מדריך | לא מפספסים שיחות
-
בעקבות בעיית אבטחה (לא קריטית), שונו ושודרגו נהלים ואבטחה, אם משהו אינו פועל לכם כשורה, עדכנו אותנו, ואנו נעשה את ההשתדלות לטפל בזה במהירות הגבוהה ביותר
שבוע טוב. -
בעקבות בעיית אבטחה (לא קריטית), שונו ושודרגו נהלים ואבטחה, אם משהו אינו פועל לכם כשורה, עדכנו אותנו, ואנו נעשה את ההשתדלות לטפל בזה במהירות הגבוהה ביותר
שבוע טוב.@מדריך-html יש"כ על כל התמיכה
יש מצב שתשנה את הפורמט של ההקלטה למשהו יותר סטנדרטי?
כי באייפון הוא לא תומך בזה, ומציג שגיאה.. -
שבוע טוב.@מדריך-html מצאתי באג ראשון,
כרגע השיחות החדשות שהופנו למערכת לא מופיעות באתר, (בטלפון זה כן מופיע, וכן הצינתוקים פועלים) -
@מדריך-html מצאתי באג ראשון,
כרגע השיחות החדשות שהופנו למערכת לא מופיעות באתר, (בטלפון זה כן מופיע, וכן הצינתוקים פועלים) -
@נחמייער אין לך בכלל שיחות?
אצלי גם לא ראיתי כלום באתר, ואז לחצתי על התחברות מחדש וזה עזר..@שניאור-שמח שיחות ישנות כן מופיעות לי, עד לאתמול בלילה, מהבוקר לא מופיע כלום, (עשיתי כמה פעמים ריענון)
-
@מדריך-html מצאתי באג ראשון,
כרגע השיחות החדשות שהופנו למערכת לא מופיעות באתר, (בטלפון זה כן מופיע, וכן הצינתוקים פועלים)@נחמייער
תודה, טופל
אשמח לבדיקתך.בנוסף נושא הצינתוקים כעת בטיפול.
-
@נחמייער
תודה, טופל
@מדריך-html
א. לא נפתח לי ההקלטות רק התימלול
ב. אני מנסה לשלוח פנייה וזה מה שכותב לי (יש לי מנוי של 13)

-
@נחמייער
תודה, טופל
@מדריך-html עכשיו זה עובד, אבל רק מכאן ולהבא, (השיחות שהיו לי עד עכשיו לא נראות באתר)
ב. בקשר לניצתוקים לא הייתה שום בעיה, (לפחות אצלי..) -
@מדריך-html
א. לא נפתח לי ההקלטות רק התימלול
ב. אני מנסה לשלוח פנייה וזה מה שכותב לי (יש לי מנוי של 13)

@שקיעות-בלימוד
טופל, תודה על תשומת הלב.
@נחמייער אני לא רואה ממש סיבה לעבוד קשה ולשחזר את התוכן לתוך האתר כשהוא כבר קיים בטלפון -
@מדריך-html יש"כ על כל התמיכה
כי באייפון הוא לא תומך בזה, ומציג שגיאה..כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
כי באייפון הוא לא תומך בזה, ומציג שגיאה..@מדריך-html תוכל לסדר?
-
כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
כי באייפון הוא לא תומך בזה, ומציג שגיאה..@מדריך-html תוכל לסדר?
@שניאור-שמח
תבדוק שעובד לשביעות רצונך -
@שניאור-שמח
תבדוק שעובד לשביעות רצונך@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח
תבדוק שעובד לשביעות רצונךתודה, עכשיו זה עשה לי שגיאה אחרת, מצורף תמונה

אגב זה מה שגימני אמר שכנראה הבעיה:
כי כנראה ההקלטות באתר שלכם מקודדות בפורמט שלא נתמך באייפון (כנראה GSM WAV). בבקשה תשנו את הנגן ל-HTML5 סטנדרטי או שתמירו את הקבצים ל-MP3 בצד השרת, כרגע אי אפשר לשמוע הודעות מ-iOS.
-
@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח
תבדוק שעובד לשביעות רצונךתודה, עכשיו זה עשה לי שגיאה אחרת, מצורף תמונה

אגב זה מה שגימני אמר שכנראה הבעיה:
כי כנראה ההקלטות באתר שלכם מקודדות בפורמט שלא נתמך באייפון (כנראה GSM WAV). בבקשה תשנו את הנגן ל-HTML5 סטנדרטי או שתמירו את הקבצים ל-MP3 בצד השרת, כרגע אי אפשר לשמוע הודעות מ-iOS.
@שניאור-שמח תבדוק עכשיו
-
@שניאור-שמח תבדוק עכשיו
@שניאור-שמח תבדוק עכשיו
לצערי אותו הדבר
עריכה: עוד הערה של ג׳ימני אם זה עוזר לך..
תודה על העדכון! ממיר השמע שהוספת מציג שגיאה של 'CDN חסום' באייפון שלי (גם ב-WiFi וגם בסלולר). דפדפנים ב-iOS חוסמים לעיתים קרובות סקריפטים מ-CDN חיצוני מטעמי אבטחה (CORS או הגנות פרטיות).
כדי שהממיר יעבוד באייפון, כדאי לאחסן את קבצי הסקריפט של הממיר מקומית על השרת שלכם (Local hosting). בנוסף, הפתרון האידיאלי ביותר לאייפונים יהיה לבצע את ההמרה של הקלטות ל-MP3 בצד השרת (Backend) שלכם ברגע שהן מגיעות, ולא להסתמך על ממיר שעובד בדפדפן של הלקוח. -
@שניאור-שמח תבדוק עכשיו
לצערי אותו הדבר
עריכה: עוד הערה של ג׳ימני אם זה עוזר לך..
תודה על העדכון! ממיר השמע שהוספת מציג שגיאה של 'CDN חסום' באייפון שלי (גם ב-WiFi וגם בסלולר). דפדפנים ב-iOS חוסמים לעיתים קרובות סקריפטים מ-CDN חיצוני מטעמי אבטחה (CORS או הגנות פרטיות).
כדי שהממיר יעבוד באייפון, כדאי לאחסן את קבצי הסקריפט של הממיר מקומית על השרת שלכם (Local hosting). בנוסף, הפתרון האידיאלי ביותר לאייפונים יהיה לבצע את ההמרה של הקלטות ל-MP3 בצד השרת (Backend) שלכם ברגע שהן מגיעות, ולא להסתמך על ממיר שעובד בדפדפן של הלקוח.@שניאור-שמח
מוזר כי כבר עשיתי ככה ואתה אומר שלא עבד לך.
רוצה לנסות שוב? -
@שניאור-שמח
רוצה לנסות שוב?@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח
רוצה לנסות שוב?ניסית שוב, אותו הדבר..
אפילו עשיתי בהקלטה חדשה..