בקשת מידע | מולטימדיה ליונדאי i30 שנת 2013
-
מחפש קישורים אמינים (עדיף לניסיון מול המוכר) מאלי אקספרס למערכת מולטימדיה לרכב הנ"ל.
תודה רבה. -
@עימוד-לכל-עמוד אתה יכול לשים מולטימדיה, אבל אצלי באוטו קניתי מכשיר שנקרא קוביית אנדרואיד, זהו מין מכשיר שמתחבר לUsb באוטו ואז " עובד " על המסך הפשוט שיש לך באוטו כאילו שהסמארטפון מחובר , אתה יכול גם להזמין באלי אקספרס אם תירצה אשלח לך קישור, העלות הי כ500 שקלים , אבל לכל אוטו זה עובד אחרת, ולכן אני ממליץ לשלם יותר וללכת לחנות לאביזרי רכב שיתקין לך את האחד המתאים ביותר לאוטו בדגם והשנתון שלך .
-
@הקדוש52 כתב בבקשת מידע | מולטימדיה ליונדאי i30 שנת 2013:
ללכת לחנות לאביזרי רכב שיתקין לך את האחד המתאים ביותר לאוטו בדגם והשנתון שלך .
למה ללכת ולשלם כפול 5???
אפשר להתקין לבד.תזמין פאנל + כבל בקישור הזה.
ומערכת אוניברסלית 9 אינץ' (ממליץ על דגם T10A) בקישור הזה.
אשמח לעזור אם יש עוד שאלות. -
@מיישה אם היתנסית בדגם הרכב המדובר במכשיר אז אני לא אומר מילה אבל אם לא , ובכן זה חמישים חמישים יכול להיות שזה יעבוד טוב עליו ויכול להיות שלא וזרקת את הכסף לפח , אני יודע כי לפני שהתקנתי מכשיר דומה לאוטו שלי , ביררתי אצל כמה חנויות לאביזרי רכב וכולם אמרו אותו דבר.
-
@הקדוש52 כתב בבקשת מידע | מולטימדיה ליונדאי i30 שנת 2013:
@מיישה אם היתנסית בדגם הרכב המדובר במכשיר אז אני לא אומר מילה אבל אם לא , ובכן זה חמישים חמישים יכול להיות שזה יעבוד טוב עליו ויכול להיות שלא וזרקת את הכסף לפח , אני יודע כי לפני שהתקנתי מכשיר דומה לאוטו שלי , ביררתי אצל כמה חנויות לאביזרי רכב וכולם אמרו אותו דבר.
ברור שחנות אביזרי רכב יאמרו לך שכל המוצרים מעליאקספרס הם זבל, למרות שאני יודע מידיעה שרובם מזמינים בדיוק משם.