשר. ואצלי כנראה הכתובת לא הייתה מדוייקת לגמרי, כי אני לא הכי בקי במבנה כתובות בארה"ב, מה שאין כן קרובי המשפחה שלי. וצ"ע
כעת עדכנו אותי שהמוכר ביטל את המשלוח גם להם. המעניין הוא, שהמחשב כבר נשלח וכמעט הגיע אליהם, ובאמצע הדרך לקחו את זה וביטלו את העסקה!
-
@NH-LOCAL מעניין למה
יתכן שהוא ניסה למצוא תואנה לבטל למי שאפשר. ואצלי כנראה הכתובת לא הייתה מדוייקת לגמרי, כי אני לא הכי בקי במבנה כתובות בארה"ב, מה שאין כן קרובי המשפחה שלי. וצ"ע
כעת עדכנו אותי שהמוכר ביטל את המשלוח גם להם. המעניין הוא, שהמחשב כבר נשלח וכמעט הגיע אליהם, ובאמצע הדרך לקחו את זה וביטלו את העסקה!
לי ביטלו כמה פעמים למרות שהכתובת הייתה מדוייקת ועשרות פעמים שלחתי אליה. זה רק עניין של תירוץ ובמקרה של קרוביך ארך לו זמן...