להורדה | חדש אפליקציית "מודלטופ" דרושים בודקים
-
@איש-אמת כתב בלהורדה | חדש אפליקציית "מודלטופ" דרושים בודקים:
היי שלום, כבר ממזמן רציתי לעשות כזאת אפליקציה שפשוט תחליף את הפעולות המסובכות לאלו שלא יודעים איך מתעסקים עם קושחת אנדרואיד, אבל לא היה לי כוח כמו תמיד
אז פשוט חשבתי הרי יש לי כבר כזאת אפליקציה באחת הגרסאות שלי אז למה שאני לא יתאים את זה לחברי הפורום
אז הנה זה כאן
אפליקציית מודל טופ היא אפליקציה שעובדת על פרוטוקול shell המובנה במכשיר (יתכנו מכשירים שאין להם תמיכה)האפליקציה עדיין ניסיונית
כיון שכך אשמח לנסיינים שיבדקו את אמינות האפליקציה - כל מי שצריך עזרה בלמחוק להעביר להשבית שיבקש פה ואני ישתדל לענות בהקדם
(שימו לב גבולות הידע שלי בפקודות shell ו adb הם מוגבלות אז יתכן שאני לא יצליח לעשות את מה שאתם צריכים אבל זה בהחלט אפשרי)
להורדהבעצם אם אני מבין נכון הכנת משהו דומה למודולים של מג'יסק, שרק משנה ממש את הסיסטם ולא רק "וירטואלי" כמו מג'יסק?
-
@2580 כתב בלהורדה | חדש אפליקציית "מודלטופ" דרושים בודקים:
@מישהו12 כתב בלהורדה | חדש אפליקציית "מודלטופ" דרושים בודקים:
שרק משנה ממש את הסיסטם ולא רק "וירטואלי" כמו מג'יסק?
לא מוכרח יש פעולות שאפשר לעשות בADB גם ללא רוט ככה שזה לא באמת משנה את הסיסטם
נכון.
אבל לשלו יש יכולת כזו -
-
@מישהו12 האמת שאני לא מספיק בקיא בעניין מאגיסק ואיך עובדים הסקריפטים שלו, אבל לגבי מה שאמרת זה נכון בניתי משהו כזה שלא משנה בווירטואל אלא בפועל
(בעת כתיבת שורות אלו עולה לי רעיון שאני יכול לשנות גם ווירטואלית ע"י דחיפת הקבצים הדרושים לתיקיית המודלים של מאגיסק וככה זה יהיה ווירטואל..) -
@יחצ אם אם אתה רוצה לשנות דברים בגרסה שלך ואתה לא יודע איך עושים את זה, ויש כאן מישהו שיודע מה צריך לעשות אז האפליקציה הזאת באה לעזור לו לעזור לך
במקום שהוא ינסה להסביר לך איזה סייר רוט הכי טוב ואז להיכנס לסיסטם למחוק וכו לתת הרשאות וכו וכל הסבר כזה יש עליו הרבה שאלות נלוות - מה זה סיסטם איך נותנים הרשאות וכו וכו
במקום זה הוא פשוט בונה לך מודל ואתה מכניס אותו לאפליקציה והיא עושה לך הכל לבד...
דורש רוט (ומין הסתם דורש אפשרות להתקנת אפליקציות אחרת איך תתקין את האפליקציה הזאת?!) -
@קובי-ברקאי לא מכיר את המערכת אבל לכאורה במצב הנוכחי לא
פשוט הטמעתי בתוכו את הנתיב הבא /storage/emulated/0/ ומסתמא שם זה נתיב יחסי שונה.. -
@קובי-ברקאי כתב בלהורדה | חדש אפליקציית "מודלטופ" דרושים בודקים:
@איש-אמת אשמח לבדוק ברגע שיהיה מותאם גם לwsa
גם אני