מדריך | לא מפספסים שיחות
-
-
@יוסף-אלחנן כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
כנראה בגלל שזה יאנג..
אין, עייפתי מהמכשיר הזה...
🥱כנראה הגביע הזמן להתחדש..
-
@שניאור-שמח
זהו, שאין מצב אצלי בקהילה להחליף למכשיר יותר מתקדם, גם ככה שמים עיינים על היאנג ורוצים להחרימו...הייתי מת לקנות סמארטפון, לפחות שיאומי, איזה F22 או משהו כזה...
אבל אז אני בטח יפסיד את הקימחא דפיסחא
וזה כבר לא זול... -
@יוסף-אלחנן כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@שניאור-שמח
זהו, שאין מצב אצלי בקהילה להחליף למכשיר יותר מתקדם, גם ככה שמים עיינים על היאנג ורוצים להחרימו...הייתי מת לקנות סמארטפון, לפחות שיאומי, איזה F22 או משהו כזה...
אבל אז אני בטח יפסיד את הקימחא דפיסחא
וזה כבר לא זול...עניין שלך..
-
-
-
@מדריך-html למה שלא תעשה אפשרות לשינוי הסיסמה האישית?
-
@מדריך-html
אשמח לדעת מהיכן אתה לוקח את רשימת אנשי הקשר שלך לאתר, כי חשבתי על רעיון לעשות משהו שכל אחד יוכל לזהות כל מספר שמתקשר אליו. אני עדיין לא יודע איך בדיוק אבל משהו בנוי על הרעיון הזה. -
@לאצי כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אשמח לדעת מהיכן אתה לוקח את רשימת אנשי הקשר שלך לאתר
נראה לי שמ- ME
-
א גוטע וואך!
רק רוצה לשתף אתכם,
ניסיתי עכשיו להוריד את הקובץ שמע שמצורף להודעה הקולית
וזה יורד לי קובץ html
וכשאני פותח את זה, נפתח לי דף אינטרנט עם הרבה תווים וסימנים לא ברורים...
אז לכן אני שיניתי את סיומת הקובץ לmp3 ואז זה נפתח כקובץ שמע! -
@מדריך-html
קרה שוב איפוס?
-
@יוסף-אלחנן כן, גם לי
@מדריך-html יש סיכוי שבגרסה החינמית הנפלאה הזו, יתוקן הבאג שאם מתחברים מכמה מחשבים, לעתים קרובות יש שגיאה של 'חריגה מהמהירות' משהו כזה וצריך שוב להתחבר לאיזור האישי. ועוד משהו מוזר, פעם בכמה ימים, בטלפון במקום לשמוע את ההודעה האחרונה שומעים 'שגיאה' של ימות המשיח. (בינתיים זה לא נראה שזה על חשבון הודעות אבל זה מטעה כאילו יש הודעות שאינן ניתנות להשמעה) -
@מדריך-html ראשית תודה על המדריך
בשואו בגירסא ששיש לי אין הפניית שיחות השאלה האם אפשר להחליף את המספר שיש שם במקום של הדואר קולי למספר של המערכת? -
@אקספליארמוס כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
בשואו בגירסא ששיש לי אין הפניית שיחות השאלה האם אפשר להחליף את המספר שיש שם במקום של הדואר קולי למספר של המערכת?@אקספליארמוס כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
בשואו בגירסא ששיש לי אין הפניית שיחות השאלה האם אפשר להחליף את המספר שיש שם במקום של הדואר קולי למספר של המערכת?נראה לי שלא
-
-
-