המלצה | הוט מובייל כשר ב10 ש"ח
-
@ישראל-פרויקר בסוף הסתדרנו.
אבל מבירור הלכתי שעשיתי אחר כך, נודע לי שהיה אסור לי, כי אני דרשתי פיצוי, ואמרו לי שאסור לדרוש יותר מהנזק. -
@a089745959 אצלי.
תתקשר ל0548404041 -
לכל אלו שעברו להוט מובייל או נמצאים שם כבר מהעבר
רציתי לשתף בעניין התא קולי
זה נראה שהוט מובייל לא מאפשרים תא קולי ויש כאלה (כמוני) שזה ממש מפריע להם
יש כל מיני פתרונות כמו מה שבנה @מדריך-html כאן https://mitmachim.top/post/721902 (שזה דבר מבורך)
אבל נוכחתי לגלות שבהוט מובייל כן יש תא קולי רק שהם לא מבצעים את ההפנייה כמו בשאר חברות הטלפון
אז הפתרון הפשוט להיכנס להפניות שיחות ולעשות הפנייה לתא קולי
ככה זה אצלי לפחות
אשמח לדעת אם ככה זה אצל כולם (אי"צ למספאם את הפורום, אפשר ע"י נתינת לייק או דיסלייק) -
@שלמה-יעקובוביץ רעיון...
רק שים לב שבגלל שזה הפנית שיחות אתה מחויב מהחבילה על שיחות שמועברות לשם.
ישר כח, מענין לבדוק גם בשאר החברות. -
@cool נכון אבל כמה זמן לקוח לאנשים להשאיר הודעה
-
@שלמה-יעקובוביץ כתב בהמלצה | הוט מובייל כשר ב10 ש"ח:
אבל נוכחתי לגלות שבהוט מובייל כן יש תא קולי רק שהם לא מבצעים את ההפנייה כמו בשאר חברות הטלפון
אז הפתרון הפשוט להיכנס להפניות שיחות ולעשות הפנייה לתא קוליכל תא קולי עובד עם הפנייה, בהוט מובייל אם אין לך שירות תא קולי, עד כמה שאני זוכר, ההפנייה לא תועיל, ייתכן שאתה משלם על תא קולי ורק לא הייתה לך הפנייה עד עכשיו, אם אני טועה זו בהחלט בשורה אבל מאד לא נראה לי.
@cool כתב בהמלצה | הוט מובייל כשר ב10 ש"ח:
רק שים לב שבגלל שזה הפנית שיחות אתה מחויב מהחבילה על שיחות שמועברות לשם.
נראה לי שאף פעם הפנייה לתא קולי נחשבת שימוש בחבילה, הראיה שאם תיגמר לך החבילה לא תהיה חייב לבטל את התא הקולי כדי להימנע מחיובים.
בכל אופן בהוט מובייל ספציפית ההפנייה גם לשאר מספרים לא נחשבת בחבילה-כנראה מחדל או באג.@cool כתב בהמלצה | הוט מובייל כשר ב10 ש"ח:
מענין לבדוק גם בשאר החברות.
לא נראה לי שיש עוד חברה אחת שאתה יכול לבטח הפנייה לתא קולי במידה וקיים (למעט סלקום, ששם נכון להיות תא קולי חינם)