הצעת ייעול | התראה על דיסלייק
-
שלום לכולם
יש לי שני דברים שחשבתי עליהם:
1: כיום אם משתמש מקבל לייק אז הוא מקבל התראה על כך ש"משתמש פלוני נתן לו לייק על פוסט פלוני"
משא"כ בדיסלייק לא מקבלים עליו שום התראה,
אני חושב שזה יהיה מאוד נחמד אם המשתמשים יקבלו התראה גם אם הם יקבלו דיסלייק - כמובן שבתוכן ההודעה הזאת לא יופיע שם נותן הדיסלייק (מסיבות מובנות)
אני רוצה שתוכן ההודע פשוט יהיה "קיבלת דיסלייק על הפוסט XXX "2: בדף הפרופיל של כל אחד אפשר לצפות בכל מני מידע על הפוסטים של המשתמש
אחד מהדברים הם "שנוי במחלוקת" שזה אמור להראות האם יש לאותו משתמש פוסטים שנתנו עלייהם דיסלייק.
הבעייה היא שהו מראה שם פוסטים רק אם המצב של הפוסט הבעייתי הו באמת עדיין במינוס, אבל אם מישהוא נתן למשתמש דיסלייק (והפוסט הגיע לניקוד של -1) ולאחר מכן הגיע מישהו אחר ונתן לייק על אותו הפוסט (והחזיר אותו בעצם ל ניקוד 0) אזי הוא לא מציג אותו ב"שנוי במחלוקת"
אך דעתי היא שהוא אמור להציג כל פוסט שניתן עליו דיסלייק, ולא משנה מצב הניקוד שלו כעת.
תודה רבה והמשך חורף בריא. -
@פרוזי כתב בהצעת ייעול | התראה על דיסלייק:
2: בדף הפרופיל של כל אחד אפשר לצפות בכל מני מידע על הפוסטים של המשתמש
אחד מהדברים הם "שנוי במחלוקת" שזה אמור להראות האם יש לאותו משתמש פוסטים שנתנו עלייהם דיסלייק.
הבעייה היא שהו מראה שם פוסטים רק אם המצב של הפוסט הבעייתי הו באמת עדיין במינוס, אבל אם מישהוא נתן למשתמש דיסלייק (והפוסט הגיע לניקוד של -1) ולאחר מכן הגיע מישהו אחר ונתן לייק על אותו הפוסט (והחזיר אותו בעצם ל ניקוד 0) אזי הוא לא מציג אותו ב"שנוי במחלוקת"
אך דעתי היא שהוא אמור להציג כל פוסט שניתן עליו דיסלייק, ולא משנה מצב הניקוד שלו כעת.לדעתי הסיבה שזה כך כי המטרה היא הפוסטים עם הניקוד הגבוה ביותר ועם הניקוד הנמוך ביותר ולא בדווקא אם מישהו הצביע נגד
לדוגמה פוסט שקיבל 100 לייקים ודיסלייק 1 צריך להיות ברשימת פוסטים עם ניקוד גבוה מעל פוסט שקיבל 10 לייקים בלי דיסלייק
-
@מנצפכ כתב בהצעת ייעול | התראה על דיסלייק:
לדעתי הסיבה שזה כך כי המטרה היא הפוסטים עם הניקוד הגבוה ביותר ועם הניקוד הנמוך ביותר ולא בדווקא אם מישהו הצביע נגד
לדוגמה פוסט שקיבל 100 לייקים ודיסלייק 1 צריך להיות ברשימת פוסטים עם ניקוד גבוה מעל פוסט שקיבל 10 לייקים בלי דיסלייק
אתה צודק בעיקרון
אבל לא בדיוק ...
יש שם שני קטגוריות 1- הגבוה ביותר, שזה באמת אמור להיות מסודר לפי הכי הרבה ניקוד ולא משנה כמות הלייקים או הדיסלייקים
2- "שנוי במחלוקת", לדעתי פה אמור להיות כל פוסט שהוצבע נגדו ולא משנה כמות הלייקים שלו (גם אם יש לאותו פוסט 1000 לייקים והוא נמצא מקום0 ראשון בקטגוריה של הגבוה ביותר, הוא אמור להיות גם בקטגוריה של ה"שנוי במחלוקת"