מדריך | לא מפספסים שיחות
-
@מדריך-html יש״כ על העיצוב החדש בדף הכניסה!
אבל זה הולך להיות עכשיו בתשלום?!ומציע שברגע שמתחברים, אז אחרי כל כניסה זה כבר יהיה מחובר, ושלא יצטרכו כל פעם להיכנס שוב..
@שניאור-שמח או יותר טוב,
לעשות כמו אתר אמיתי - שיהיה כפתור 'זכור אותי' ואפשרות התנתקות. -
@שניאור-שמח או יותר טוב,
לעשות כמו אתר אמיתי - שיהיה כפתור 'זכור אותי' ואפשרות התנתקות.@המלאך כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
או יותר טוב לעשות כמו אתר אמיתי, שיהיה כפתור זכור אותי ואפשרות התנתקות.
אכן, זה יהיה מעולה!
-
@המלאך כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
או יותר טוב לעשות כמו אתר אמיתי, שיהיה כפתור זכור אותי ואפשרות התנתקות.
אכן, זה יהיה מעולה!
@שניאור-שמח
משום מה התחברתי למערכת מערכת ממש טובה
ויעילה נהנה מכל רגע
משום מה הוא לא קופץ להתראה למחשב על הודעה חדשה
למרות שאישרתי למטה התראות ואישרתי הודעות למעלה -
@שניאור-שמח
ויעילה נהנה מכל רגע
למרות שאישרתי למטה התראות ואישרתי הודעות למעלה@יוסף-Z כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח
ויעילה נהנה מכל רגע
למרות שאישרתי למטה התראות ואישרתי הודעות למעלהאני מאוד שמח על מה שאתה אומר..
רק שתייגת את האדם הלא נכון…
סולח לך כמובן.. -
מעניין

-
היה עכשיו כמה דקות שלא עבד בכלל, "אין מענה משרת API"
-
היה עכשיו כמה דקות שלא עבד בכלל, "אין מענה משרת API"
-
חזר לעבוד אבל אין את ההיסטוריה
-
יש עכשיו גם מסלולים בתשלום, וגם יש מסלול חינמי

@שניאור-שמח
אני משום מה לא מצליח כבר הרבה זמן
אני רוצה לעשות ניסיון
-
איזה כיף שהיינו שפני נסיון, אבל מגיע לו, נהנינו מאד מכל רגע (שלא פספסנו כלום)
רק קצת כואב לי לראות שפיצ'רים שנוספו ממש לאחרונה, כבר עוברים למסלול בתשלום, רק בשבוע שעבר עבדתי להגדיר רשימה שחורה, וכבר לא אוכל ליהנות ממנה, נס שעוד לא סיימתי להגדיר גישה מרחוק...ואגב, אם 'פתיח מותאם אישית' זה רק למי שרוצה מקסימום (ולא כלול במסלול 8 ש"ח), זה פחות מתא קולי רגיל בעלות כ-4 שקל,
וזה לדעתי פספוס, שאר הדברים אני מבין לגמרי שסביר לגבות עליהם כסף, אבל זה מוריד את היעילות של התא קולי בהרבה -
@שניאור-שמח
אני משום מה לא מצליח כבר הרבה זמן
אני רוצה לעשות ניסיון
מה שכן אני רואה שיצא לי הרבה שקלים על כל הבדיקות האלה
-
שלום וברכה ראשית כל התנצלות על כך שהמהלך נפל בבום לאחרונה למרות שאני חושב שזה נכתב מפורש שכך יהיה
@דוד-טרייטל לגבי מה קיים בכל מסלול עיין כאן https://voicecall.online/pricing @שניאור-שמח העלה את הצילומים בעת עריכה (שבעקבות תקלה עריכה הייתה באתר עצמו ולא בסביבת סטייג'ינג)לצערי האתר כולו עדיין לא עלה ולכן יש כרגע עדיין תקלות כמו שמצויין בכניסה לאתר
בעז''ה מחר הוא יושלם@שקיעות-בלימוד זה מוזר כי השקל גבייה הוא רק בדיקה והוא אמור לחזור
אשמח שתיצור איתי קשר דרך הצור קשר באתר כולל הטלפון שלך שרשום במערכת -
שלום וברכה ראשית כל התנצלות על כך שהמהלך נפל בבום לאחרונה למרות שאני חושב שזה נכתב מפורש שכך יהיה
@דוד-טרייטל לגבי מה קיים בכל מסלול עיין כאן https://voicecall.online/pricing @שניאור-שמח העלה את הצילומים בעת עריכה (שבעקבות תקלה עריכה הייתה באתר עצמו ולא בסביבת סטייג'ינג)לצערי האתר כולו עדיין לא עלה ולכן יש כרגע עדיין תקלות כמו שמצויין בכניסה לאתר
בעז''ה מחר הוא יושלם@שקיעות-בלימוד זה מוזר כי השקל גבייה הוא רק בדיקה והוא אמור לחזור
אשמח שתיצור איתי קשר דרך הצור קשר באתר כולל הטלפון שלך שרשום במערכת@מדריך-html אני רק שאלה
מה כזה גרוע לפספס כמה שיחות שבסוף מי שירצה אותך יגיע אליך
ג.נ
אמלק אמלק אמלק -
@מדריך-html אני רק שאלה
ג.נ
אמלק אמלק אמלק@עניו-כמשה כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
בנאדם השקיע מאמצים במשך שנתיים, בפרוייקט שיש הרבה מאוד אנשים שמתלהבים ממנו ומשתמשים בו. ואם תקרא את השרשור תראה שיש כאן כמה שזה ממש קריטי להם.
לך זה לא רלוונטי? תתקדם לשרשור הבא. למה להוריד?
בדיוק כמו שלי לא רלוונטי ולא מעניין אותי מחשבון מידות חז"ל, חיפוש עסקים, או אפליקציה מקובץ PDF.
-
אשמח שתיצור איתי קשר דרך הצור קשר באתר כולל הטלפון שלך שרשום במערכת@מדריך-html ישאר כח על הכל גם המסלול החינמי הוא מספק את האדם הרגיל מי שרוצה מערכת משודרגת לגיטימי שישלם כמה שקלים
ממתינים לסיום העבודה