שיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת
-
אני מחזיק את המכשיר פרו 10 כבר יותר מחצי שנה, באופן כללי אני נהנה ממנו,
באיזור פורים מישהו הביא לי את הקוד ואני גם רואה אחוזי טעינה (יש לציין שאחרי שהקשתי את הקוד כל האנשי קשר התמלא באנשי קשר פיקטיביים שהשמות היו מספרים עד 3000),
אלא שבשבוע האחרון יש לי תופעה מוזרה, שהפלאפון נכבה לי כמה פעמים ביום ללא הודעה מוקדמת
באמצע שיחות או סתם באמצע היום אני מוציא את הטלפון מהכיס ואני רואה שהוא מכובה
אשמח לדעת האם יש עוד מישהו שנתקל בזה, אם יש מישהו שיכול לעזור איך לפתור את הבעיה. -
@איציקא כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
לאחר יותר מארבע שנים עם יאנג, התקדמתי סוף סוף למכשיר סיני דור 4 והרי התוצאות (לאחר שלושה שבועות של שימוש):
סוללה - 10 מתוך 10 אין צורך להטעין אותו יותר מפעמיים בשבוע בשימוש סטנדרטי.
טעינה - 10 מתוך 10 נטען תוך כשעה +- עם מטען מתאים, ועם שקע Type C אמין ואיכותי.
שמע - 8.5 מתוך 10 שמע מצוין, רק הייתי שמח לרמקול קצת יותר חזק.
רמקול - 7.5 מתוך 10 כנ"ל חסר קצת עוצמה.
מקשים - 9.75 מתוך 10 בינתיים כמעט לא עושה בעיות בלע"ר, ומי שלא מסתדר עם התצורה תמיד יכול לקנות PRO 30 או PRO 1, שלרבים השואלים הם אותו טלפון בדיוק רק בעיצוב חיצוני שונה.
הסוללה והטעינה עדיין טובים
ומה עם המקשים -
יש טעות בכותרת:
הפלאפונים של וועדת העסקנים הם מתחת לכל ביקורת
-
@מתושלח-הבבלי
ועל זאת גאוותנו!!!
שאף על פי שהם מתחת לכל ביקורת - אנו לא רו(ע)[א]ים בשדות זרים... -
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
@איציקא כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
לאחר יותר מארבע שנים עם יאנג, התקדמתי סוף סוף למכשיר סיני דור 4 והרי התוצאות (לאחר שלושה שבועות של שימוש):
סוללה - 10 מתוך 10 אין צורך להטעין אותו יותר מפעמיים בשבוע בשימוש סטנדרטי.
טעינה - 10 מתוך 10 נטען תוך כשעה +- עם מטען מתאים, ועם שקע Type C אמין ואיכותי.
שמע - 8.5 מתוך 10 שמע מצוין, רק הייתי שמח לרמקול קצת יותר חזק.
רמקול - 7.5 מתוך 10 כנ"ל חסר קצת עוצמה.
מקשים - 9.75 מתוך 10 בינתיים כמעט לא עושה בעיות בלע"ר, ומי שלא מסתדר עם התצורה תמיד יכול לקנות PRO 30 או PRO 1, שלרבים השואלים הם אותו טלפון בדיוק רק בעיצוב חיצוני שונה.
הסוללה והטעינה עדיין טובים
ומה עם המקשיםהסוללה והטעינה עדיין בסדר גמור (לא כמו כשזה היה חדש אבל זה מובן מאליו)
המקשים גם בסדר חוץ מתחושה מידי פעם שהם כאילו "נתקעו" בחוץ וצריך לדחוף אותם פנימה (בחלק מהכפתורים) -
@שמואל-צבי-קאהן עדיין לא קיבלתי כל תגובה.
האם עוד מישהו נתקל בבעיה זו?
כמו כן המקשים על הפנים...
חצי מהמקשים צריך ללחוץ עליהם 3 פעמים בשביל שייכתב במכשיר -
@חזקיהו כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
איך עובד אצלכם שיחות בדור 4?
אצלי כשה VOLTE זמין אני יכול רק להוציא שיחות, ובשיחות נכנסות זה עובר לדור 3 ולכן תוך כדי שיחה אני לא זמין, וגם השיחה מתנתקת אחרי כ 15 דקות, זה קורה גם לכם או שהבעיה רק אצלי?
אני נמצא כיום בפרטנרדור 4 אצלי בסדר גמור (הייתי בהוט ולאחרונה עברתי לסלקום)
-
@שמואל-צבי-קאהן הבעיה של ההתכבות הפתאומית קוראת לי רק לעיתים נדירות וגם זה כשהסוללה לקראת הסוף
@שמואל-צבי-קאהן כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
כמו כן המקשים על הפנים...
חצי מהמקשים צריך ללחוץ עליהם 3 פעמים בשביל שייכתב במכשירזה אולי תלוי בדגם שלך (נראה לי שזה ההבדל היחיד בין שלושת הדגמים)
-
@חזקיהו כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
איך עובד אצלכם שיחות בדור 4?
אצלי כשה VOLTE זמין אני יכול רק להוציא שיחות, ובשיחות נכנסות זה עובר לדור 3 ולכן תוך כדי שיחה אני לא זמין, וגם השיחה מתנתקת אחרי כ 15 דקות, זה קורה גם לכם או שהבעיה רק אצלי?
אני נמצא כיום בפרטנרגם אצלי ככה בדיוק אני גם בפרטנר חשבתי שזה בעיה בשיומי שלי (QIN1) שאני הוספתי לו את מספר האנטנה, מתברר שזה כללי בפרטנר
-
אני נמצא כיום בפרטנראיזה פלאפון זה? פשוט לי הייתה את הבעיה הזאת בנוקיה 225 ו215 וכשהכנסתי את הסים ל4*4 עבד דור 4 גם בנכנסות (עברתי להוט ויש נכנסות בדור 4 גם בנוקיות) כנראה התדרים שפרטנר עובדים איתם בנכנסות אינם נתמכים בנוקיה
-
ננעל לי המכשיר מישהו יודע את הקוד
ניסיתי 1111 1212 1234 1122 9999 0000 ולא הולך .
אשמח לעזרה. -
@יוסיג כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
11 PARA SET - תרגום מפורטוגזית - לסט
12 APP SET - סט אפליקציות
13 AUDIO SET - ערכת אודיוSET זה קיצור של Setting (הגדרות)
ולכן יותר הגיוני שזה...
12 APP SET - הגדרות אפליקציות
13 AUDIO SET - הגדרות אודיו -
@0548464111 כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
ננעל לי המכשיר מישהו יודע את הקוד
ניסיתי 1111 1212 1234 1122 9999 0000 ולא הולך .
אשמח לעזרה.אצלי הקוד הוא 1234
-
@תלת-פאזי כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
האם יש אפשרות להוסיף צלצולים לתוך הפלאפון לא דרך כרטיס אלא דרך המחשב?
אני עם FOUR-G20 (הטנק)
והבנתי שכל המכשירים של פירסט פון זה אותו גירסהאני די בטוח שלא (אני חושב שהמחשב בכלל לא קולט אותו אלא רק מטעין אותו)
-
@חיים-שטרן כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
יצא עדכון חדש לפלפון פרו 10
מתי?
@חיים-שטרן כתב בשיתוף | שיתוף | טלפון First Phone PRO 10 (פירסט פון פרו 10) ביקורת:
הנגן אין אפשרות לחפש לפי תיקיות
אפשר דרך מכשיר הקלטה