בקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח
-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912512
זה יחסית זול ומחזיק הרבה זמן. לא יודע להגיד לך כמה מגה תקבל, זה תלוי בסביבה שלך.
-
אני שומע את טענתך אמיר.
אם אני אכן אציית לזה אזי מספיק לי מגביר טווח ב80 שח פשוט שכן אין לי מהירות גבוהה בראוטר שלי ואין לי צורך בשום פיצ'ר מיוחד שיגרום למחיר לעלות ליותר מכך.
אני מבין נכון?
אין לי שום דבר שעלי להתייחס אליו בקניית המגבר? -
@הנני-העני כדאי רק לבדוק שבתנאים שלך זה יעבוד.
אם אתה גר בבית 600 מטר והראוטר נמצא בצד אחד ואתה בצד שני, אז מגדיל טווח זול לא כ"כ ישפר לך.
אם אתה גר בדירה של 80 מטר אז מגביר קליטה פשוט ישפר לך בצורה מורגשת מאוד.(בלי התחייבות:))האם כיום אתה מצליח לקלוט משהו מהראוטר?
-
@Whenever כתב בבקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח:
@הנני-העני כדאי רק לבדוק שבתנאים שלך זה יעבוד.
אם אתה גר בבית 600 מטר והראוטר נמצא בצד אחד ואתה בצד שני, אז מגדיל טווח זול לא כ"כ ישפר לך.
אם אתה גר בדירה של 80 מטר אז מגביר קליטה פשוט ישפר לך בצורה מורגשת מאוד.(בלי התחייבות:))האם כיום אתה מצליח לקלוט משהו מהראוטר?
הראוטר מכסה את כל הקומה.
הקומה שלמטה מקבלת 30 אחוז ובקצוותיה כמעט כלום. בחצר המצב יותר גרוע.
ובקומת מרתף המצב בכלל גרוע אין קליטה כלל.
אני רוצה קליטה מעולה בקומה שלמטה וקליטה כלשהית במרתף.
אני חושב שיותר חכם לקנות שני רפיטרים ב80 ולמקם כל אחד בקומה מאשר 1 טוב ולמקמו בקומה שלמטה.
מה דעתכם? -
@הנני-העני רעיון מעולה! כי לא בטוח שבקומה מתחת זה יכסה את כל הקומה אלא רק באיזור שבו הוא נמצא, (התדרים הולכים גם במאונח ולא רק במאוזן)
הזכרתם חצר אז אני מניח שאנשים עוברים מחדר לחדר וצריך שהקליטה תעבור יחד איתם,-. אם כן, כדאי לחפש מערכת MESH שזה בעצם מגדיל טווח ואפשר להישאר תמיד על אותו WIFI. במגדיל טווח פשוט, צריך להתחבר ל WIFI של המגדיל וזה לא נוח לעבור חיבורים כשעוברים בין חדרים.
ב MESH מתחברים פעם אחת לרשת ומגדילי הטווח נמצאים באותו רשת -
@Whenever כתב בבקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח:
@הנני-העני רעיון מעולה! כי לא בטוח שבקומה מתחת זה יכסה את כל הקומה אלא רק באיזור שבו הוא נמצא, (התדרים הולכים גם במאונח ולא רק במאוזן)
הזכרתם חצר אז אני מניח שאנשים עוברים מחדר לחדר וצריך שהקליטה תעבור יחד איתם,-. אם כן, כדאי לחפש מערכת MESH שזה בעצם מגדיל טווח ואפשר להישאר תמיד על אותו WIFI. במגדיל טווח פשוט, צריך להתחבר ל WIFI של המגדיל וזה לא נוח לעבור חיבורים כשעוברים בין חדרים.
ב MESH מתחברים פעם אחת לרשת ומגדילי הטווח נמצאים באותו רשתחשבתי שבכל מגדיל טווח יש את האופציה של השארת אותה רשת ווי פיי כמו של הראוטר.
וכדאיתא הכא על מגדיל טווח זול ב80 שח:
אתה בטוח במה שאתה אומר? -
-
@הנני-העני כתב בבקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח:
אני מעוניין לא להוציא מעל ה130 ש"ח.
אני מעוניין שהוא יהיה dual band כמו הראוטר שלי.
ואני מעוניין שיוכל להעביר את המהירות המקסימלית שיש לי בראוטר - 40mb.
אני מעונין שהוא יתחבר בווי פיי לראוטר כי אין לי אפשרות לחברו בכאבל לראוטר.
אני מעוניין שתהיה לו אבטחה ברמה wpa2 כמו בראוטר שלי.(חשוב מאוד).הנה קישורים למגדיל טווח עם כל התנאים שרשמת
-
@יום_שמח כתב בבקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח:
@הנני-העני
חברה מהממת
https://www.aliexpress.com/store/3022002?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.24.6c73586ageNF55מצאתי שם רק את זה
https://he.aliexpress.com/item/4000429579941.html?spm=a2g0o.store_pc_home.hotSpots_6001439434012.0&gatewayAdapt=glo2isr
ב100 שח.
אבל אם כבר זה המחיר אז יש לי את של @ישראל-142 :@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | מעוניין לקבל המלצות על מגדיל טווח:
אני מעוניין לא להוציא מעל ה130 ש"ח.
אני מעוניין שהוא יהיה dual band כמו הראוטר שלי.
ואני מעוניין שיוכל להעביר את המהירות המקסימלית שיש לי בראוטר - 40mb.
אני מעונין שהוא יתחבר בווי פיי לראוטר כי אין לי אפשרות לחברו בכאבל לראוטר.
אני מעוניין שתהיה לו אבטחה ברמה wpa2 כמו בראוטר שלי.(חשוב מאוד).הנה קישורים למגדיל טווח עם כל התנאים שרשמת
השאלה האם החברה הזו היא יותר מקצועית משיאומי וכדו' או ההפיך הוא הנכון.
-
השאלה האם החברה הזו היא יותר מקצועית משיאומי וכדו' או ההפיך הוא הנכון.
אני הייתי קונה את השיאומי לעצמי, ואני באמת חושב לקנות אותו אם אני אצטרך מגדיל טווח
יש לי הרבה מכשירים של שיאומי מכל מיני סוגים ואף פעם לא התאכזבתיוגם המפרט שלו מאוד חזק ותומך במהירויות מאוד גבוהות הרבה יותר ממה שרצית
ואין מה להשוות את זה למשל לטלפונים המכונים שיאומי חצי טאצ' כי זה לא באמת שיאומי, אלא חברת בת, אבל כאן מדובר על מוצר שיאומי המקורי שהמוצרים שלהם מתחרים עם חברות מהשורה הראשונההמוצר הבא עומד בכל הדרישות https://ksp.co.il/web/item/168891