בעיה | כרטיס sd הפסיק להגיב
-
@פנחס-שמחה משתנה בין מעבדות, 40 - 70 בערך.
-
@פנחס-שמחה לא שידוע לי
-
חבל שאנשים כותבים בלי שהם יודעים זה מאוד משנה מה קרה לכרטיס וזה אחד הנושאים הכי מדוברים בפורום מי ששמח לעזור בזה בד"כ הם הצדיקים @משחזר-מידע ו @מתכנת-חובב וכדי לחסוך להם קצת עבודה אבקשך להעלות צילום מסך מניהול דיסקים (תכתוב ניהול דיסקים בשורת החיפוש...)
-
חבל שאנשים כותבים בלי שהם יודעים זה מאוד משנה מה קרה לכרטיס וזה אחד הנושאים הכי מדוברים בפורום מי ששמח לעזור בזה בד"כ הם הצדיקים @משחזר-מידע ו @מתכנת-חובב וכדי לחסוך להם קצת עבודה אבקשך להעלות צילום מסך מניהול דיסקים (תכתוב ניהול דיסקים בשורת החיפוש...)
@2580 @משחזר-מידע @מתכנת-חובב אתה מתכוון לזה?

-
@2580 @משחזר-מידע @מתכנת-חובב אתה מתכוון לזה?

-
@פנחס-שמחה אכן כן. האם כוונתך לכונן G?
-
@פנחס-שמחה אוקיי אז הדבר הראשון שאני יכול לומר לך שבהחלט אפשר להציל את החומר ודבר נוסף אל תפרמט אותו בשום פנים ואופן...
-
-
-
@2580 הורדתי את התוכנה חילצתי אותה ואז נכנסתי לcrack ואין לי שם program files'' מה עושים
-
@פנחס-שמחה התקנת אותה?
-
@פנחס-שמחה להתקין כן לפתוח לא
-
@פנחס-שמחה להתקין כן לפתוח לא
-
@2580 וואו הסתבכתי!! לפתוח את crack ואז יש שם 3 תיקיות משם אני צריך להעביר משהו לprogram files''?? וא"כ איפה??
-
@פנחס-שמחה תחפש בפרוגרם פיילס את תקיית ההתקנה של התוכנה לפי השם שלה...
-
@פנחס-שמחה העתקת את הקובץ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות