מדריך | לא מפספסים שיחות
-
@גוזזתי מסתמא זה קשור לתקלה בימות המשיח, צריך לחכות עד שיסדרו את התקלה. (כנראה, לא מידיעה) לפי מה שמבואר בפורום של ימות המשיח התקלה תסתדר בזמן הקרוב. https://f2.freeivr.co.il/topic/19102/עדכונים-בנוגע-לקריסת-השרתים-של-ימות-מהבוקר-בעז-ה-הכל-יסתדר-וישוחזר-רק-סבלנות-ולא-לגעת-סתם-במערכות/449
קשור לגוזזתי ונושעתי ד'בריסק פון רצאבי?
-
@גוזזתי מסתמא זה קשור לתקלה בימות המשיח, צריך לחכות עד שיסדרו את התקלה. (כנראה, לא מידיעה) לפי מה שמבואר בפורום של ימות המשיח התקלה תסתדר בזמן הקרוב. https://f2.freeivr.co.il/topic/19102/עדכונים-בנוגע-לקריסת-השרתים-של-ימות-מהבוקר-בעז-ה-הכל-יסתדר-וישוחזר-רק-סבלנות-ולא-לגעת-סתם-במערכות/449
קשור לגוזזתי ונושעתי ד'בריסק פון רצאבי?
פוסט זה נמחק! -
זה חזר לעבוד
המעניין שבשונה משאר הקווים שדווח שהשחזור לא כולל את השבוע האחרון
בפועל באתר אצלי אני רואה את הנתונים כולל השבוע האחרון -
זה חזר לעבוד
המעניין שבשונה משאר הקווים שדווח שהשחזור לא כולל את השבוע האחרון
בפועל באתר אצלי אני רואה את הנתונים כולל השבוע האחרוןפוסט זה נמחק! -
שבוע טוב לכולם
לאחר לבטים רבים על צורת שדרוג המערכת ועל מעבר הדרגתי בחלק מהפונקציות למודל בתשלום
חשבתי על שדרוגים איטיים לאורך התקופה הקרובה כאשר פעם בכמה ימים יעלה שדרוג נוסף
כרגע השימוש בכלל הפונקציות כולל התוספות והדברים החדשים יהיה חינמי לחלוטין
המשתמשים אמורים לראות בהדרגה את השינויים
אשמח בתקופה זו לקבל הערות והאורות על המערכת כולל שיפורים ובאגים לשדרוגים החדשיםכרגע השינויים החדשים
*עיצוב חדש לפאנל המשתמש
*חיבור החשבון להתחברות גוגל
*(בזמן הקרוב ממש) כניסה לאיזור האישי מטלפון אחר -
שבוע טוב לכולם
לאחר לבטים רבים על צורת שדרוג המערכת ועל מעבר הדרגתי בחלק מהפונקציות למודל בתשלום
אשמח בתקופה זו לקבל הערות והאורות על המערכת כולל שיפורים ובאגים לשדרוגים החדשיםכרגע השינויים החדשים
*עיצוב חדש לפאנל המשתמש
*(בזמן הקרוב ממש) כניסה לאיזור האישי מטלפון אחר@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אחרי התחברות עם גוגל כותב לי שגיאה
Invalid state parameter. Please try again.
לא קישרתי עדיין את החשבון, אולי זה קשור, אבל כדאי להציג שגיאה נחמדה יותר -
@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אחרי התחברות עם גוגל כותב לי שגיאה
Invalid state parameter. Please try again.
לא קישרתי עדיין את החשבון, אולי זה קשור, אבל כדאי להציג שגיאה נחמדה יותר@MGM-IVR כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
לא קישרתי עדיין את החשבון, אולי זה קשור
כנראה בגלל זה, צריך קודם לשייך ואז תוכל להתחבר דרכו..
-
@MGM-IVR כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
לא קישרתי עדיין את החשבון, אולי זה קשור
כנראה בגלל זה, צריך קודם לשייך ואז תוכל להתחבר דרכו..
-
שבוע טוב לכולם
*עיצוב חדש לפאנל המשתמש
*(בזמן הקרוב ממש) כניסה לאיזור האישי מטלפון אחר@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אשמח בתקופה זו לקבל הערות והאורות על המערכת
תודה רבה!!
כמו שאמרנו בעבר, נשמח לביטול האיפוס והיציאה מהחשבון באתר כל X ימים, זה קצת מציק.
בנוסף, נשמח שיחזור תמלול ההודעות שכבר שנה לא עובד. [עוזר מאוד כשבודקים אחרי שמו"ע את השיחות שנדחו בשעת התפילה, ורואים שיש הודעה, וכמובן אי אפשר לשמוע אותה אז...] אני משתמש באפליקציה שיצרנו בשביל האתר.ועוד חלום, שמן הסתם לא מאוד מסובך לפתח: ששיחות ממספרים מסויימים, או קבוצות מספרים שיהיה אפשר להגדיר, יועברו לשלוחה אחרת וישמעו הודעה אחרת.
כלומר, שמספרים שמוגדרים אצלי למשל כלקוחות של הגמ"ח וויז שלי, ישמעו "שלום הגעתם לגמ"ח וויז אין כרגע מכשיר פנוי" במקום את ההודעה הרגילה של "שלום הגעתם אל..."ועל זו הדרך - כמו שביקשתי בעבר, ששיחות ספאם שמוגדרות אצלי ברשימת דחייה, או שאני דוחה אותן אקטיבית, שהן יידחו גם מהמערכת, ולא ישאירו לי הודעה של עשר דקות עם הודעה מרגשת על המעמד האדיר של הישועות וכו' וכו'....
תודה רבה על הכל!