יש לי מכשיר מסוים ואני רוצה לשנות לו שלא יעבוד הנתב אלחוטי נייד מה עושים
-
-
@זונדל-גרנד
!!!!
-
לא בדקתי יסודי אבל תנסה כאן
https://mitmachim.top/topic/3580/מדריך-מחיקת-יישומי-מערכת-ללא-גישת-רוט -
גם אני מתאר לעצמי שאפשרי ע"י TASKER או MACRODROID לייצור משימה שאם האפלקציה מזהה שהודלק נתב אלחוטי היא תכפה כיבוי נתונים או כיבוי מכשיר וכדו' אבל צריכים לשבת על זה למצוא מה בדיוק להגדיר. המעלה בשיטה הזו שלא צריכים רוט. @שלום-כהן בטח ידי להחכים אותנו יותר
-
@nrs היישומים האלה לא באמת עוזרים בנושא של נקודה חמה. רוב המכשירים לא קולטים בכלל את הטריגרים של הנקודה חמה , וגם אם כן יש דרך לעקוף גם את הפקודות האלה.
@זונדל-גרנד אי אפשר לערוך הגדרות שאלה זו נשאלה כאן כבר הרבה פעמים. אם אתה רוצה מכשיר ללא נתב אלחוטי כדאי שתעשה רוט ותנסה לחסום את הנתב אלחוטי איכשהוא . אני לא יודע מה צריך למחוק או לעשות אבל אני מאמין שיש כאלה שיודעים מה צריך , אולי יש פה איזה מדריך שמסביר תבדוק את זה.
-
@שלום-כהן אמר ביש לי מכשיר מסוים ואני רוצה לשנות לו שלא יעבוד הנתב אלחוטי נייד מה עושים:
אני לא יודע מה צריך למחוק או לעשות אבל אני מאמין שיש כאלה שיודעים מה צריך , אולי יש פה איזה מדריך שמסביר תבדוק את זה.
@nrs אמר ביש לי מכשיר מסוים ואני רוצה לשנות לו שלא יעבוד הנתב אלחוטי נייד מה עושים:
אם יש רוט או ריקוברי מקוסטם TWRP (להכנס למנהל קבצים) אפשר למחוק קובץ מערכת system/bin/hostapd
-
@שלום-כהן אמר ביש לי מכשיר מסוים ואני רוצה לשנות לו שלא יעבוד הנתב אלחוטי נייד מה עושים:
@nrs יפה, לא שמתי לב. זה נשמע לי פתרון הרבה יותר טוב. זה לא דופק את המערכת ? עובד בכל מכשיר?
כמה שזכור לי כל מכשיר שניסתי זה אכן עבד אבל נסיתי רק על מכשירים בודדים. לא דופק כלום, מנסיון.
-
@nrs היישומים האלה לא באמת עוזרים בנושא של נקודה חמה. רוב המכשירים לא קולטים בכלל את הטריגרים של הנקודה חמה , וגם אם כן יש דרך לעקוף גם את הפקודות האלה.
@זונדל-גרנד אי אפשר לערוך הגדרות שאלה זו נשאלה כאן כבר הרבה פעמים. אם אתה רוצה מכשיר ללא נתב אלחוטי כדאי שתעשה רוט ותנסה לחסום את הנתב אלחוטי איכשהוא . אני לא יודע מה צריך למחוק או לעשות אבל אני מאמין שיש כאלה שיודעים מה צריך , אולי יש פה איזה מדריך שמסביר תבדוק את זה.
אולי גם TASKER כן יעבוד?
יש עוד אפלקציה דומה לזה משהו כמו AUTOMATE