בעיה | בלוטוס מחובר אך לא משמיע שיחות
-
@אברהם-אברהם-1 כתב בבעיה | בלוטוס מחובר אך לא משמיע שיחות:
@sxsx איפה אני צריך להגדיר את זה?
בטלפון שלי?במערכת
-
@אברהם-אברהם-1 כתב בבעיה | בלוטוס מחובר אך לא משמיע שיחות:
אני מחבר את המולטימדיה למחשב ו...?
איך מחברים מולטימדיה למחשב?
-
@מוטי-ברנד לצערי גם נתקלתי באותה בעיה שנכתב עליה רבות בפורום זה
ניסיתי גם את הפיתרון הנ"ל אבל נתקל בבעיה אחרת (ויודע על עוד אחד שזה קרה לו) שאמנם אפשר לבצע שיחות אבל כידוע כשמבצעים שיחה מהמערכת יש איזשהו תוכנה שיודעת לא להשמיע בחזרה למי שמדבר אתכם את מה שהוא אמר (כי בצורה נורמלית המיקרופון שלכם שומע את הרמקולים...)
וכאן הבעיה שבבלוטוס הרגיל זה קיים ואפשר לבצע שיחות נורמלי (ניסיתי עם פלאפון שהוא לא יאנג) אבל במצב "מובנה" זה לא קיים ומי שמדבר איתי שומע הרבה רעש (בעצם את מה שהוא אמר בהד חוזר)אם למישהו זה כן עבד בסדר או שיש לו פיתרון לזה אשמח שיעדכן
-
@מוטי-ברנד כתב בבעיה | בלוטוס מחובר אך לא משמיע שיחות:
זה כבר אנדרואיד 12 ואין את זה
לי יש גירסה 12 וזה כן מופיע אבל זה לא עזר כמו שפירטתי בתגובה אחרת בנושא זה
-
@יוסי-לוי כתב בבעיה | בלוטוס מחובר אך לא משמיע שיחות:
@מוטי-ברנד לצערי גם נתקלתי באותה בעיה שנכתב עליה רבות בפורום זה
ניסיתי גם את הפיתרון הנ"ל אבל נתקל בבעיה אחרת (ויודע על עוד אחד שזה קרה לו) שאמנם אפשר לבצע שיחות אבל כידוע כשמבצעים שיחה מהמערכת יש איזשהו תוכנה שיודעת לא להשמיע בחזרה למי שמדבר אתכם את מה שהוא אמר (כי בצורה נורמלית המיקרופון שלכם שומע את הרמקולים...)
וכאן הבעיה שבבלוטוס הרגיל זה קיים ואפשר לבצע שיחות נורמלי (ניסיתי עם פלאפון שהוא לא יאנג) אבל במצב "מובנה" זה לא קיים ומי שמדבר איתי שומע הרבה רעש (בעצם את מה שהוא אמר בהד חוזר)אם למישהו זה כן עבד בסדר או שיש לו פיתרון לזה אשמח שיעדכן
היה לי אצל מישהו בדיוק אותו בעיה אחרי שהוא עשה את התהליך הזה ולא שמעו אותו טוב עד שהוא הגיע אלי וראיתי שהווליום כמעט הכי חזק
ופשוט אנשים שומעים את עצמם מהרמקולים וזה סיוט לנהל ככה שיחה עד שהנמכתי את הווליום והכל הסתדר