בקשת מידע | נחסמתי בתת פורום בפרוג עקב שהערתי על לשון הרע-למי פונים לערער?
-
עו"ד אחד בפורום פרוג כתב: "דיברו איתי מהוועד שלכם (לפחות כך הציגו עצמם) אמרתי להם שלדעתי אין שום היגיון בכך שתהיו בני ערובה לעניין שאינו קשור לדירות עצמן.
לא ברור אם יש לעירייה סמכות לעצור את האכלוס עקב כך, ובוודאי שזה לא פוטר את הקבלן מתשלומי שכר דירה כדין.
יחד עם זאת, המלצתי להם שלא לקחת עו"ד חרדי שמבין בנדל"ן, כי הסיכויים גדולים שהוא נפגש/ייפגש עם היזמים או אחד מהם בהמשך הדרך, ואנחנו יודעים מה קורה אז.
המלצתי להם שיקחו עו"ד עם עגיל באוזן (במטאפורה), נתתי להם גם מועמד כזה.
שמחתי לעזור."
הערתי לו בחריפות כי הדברים מהווים לשה"ר ברמה הגבוהה ביותר שכן הוא פוגע בפרנסתם של כלל עו"ד חרדים וגם מוציא את דיבתם רעה.
בהמשך תירץ את דבריו ושינה מעט:" הוא לא יכול להיות תושב בני ברק וכדומה, מה לעשות שרוב עוה"ד מב"ב חרדים."
אבל גם בדברים הללו יש משום לשה"ר כפי שכתב לי בתשובה הגאון הרב מוצפי שליט"א
https://www.doresh-tzion.co.il/QAShowAnswer.aspx?qaid=279689
אדגיש כי מעולם לא קיבלתי אזהרה כלשהי מקודם לכן ועל סמך פוסט יחיד (שנמחק אבל נמצא באופן אירוני ומביך בתוך הפוסט של העו"ד)הורחקתי מפורום נדל"ן ללא הסברים ולצמיתות.
חוסר המידתיות והאופן השרירותי שבו נעשתה החסימה מעלה תהיות באשר לעילת החסימה ,שכאמור מעולם לא הובהרה
אני משער כי הנהלת הפורום "למעלה" לא מודעת באופן מלא למעשי המנהלים של תתי הפורומים ועל כן אני חוזר ושואל:
כיצד אפשר לערער על החלטת מנהל פורום נדלן?
-
@babysteps
מה זה קשור לפה? -
@יוסף-אלחנן הרי זהו פורום עזרה הדדית-כללי ואני מדבר על פורום פרוג (שכחתי לכתוב -ערכתי במקור)
כמו כן אני משער שיש בין המשתמשים משהו שהיה במצב דומה לשלי ואולי יש לו עצה כיצד לפעול
-
@babysteps כתב בבקשת מידע | נחסמתי בתת פורום בפרוג עקב הערה על לשון הרע-למי פונים לערער?:
הרי זהו פורום עזרה הדדית-כללי
עזרה הדדית לגבי מיחשוב ותיכנות...
אבל, אדרבה, אשמח שמישהו יעזור לך...
בהצלחה! -
תפנה בצור קשר https://www.prog.co.il/misc/contact
לחילופין תפנה לאחד המנהלים בהודעה פרטית
אבל קח בחשבון שהרבה פעמים אין רצון למנהלים הראשיים להתערב. -
@אזולאי כתב בבקשת מידע | נחסמתי בתת פורום בפרוג עקב שהערתי על לשון הרע-למי פונים לערער?:
תפתח שם משתמש חדש
זה לא תמיד חכם,
אני פתחתי את המשתמש שלי פה בפורום עם מייל אחד ואני רוצה לשנות את זה עכשיו למייל אחר, אז חשבתי להירשם מחדש מהמייל השני, אבל אז אני קולט שאני מאבד את המוניטין שלי...לא שזה כל כך הרבה, אבל, בכל זאת... -
פוסט זה נמחק!