מדריך | לא מפספסים שיחות
-
@שניאור-שמח נראה לי שלא רק לצאת ולחזור חזרה לאפלקציה
-
@motiz22 בדקתי עכשיו
נחמד, אבל משום מה כל פעם שאני נכנס לאפליקציה זה רושם לי ככה:

ואז אני צריך ללחוץ על זה..
עבד לי התחברות לגוגל..
ואי אופציה של רענון, אז כדאי שתוסיף
ואיך יצרת אותה?@שניאור-שמח כן שמתי לב חשבתי שזה רק באג אצלי אני יטפל בזה בהמשך כנ"ל על כפתור רענון (לדעתי זה בגלל שהגדרתי למסך הראשי את האיזור האישי באתר)
יצרתי אותה באנדרואיד סטודיו בהכונת גימינ'י -
@מדריך-html תודה על כל השדרוגים! עיצוב מרשים לאתר, ותיקון סופסוף של הכניסה לאיזור האישי באתר... מושלם!
וכל זה עוד בתקופה שהשמועות אומרות שמגיע מזל טוב...
רציתי לשאול אם מישהו מצליח לעשות הפנייה לקו הזה מחברת פלאפון, (אין בכלל הפניית שיחות? שווה נושא נפרד) או שצריך לערב שירות לקוחות.
-
טוב חברים!!!
ישבתי על זה שעות!
ועשיתי שידרוג לאפליקציה!
עשיתי תמונת פתיחה לאפליקציה, אייקון מעודכן, תמיכת גוגל, תמיכת רענון, יציאה מהירה בשתי לחיצות על חזור, וכו'זה התמונת פתיח:

זה האייקון החדש:

תהנו!
לא-מפספסים-שיחות-מעודכן.apkלגבי תמיכת התראות, צריך ש-@מדריך-html יוסיף תמיכה ואז זה יעבוד..
-
טוב חברים!!!
ישבתי על זה שעות!
ועשיתי שידרוג לאפליקציה!
עשיתי תמונת פתיחה לאפליקציה, אייקון מעודכן, תמיכת גוגל, תמיכת רענון, יציאה מהירה בשתי לחיצות על חזור, וכו'זה התמונת פתיח:

זה האייקון החדש:

תהנו!
לא-מפספסים-שיחות-מעודכן.apkלגבי תמיכת התראות, צריך ש-@מדריך-html יוסיף תמיכה ואז זה יעבוד..
-
טוב חברים!!!
ישבתי על זה שעות!
ועשיתי שידרוג לאפליקציה!

זה האייקון החדש:

תהנו!
@שניאור-שמח נראה מדהים הבעיה שנטפרי התחילו לצערינו לחסום גם קבצי ZIP אם אתה יכול לעלות בסיומת בלי K
אגב באמת רק נשאר לטפל בעניין ההתראות וזה אפלקציה מושלמת -
@motiz22 חסכחתי לך את העבודה

@שניאור-שמח לגמרי....

-
@שניאור-שמח לגמרי....

-
@motiz22 וואי אבל זה היה לי עבודה, עד שהצלחתי להגיע לתוצר המוגמר...

@שניאור-שמח בתור אחד שגם עבד שעות על זה אני יודע על מה אתה מדבר
-
תודה לכל המגיבים והמשקיעים
הייתי ממליץ לחכות עוד טיפה
שינויים נוספים וטובים לפנינו בעז''ה אז אולי כדאי עוד להמתין
לגבי הפושים הם אכן עברו שינוי ככה שכרגע עוד לא הגעתי לנושא של אפליקציה, (אגב בתור יוצר אשמח אם הלוגו ישאר נאמן למקור).לגבי המסך הראשי בטלפון זה ידוע ועוד יעבור שינויים בעז''ה.
מוזמנים להמשיך להחכים ולהוסיף דברים שאתם חושבים שיהיו תועלתיים
-
תודה לכל המגיבים והמשקיעים
הייתי ממליץ לחכות עוד טיפה
שינויים נוספים וטובים לפנינו בעז''ה אז אולי כדאי עוד להמתין
לגבי הפושים הם אכן עברו שינוי ככה שכרגע עוד לא הגעתי לנושא של אפליקציה, (אגב בתור יוצר אשמח אם הלוגו ישאר נאמן למקור).לגבי המסך הראשי בטלפון זה ידוע ועוד יעבור שינויים בעז''ה.
מוזמנים להמשיך להחכים ולהוסיף דברים שאתם חושבים שיהיו תועלתיים
@מדריך-html מזכיר לך את מה שרשמתי לך במייל:
ההקלטות באתר שלכם מקודדות בפורמט שלא נתמך באייפון (כנראה GSM WAV). בבקשה תשנו את הנגן ל-HTML5 סטנדרטי או שתמירו את הקבצים ל-MP3 בצד השרת, כרגע אי אפשר לשמוע הודעות מ-iOS.
תודה!