בקשת מידע | חיבור לאינטרנט
-
אשמח לעזרה מהמומחים
יש לי צורך כרגע להיות מחובר לרשת מהמחשב שלי
(תוכן וכן המייל שלי מחובר נורמלי ולא שכל פעם שאני אגיע לעמדת מחשבים אצטרץ למצוא שיטות איך להתחבר) והתקנתי ויפרי ואני שמח בכך אלא שאני לא רוצה שיהיה לי את החיבור מדאי זמין וכן זה המלצה של הרב שלי וכן במקום שאני נמצא מחוץ לבית זה מקלט (שאין קליטה לדוג' בנטסטיק) אבל מכיוון שזה אינו מקום עבודה נטפרי לא מאשרים vpn אולי יש למישהו רעיון
(יש לי מכשיר נוסף אבל הוא גם עם חסימות וכן הרבה מהתוכן לא נמצא עליו) -
@מומי11 זאת אומרת, שאתה מבקש המלצה על חברת סינון, שמתאימה לצרכים שלך.
אז כדי לעזור לך, אנחנו צריכים לדעת איזה תנאים אתה רוצה
ומי שידע, יגיד לך על חברה מסוימת זה מתאים, או זה לא מתאים.מכיוון שלא הסברת את עצמך מספיק, אתה נותן לי את האפשרות לשחק במשחק הניחושים.
הנה ניחוש ראשון:
אם אני מבין נכון, אתה עובד על מחשב נייד במשרד כלשהו, שהוא יכול להיות מקום העבודה שלך.
ושם המחשב מחובר לרשת, על ידי כבל.
ושם הרשת לא מסוננת, מכיוון שאתה לא יודע שיש נטפרי בכבלים, או שאין לך סמכות להחליט על ספק וכולי, אז הפתרון שנראה לך הוא לעשות וי פי אן של נטפרי.
לעומת זאת בבית, אתה בהחלט יכול להתחבר באמצעות נטסטיק כיוון שיש מספיק קליטה. -
למעשה אני מחפש דרך שיהיה לי רשת מסוננת למחשב ועם סינון נט פרי ושלא יהיה לי את זה נגיש מדאי אלא כגון אצל ההורים או ברשת בכולל (בלי להיכנס לנקודה למה יש רשת בכולל) כך שאוכל לשלוח מיילים וכן תמת וכד'
בגדול חדר מחשבים היה יכול להיות פיתרון אלא שהוא יקר ואני אמור להיות עם כל המסמכים על דיסק און קי וזה מעצבן כל פעם להתחבר לחשבון מייל וכו' וכו'