מדריך | לא מפספסים שיחות
-
@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
לגבי מה קיים בכל מסלול עיין כאן https://voicecall.online/pricing @שניאורשמח העלה את הצילומים בעת עריכה
לא טעיתי, פתיח אישי זה רק במסלול המתקדם ביותר, ציינתי שזהו דבר שיש בכל תא קולי, אך זכותך המלאה לספק אותו רק למתקדמים ביותר-למרות שזה נראה משהו בסיסי ופשוט שהיה מרגע הקמת המערכת, (יפה שהשקעת בהקלטת פתיח ברירת מחדל מכובד יותר-מפלאפון/רמי לוי... אם כבר, הייתי מקליט גם את הספרות משם...)
מה שמוזר, צינתוקים כן כלולים בחינמי, אבל בימים האחרונים אין (ההודעות והשיחות נרשמות בקו ובאתר, ללא צינתוק) בכלל.
תקלה? רק לי? לא דווח כאןושוב תודה ענקית, באמת מוצר מושלם, ומובן לגמרי (בפרט בתקופה זו..) לגבות עליו תשלום,
אגב אחד הדברים שלאחרונה שופרו דרמטית (התחלתי ממש להתלהב, ואז זה עבר לPro) זה ההודעות דחיפה, שבעבר היו עובדות רק בזמן כניסה לאתר (שאז אין כ"כ צורך, פשוט אפשר לראות את הרשימה), וכעת זה קופץ ברגע שהדפדפן פתוח!
יעיל מאד.ואגב, לכל שואלים (אולי דווקא עכשיו-כשהודעות דחיפה זה משהו לעשירים) "מה מועיל צינתוק אם אין לי קליטה?"
אז נכון שממש זכור לי שנגענו בזה פעם, אבל אציין שכיום, כשאני בחברת 'פלאפון' עם קליטה של רמי לוי(...) זה מועיל בכמויות! כמה פעמים הציל אותי משיחות חשובות שפספסתי. אולי זה רק סטטיסטית, שבשיחה שפספסתי, לא היה קליטה, ושניה אח"כ השתפר. אבל לענ"ד-זה הרבה יותר מזה! הייתי באותו מקום בדיוק, לא פעם בשבוע האחרון, והצינתוק הגיע-כשהשיחה הוחמצה! זה מביא אותי למסקנה שמזמן חשבתי עליה (ותחום פספוסי השיחות במעקב אצלי כעשור שנים): יש timeout לרשת כמה זמן לאתר את המכשיר, ואחר כך היא מפנה את השיחה כהגדרת 'לא זמין/אין קליטה', ובנסיון החיוג השני היא כן תמצא אותו. בחלק מהמקרים, כשהמחייג ניסה רק פעם אחת, ולא התקבלה שיחה, והמערכת הנהדרת הזו ניסתה את הפעם השניה-ואת הצינתוק, שקצר יותר מנסיון החיוג מהמשתמש, כן קיבלתי! מה שבעבר היה גורם לי עגמת נפש, וזו גם התשובה ל@עניו-כמשה שבמציאות, בעבר ברמי לוי פספסתי שיחות חשובות כשהייתה לי קליטה! המתנתי שעות שמישהו יחזור אלי, ומאוחר כשצלצלתי אני, אמר לי שלא עניתי מוקדם יותר... ואם הייתה המערכת הזו-מסתבר שהייתי יודע בתוך דקה שהוא ניסה. הכלל הזה מנחה אותי בין היתר בהתקשרות לאנשים-בעיקר ברשת רמי לוי ופלאפון, שאם לא הייתה קליטה-כדאי מאד לנסות להתקשר שוב, והרבה פעמים השיחה השנייה כן מגיעה (השלישית לא...)
אז החינם כאן-שווה המון! תודה ר' @מדריך-html@דוד-טרייטל כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
לא טעיתי, פתיח אישי זה רק במסלול המתקדם ביותר, ציינתי שזהו דבר שיש בכל תא קולי, אך זכותך המלאה לספק אותו רק למתקדמים ביותר-למרות שזה נראה משהו בסיסי ופשוט שהיה מרגע הקמת המערכת
גם אני מצטרף, בתור הארה בלבד כמובן, אני הייתי מעביר את הפתיח אישי למסלול החינמי ומוציא משם את הצינתוק שזה באמת שירות אקסטרה.
-
@דוד-טרייטל כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
לא טעיתי, פתיח אישי זה רק במסלול המתקדם ביותר, ציינתי שזהו דבר שיש בכל תא קולי, אך זכותך המלאה לספק אותו רק למתקדמים ביותר-למרות שזה נראה משהו בסיסי ופשוט שהיה מרגע הקמת המערכת
גם אני מצטרף, בתור הארה בלבד כמובן, אני הייתי מעביר את הפתיח אישי למסלול החינמי ומוציא משם את הצינתוק שזה באמת שירות אקסטרה.
-
@דוד-טרייטל כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אני גם משלם 13 שקל וגם הפתיח לא עובד לי
-
@חיים-גל כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
דבר שני מה הכוונה בתמונה הבאה?

המפתח שינה את המערכת, ועשה מסלולים בתשלום..
לכן בשביל לראות את התמלול של ההודעה צריך לשלם כסף על מנוי פרו..
תקרא את הפוסטים האחרונים פה, ותראה את התמונות שהעלתי..@שניאור-שמח כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
תקרא את הפוסטים האחרונים פה, ותראה את התמונות שהעלתי..לי זה גם לא עובד

-
@שניאור-שמח כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:

@שקיעות-בלימוד כנראה זה בגלל שהוא באמצע לשדרג את האתר ובונה אותו מחדש…
גם לכן ההודעה בכניסה לאתר שחלק מהדברים לא יעבדו וכדומה..
אני מאמין שתוך כמה ימים זה יסתדר.. -
שבוע טוב
תודה למפרגנים...כמה דברים האתר כרגע באמצע שדרוג שאכן בעז''ה יהיה יותר מהיר ויותר יעיל
חלק מהפונקציות כרגע לא עובדות ויעבדו בעז''ה כבר בימים הקרובים.
ללקוחות הביזנס יש לחצן תמיכה והם מקבלים שירות דרך שם
אכן היה בעיה עם הצינתוקים למשך יומיים הנושא אכן טופל, ושוב תודה לאנשים שעוקבים ומעודדים
בנוסף ההודעות הדחיפה קרי פושים קיימים רק ללקוחות בתשלום, (מקווה מאוד לסיים לפתח בימים הקרובים גם את הרעיון שיקבלו צינתוק ברגע שתחזור הקליטה).מה שדובר פה לגבי הפתיח של התא קולי מבדיקה שלי זה עובד, אבל שוב אני מזכיר שיש תמיכה
בנוסף כל הארה או הערה ניתן לכתוב פה או בלשונית צור קשר באתר https://voicecall.online/contactושוב תודה לכולכם
-
שבוע טוב
תודה למפרגנים...כמה דברים האתר כרגע באמצע שדרוג שאכן בעז''ה יהיה יותר מהיר ויותר יעיל
חלק מהפונקציות כרגע לא עובדות ויעבדו בעז''ה כבר בימים הקרובים.
ללקוחות הביזנס יש לחצן תמיכה והם מקבלים שירות דרך שם
אכן היה בעיה עם הצינתוקים למשך יומיים הנושא אכן טופל, ושוב תודה לאנשים שעוקבים ומעודדים
בנוסף ההודעות הדחיפה קרי פושים קיימים רק ללקוחות בתשלום, (מקווה מאוד לסיים לפתח בימים הקרובים גם את הרעיון שיקבלו צינתוק ברגע שתחזור הקליטה).מה שדובר פה לגבי הפתיח של התא קולי מבדיקה שלי זה עובד, אבל שוב אני מזכיר שיש תמיכה
בנוסף כל הארה או הערה ניתן לכתוב פה או בלשונית צור קשר באתר https://voicecall.online/contactושוב תודה לכולכם
@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
גם את הרעיון שיקבלו צינתוק ברגע שתחזור הקליטה).
שאלת התעניינות-
איך המערכת תדע לזהות שחזר הקליטה?
האם היא תנסה כל הזמן לשלוח צינתוקים, ויראו אם זה התקבל, עד שזה יזהה שהשיחה מועברת?
או שיש לך איזשהו רעיות אחר?
(כי א''כ אז למי ששם את המספר של המערכת ברשימה שחורה, והוא רק רואה את זה בשיחות נכנסות, אז זה כל הזמן ימשיך לצנתק לו)
וגם עוד בעיה חדשה שיתכן שתצוץ, ימות המשיח הודיעו שהחל מחודש הבא, כל הצינתוקים יעברו מצינתוקים להודעות, עם אפשרות למעבר לקו, ואני חושש, שמה שיקרה זה שאני יקבל הודעה, המערכת תצנתק אלי- לא יהיה מענה- ואז זה יקליט מחדש- וחוזר חלילה, ככה שצריך להגדיר שהמספר של זה יהיה מובנה ברשימה שחורה, -
@שניאור-שמח כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:

@שקיעות-בלימוד
אצלי התחיל לעבוד
תבדוק אצלך

-
@שקיעות-בלימוד
אצלי התחיל לעבוד
תבדוק אצלך

@הדובדבן-שבקצפת
חסום לי התמונה בנטפרי
על מה מדובר על תמליל?